Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2014. július 10.

Eveline


Régen fotóztam már az egyik kedvenc helyemen a lakásban, ezért most következzen a piperepolcom legújabb lakója. 



Gondolom, ahogy sokaknak, nekem is nagy kedvencem a Bioderma micellás lemosója, de szerettem volna kísérletezni, és egy olcsóbb alternatíva után nézni. A legfőbb szempontjaim a hatásfok, összetevők, ár, és a könnyű beszerezhetőség volt. Miután folyamatos készlethiány miatt a Paese micellás sminkeltávolítója kiesett a rostán, a pozitív vélemények hatására az Eveline-nél kötöttem ki. 


Amit ígér:

A szem, arc, nyak tisztítására, és smink eltávolítására. Tökéletesen helyettesíti a tonikot, és a tejet. Hidratáló és nyugtató összetevőkben gazdag, könnyed formulája azonnal nyugtató érzést ad a bőrnek. A micellarészecskék eltávolítják még a vízálló sminket is. A hialuronsav puhává, rugalmassá és selymessé teszi a bőrt. A laminaria alga erősíti a bőr szerkezetét, feszesít. Az A+E+F vitamin komplex mélyen táplálja, és regenerálja a bőrt. A D-panthenol nyugtató-, és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. Az orchidea kivonat pedig természetes energiaforrás a bőrsejteknek, biztosítja a vitalitást, feszességet, és ragyogást. 

Bevallom, eleinte féltem az Eveline termékcsaládtól, kövezzetek meg, de nekem valamiért olyan 100 forintos bolt jellegűek a termékeik, de végül nagyon örülök, hogy beadtam a derekamat.

Értékelésem:

Hatásfok: 10/9
Az egy pontot csak azért vonom le, mert T-vonalban nekem zsírosít, de ezt a Bioderma-nál is tapasztaltam, ez van, ha kombinált az ember bőre. Ettől függetlenül eddig még csak egyetlen egy termékemnél tapasztaltam ennyire szembetűnő, és látványos változást a bőröm állapotában, ami észrevehetően üdébb, feszesebb, és összességében egészségesebb lett, mióta ezt a lemosót használom! Szinte hihetetlen, ráadásul ebben az árkategóriában.

Összetevők: 10/10
Piros összetevőktől mentes termék (ITT), a hozzáadott hialuronsav, alga, vitaminok, és orchidea kivonat pedig szerintem nagyban hozzájárul a hatásfokához.

Ár: 1000-1200.- Ft

Beszerezhetőség: Rossmann, vagy Eveline.hu.

Nagyon örülök, hogy kipróbáltam ezt a lemosót, és ezentúl nyitott szemmel fogok nézelődni az Eveline termékek polcain. 




Nektek milyen tapasztalataitok vannak az Eveline termékcsaláddal? 

12 megjegyzés:

  1. A márka orchideás arckrémjét próbáltam eddig,de durván elbánt az arcommal,nagy csalódás volt.Szerintem nem fogok kísérletezni a többi termékkel sem,sajnos egy termék hibája miatt valahogy rajtam maradt az általánosítás a többire vonatkozóan is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt sajnos megértem, én anno egy Balea termékkel jártam pórul, azóta sem próbáltam tőlük semmit, egyedül a tusfürdőiket szeretem. ;)

      Törlés
  2. Gyönyörű képeket csináltál *-* ( most is).♥ Eddig még sosem próbáltam ki ezt a terméket:)) xx
    Bianka

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Bianka, drága vagy! ^.^ Itt még több véleményt olvashatsz róla, én mindig innen tájékozódom először: http://kremmania.hu/kremek/eveline-cosmetics-hydra-expert-micellas-folyadek ;))

      Törlés
  3. Próbáltam már néhány Eveline terméket de ez a legjobb! Minimum négyszer biztos újravettem már. Jelenleg a Garnier változatot használom és készleten van már egy Bioderma változat is. A Garnier se rossz és ha azt vesszük sokkal gazdaságosabb de mintha kevésbé lenne hatékony mint ez az Eveline-féle.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, de jó, nagyon örülök, hogy neked is bevált Niki! :) A Garnier micellás vizét még nem próbáltam, de úgy érzem, most egy ideig hűséges leszek az Eveline-hez. *.*

      Törlés
  4. Válaszok
    1. Köszönöm, és tényleg csak ajánlani tudom, az én bőrömmel csodát tett, azóta a pattik is elkerülnek. ^.^

      Törlés
  5. En is ezt hasznalom mar egy ideje es igazabol elegedett is vagyok vele, de a zsirositast en is eszrevettem. De ezt leszamitva szuper :) jah es a kepeid csodasak ^_^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, és örülök, hogy nálad is bevált! ;) Sajnos ilyen szempontból én eddig csak a két végletet tapasztaltam, vagy zsírosít, ha pedig kimondottan zsíros bőrre való lemosót veszek, cafatokban hámlik tőle a bőröm. :(

      Törlés
  6. Jól hangzik. Én is szeretem a Bioderma-t,de az ára miatt már lemondtam róla. Jelenleg szintén a Garnier-t használom, bár annyira nem vagyok elragadtatva tőle. Viszont sokkal korábban próbáltam Eveline-s ajakápolót, amikor valamiért nagyon kisebesedik a szám, ezzel kenem be, egy éjszaka alatt csodát művel vele...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor talán megér egy próbát a lemosójuk is, szerintem semmivel sem rosszabb, mint a Bioderma, sőt...! :D Én pedig lecsekkolom az ajakápolót, köszi a tippet. :)

      Törlés