Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2014. március 9.

Gardrób mustra


Régóta adósa vagyok Marcsinak a mai poszttal, aki a Gardrób mustra mozgalom kiötlője és elindítója. Időközben Katytól is megkaptam a jelölést, így a mai napsütéses időt kihasználva befotóztam a feladatot.
Ha szeretnétek egy picit bepillantani a ruhatáramba, kattintsatok tovább! :)

A szabályok a következők:

1. A kérdéseket a megadott .png formátumban kell beilleszteni a bejegyzésbe a szokásos módon, a "Kép beszúrása" funkcióval.

2. Válaszolj a kérdésekre szöveg és fénykép formájában. 

3. A bejegyzés aljára linkeld be azokat, akiknek kíváncsi vagy a ruháira. 

4. E-mailben értesítsd a kiválasztott személyeket, és küldd el nekik a kérdések képeit (.png formátumban vannak, egyszerűen csak csatold, ahogy a fényképeket kell) a feladatleírással és a Gardrób Mustra logóval együtt.

5. A bejegyzésnek így kell kinéznie a gyakorlatban: GM logó, feladatleírás, kérdés-kép, alatta szöveg, majd kép a ruhákról.



Ez a kis fekete kardigán olyan hét! éve már biztosan a szekrényemben lapul. Még az egyik első turizásaim eredménye, de azóta is imádom, az ilyen szuperül szabott fazonok és anyagok számomra sosem mennek ki a divatból.


Az egyik legújabb szerzeményem ez az elől hosszított szabású bézs kardigán a H&M Basic kollekciójából. Ez a fazon már bizonyított számomra, imádom, hogy szellős, és nem kell gombbal, vagy cipzárral bíbelődni, ráadásul jótékonyan palástolja a körte alkatomat. ;)


A kék színnel érdekes a viszonyom, egyetlen olyan árnyalata van, amihez szívesen nyúlok, ez pedig az egészen mélykék. Az egyik kedvenc színem lett, mióta vörös lettem, a világoskéket, illetve a hidegebb tónusú, élénkebb árnyalatait viszont már nem szeretem. 
A másik kedvenc kék felsőmet EBBEN az outfit posztban már láthattátok. 



A legkényelmesebb alvóruháim az extra XXL-es felsők egy sorttal, ilyenkor viszont még szívesen viselek pizsamanacit egy atlétával kombinálva, hosszú ujjú felsőkben, és zokniban viszont soha nem alszom. Ez a kockás F&F pizsamanadrág volt az idei szezon slágere nálam.  


Ezt a pöttyös ruhát választotta Gergő hosszú hezitálás után a szekrényemből. Szintén turizott darab (egyébként Mango), amit még egy pár évvel ezelőtti húsvéti családi összejövetel alkalmából vásároltam. Akár én is választhattam volna kedvenc ruhámnak, hiszen ezek a derékban szűkített, lefelé bővülő fazonok az abszolút kedvenceim, mert kiemelik a derekamat, de a szélesebb csípőmet eltakarják. :)


Az elmúlt Apró örömök posztban már láthattátok ezt a csodaszép Michael Kors táskát, amit Gergőtől kaptam. *.*

Ez az egészen keskenyen csíkozott ruha egy régebbi H&M darab, amit még akkor vásároltam, amikor olyan öt-hat kilóval kevesebb voltam. Nem tudtam megválni tőle, mert imádom a mintáját, csak sajnos rettentően szélesíti a csípőmet, így azóta szeretem-nem szeretem viszonyban állunk egymással és reméli, hogy eljön még az ő ideje. :D



Az általam jelölt személyek a következők:

Nektek mennyi idős a legrégebbi ruhadarabotok? 

20 megjegyzés:

  1. Jó látni Nálad a kezdeményezésem, köszönöm szépen még egyszer, hogy részt vettél a Gardrób Mustrán. ;)

    További szép napot!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én köszönöm az invitálást, szuper kezdeményezés, mókás volt a megadott szempontokat befotózni! :D

      Törlés
  2. Nagyon szép ruhadarabokat választottál, a fekete felső kimondottan tetszik *-* A H&M basic, elöl hosszított felsővel már én is szemezgetek egy ideje (régen volt egy hasonlóm vastagabb anyagból, egyszerűen imádtam, kedvenc ruhadarabom volt, csak ellopták :c megcsalásnak érezném, ha vennék egy hozzá hasonlót, de majd idővel :D) Az a Michael Kors táska pedig még mindig valami eszméletlen gyönyörű darab ;)
    Nem utolsó sorban pedig nagyon szépen köszönöm a jelölést! *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, köszönöm szépen és megnyugodtam, hogy akkor még vállalható a fekete felsőm. :XD Jajj, nagyon sajnálom... :@, hol történt? :O Nekem ez a harmadik hasonló szabású kardigánom, és habár kicsit sokalltam az árát (az előző kettő turis darab), de annyira megkedveltem ezt a fazont, ebbe a világos homokszínbe pedig beleszerettem. *.*
      Kíváncsian várom a választott darabjaidat! ;)

      Törlés
  3. Nagyon tetszenek a ruhadarabok! :) És a képeid pedig valami eszméletlen jók! :) Szuperül fotózol! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon aranyos vagy Timi, köszönöm! A nőnapi tulipáncsokorral igyekeztem egy kis 'tavaszt' csempészni a képekre. ^.^

      Törlés
  4. Istenem, az a táska még mindig elbűvöl. *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem is, totális a szerelem, a többi táskám azóta kirekesztett lett... :XD

      Törlés
  5. Köszönöm a meghívást, hamarosan én is elkészítem a saját listámat. A ruháid pedig nagyon tetszenek, annyira egyezik a stílusunk :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rögtön rád gondoltam elsőként a jelölésnél, mert biztos vagyok benne, hogy imádni fogom a választott darabjaidat! ;))

      Törlés
  6. Jajjj, de aranyos vagy, hogy rám is gondoltál. Nagyon szépen köszönöm. :) A táskádért pedig továbbra is odáig vagyok, gyönyörű, klasszikus darab. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindig olyan szuper haul bejegyzéseket látok nálad, úgyhogy kíváncsian várom a Te listádat! :) Köszönöm Viki, szerelem lett ez a táska, és aww... a többi színben is olyan csodás!! *.* ♥

      Törlés
  7. Jó ez a kis tag, tetszettek a választott darabjaid, no és persze maguk a képek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Elíz, legszívesebben ezúttal sem jelöltem volna további embereket, töltse ki mindenki, aki kedvet érez hozzá, kíváncsi lennék a Te verziódra is belőle! :)

      Törlés
  8. Szia!
    Nagyon szeretem a blogod, és ezért megjelöltelek egy kihívásban.
    http://glitterylips.blogspot.hu/2014/03/ismerjuk-meg-egymast.html
    Remélem kitöltöd. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, hogy gondoltál rám, de korábban már megkaptam a jelölést, itt olvashattad róla a posztot:
      http://lookfancy.blogspot.hu/2014/03/ismerjuk-meg-egymast-random-infok-rolam.html
      :*

      Törlés
  9. Még mindig imádom a stílusod! :]

    VálaszTörlés
  10. Annyira csodásak a fotóid, hogy ha nincs időm, csak végigpörgetem a képeket!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy tetszenek a fotóim! *.*

      Törlés