Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2014. március 6.

Ismerjük meg egymást! - Random infók rólam blogos szemszögből


Fannitól kaptam a meghívást erre az ismerkedős játékra, aminek nagyon örültem, mert számomra a blog sorai mögött megbúvó személyiség legalább olyan fontos, mint a blog maga. Köszönöm Fanninak a kedves szavakat, és a jelölést!  

A játék feladatai:
  • Linkeld be azt az embert a blogodba, aki kipécézett
  • Ossz meg magadról hét dolgot, akár különleges, akár hétköznapi
  • Pécézz ki hét embert, nevezd meg, és linkeld be Őket a blogodba
  • Egy hozzászólásban értesítsd őket a blogjukon, hogy ki lettek pécézve

Többször osztottam már meg Veletek random infókat magamról, ezért most úgy döntöttem, blogos szemszögből közelítem meg a feladatot, hiszen Ask.fm-en is sok ez irányú kérdés érkezik hozzám. 

1. Lassan közeledünk a blog második születésnapjához (májusban), én pedig el sem tudom mondani, mennyire hálás vagyok Nektek az elmúlt két évért, hogy itt vagytok velem, biztattok és támogattok. Úgy érzem, kialakult egy olyan közösség, ahova öröm 'belépni', és ahol megoszthatjuk egymással a tapasztalatainkat, örömünket, bánatunkat, csajos függőségeinket. ♥ Megtisztelő, hogy sokszor személyes témájú levelekkel is felkerestek, én pedig kicsit pironkodva, ámde hatalmas mosollyal az arcomon válaszolom meg őket! :) 
 
Forrás: We Heart It
2. A blogolásnak köszönhetően több embert személyesen is megismerhettem közületek, amiért rettentő hálás vagyok, hiszen az ilyen találkozásokkal mindig új impulzusok érik az embert, ami rendkívül inspiráló, és akár új barátságok is szövődhetnek.

3. Többször kérdeztétek már tőlem, nem tervezek-e olvasó-blogger találkozót. Bevallom, nekem ez egy kicsit celebszagú kezdeményezés, soha nem gondoltam arra, hogy esetleg szeretnétek személyesen is megismerni és tutira, totálisan zavarban lennék. *.* Viszont gondolkodóba estem, mivel annyi kedvességet kapok Tőletek, hogy legszívesebben egy öleléssel viszonoznám mindenkinek! :)

4. Gyakran kérdezitek, mikor várható adott témában a következő bejegyzés, miért nem posztolok gyakrabban stb... Általában nem szoktam, és nem is szeretek előre tervezni, hiszen onnantól már kényszeredett lenne a blogolás, helyette inkább arról írok, amihez aznap a legtöbb inspirációt érzem magamban. Sajnos az időjárás is gyakran közbeszól, hiszen szakadó esőben, borult égbolt alatt lehetetlenség fotózni. A posztok gyakoriságának okára egy korábbi bejegyzésben is már kitértem. A késő estébe hajló fotó sulis óráim miatt mostanában kevesebb időm és energiám jut a fotózásra, viszont összecsapott munkát nem szívesen adnék ki a kezemből. Emellett sokszor akkor is foglalatoskodom a bloggal, amikor számotokra ennek nincs szemmel látható eredménye. Ilyenkor ötletelek, illetve kommentekre, e-mailekre, Ask.fm-es kérdésekre válaszolok, ami sokszor órákba is beletelik, hiszen igyekszem a legjobb tudásomhoz mérten segíteni Nektek egy-egy kérdésben.

Forrás: We Heart It
5. Számtalan kérdést kapok fotós témakörben, ami nagyon jól esik, de ilyenkor mindig úgy érzem, vannak nálam jártasabb emberek ebben a témában, hiszen még én is csak tanulom a fotózás csínját-bínját.
Canon EOS 1100D típusú gépem van, hozzá egy fix 50 milis, 1.4-es objektívvel. A blogra minden esetben ezzel fotózom, illetve néha mobilos képek is felkerülnek. A Belvárosi Képzőműhely-ben végeztem el tavaly az alapkurzust, és itt járok most az emelt szintű képzésre is. (Sajnos ez a mostani az utolsó hasonló tematikával indított csoport.)
 
Forrás: Tumblr
6. Biztosan észrevettétek, de pár hónapja letiltottam a névtelen kommentelési lehetőséget a blogon. A negatív, ámde kulturált formában érkező, építő jellegű kritikákkal eddig sem volt problémám (sosem töröltem még hozzászólást a blogról), azt viszont nem hagyom, hogy az Olvasóimra nézve is bántó megjegyzések érkezzenek, hiszen ez a felület nem az unatkozó és rosszindulatú trollok játszótere.  

7. Ha egy kicsit ritkultak is mostanában a bejegyzések, mindenképpen hosszú távú terveim vannak a bloggal. Azt nem ígérhetem, hogy nem fog változni, hiszen velem együtt, az aktuális élethelyzetemnek és érdeklődési körömnek megfelelően formálódik, alakul a témakör. Viszont így érzem hitelesnek, a folyamatos változás és megújulás pedig mindig inspiráló, és csak remélni tudom, még sokáig velem tartotok! :* 
 
Forrás: We Heart It
Nem jelölnék ki további hét embert, ugyanis senkit sem szeretnék kötelezni rá, de aki kedvet érez hozzá, nyugodtan írja meg a saját verzióját belőle, hogy jobban megismerjük egymást. :)

Szeretitek a hasonló, személyes témájú posztokat? 

10 megjegyzés:

  1. ÓÓÓ nagyon tetszik ez a poszt. Szeretem a személyes jellegű bejegyzéseket:)) Ha van kedved játszani egy vadi új Romwe kardigánért akkor ezen a linken nálam megteheted:)) ->
    http://ruhamania.blogspot.hu/2014/03/giveaway.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennek nagyon örülök, köszönöm! ♥
      Köszi a játék invitálást, be fogok nézni! :)

      Törlés
  2. Tetszett ez a személyesebb poszt is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, igyekeztem olyan szempontokat összegyűjteni, amik már régóta kikívánkoztak belőlem. *.*

      Törlés
  3. Szeretem az ilyen jellegű bejegyzéseid is.
    Én meg úgy várom, hogy már végre összejöjjön a találkánk. :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Klau! Három a magyar igazság, legközelebb össze kell jönnie! ;) :XD

      Törlés
  4. Jajj, így cakkumpakk imádom a blogodat, tudom h mondtam már, de nem lehet elégszer! ♥ ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De édes vagy Sophi, az ilyen kommentek mindig felvidítanak, különösen így nőnapon! Köszönöm! ♥ :*

      Törlés
  5. Szuper! Nagyon tetszik :) Örülök, hogy megcsináltad, szeretem az ilyen bejegyzéseket, nekem is több ilyet kellene csinálnom a jövőben :)
    Puszi!

    VálaszTörlés