Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2014. július 7.

HAUL: Csíkok, és kígyóminta


Meleg van. Nagyon! Kivételesen alig vártam, hogy a kerti fotózást követően bemeneküljek a lakás hűvösébe, mert még árnyékban is tikkasztó a hőség. A nyár nem az én évszakom, jobban szeretem, ha még van mit levennem, ha melegem van. A kiskutya érkezése miatt pedig a nyaralásunk valószínűleg idén is kora őszre tolódik, ettől függetlenül izgatottan vetettem bele magam a nyári leárazásokba.

Szerettem volna egy olyan napszemüveget, ami a divaton túl a szememet is védi, erre a zsiráf pöttyös szépségre a Plastik Store-ban sikerült ráakadnom (Váci utca 9.) 50%-os kedvezménnyel, 4900.- Ft-ért. Ráadásul két év garancia érvényes rá, és a nagy divatmárkák napszemüvegei mellett bőségesen válogathatunk az elérhető árú termékek között is, főleg, mivel most féláron kaphatóak.



Törzsi nyaklánc - Stradivarius (3995.- Ft)
Csíkos sort - H&M (8990.- Ft helyett 2000.- Ft)
Csíkos kendő - Women'secret (5695.- Ft helyett 2395.- Ft)
Kígyóbőrmintás sneakers - H&M (5990.- Ft)
Karperec - SIX (2590.- Ft helyett 1500.- Ft)

Olyan régen kinéztem már magamnak ezt a fonott, törzsi nyakláncot a Stradivarius-ban, hogy ezúttal elhoztam teljes áron, de a lelkemen könnyített a tudat, hogy mekkora vételt csináltam a csíkos sorttal, hiszen 7000.- Ft-ot spóroltam rajta!
A kendőket mindig jó vásárnak tartom, különösen ezt a matrózcsíkos darabot, amit több, mint 50%-os kedvezménnyel sikerült beszereznem.
Ritkán esem egy cipővel szerelembe, valahogy nem vagyok az a cipőmániás típus, de vérzett szívem, amikor lecsúsztam a szürke kígyómintás sneakers-ről a H&M-ben. :'(( Így nem sokáig gondolkodtam, amikor megláttam az utánpótlást, ráadásul ebben a barna színben még közelebb is áll hozzám. :)


Horgonyos nyaklánc - Bijou Brigitte (2490.- Ft)


Fekete sneakers - New Yorker (3990.- Ft)
Feliratos crop top - New Yorker (1990.- Ft)

Annyira kényelmes, és olyan vagány a bordó, belső bélésével ez a kígyóbőrre hajazó cipő, hogy vétek lett volna otthagyni. Ami érdekes, hogy az amúgy 39/40-es lábamra a 38-as méret volt a jó!


Kötött pulóver - Stradivarius (7995.- Ft helyett 2595.- Ft)

Általában szezonális holmikra szoktam vadászni a leárazásokon, mert türelmetlen vagyok hónapokig várni, mire felavathatnám az új szerzeményeket. Ezúttal viszont kivételt tettem, mert annyira megtetszett ez a sötétkék-bézs szívecskés pulóver, hogy a 40 fokos próbafülkét túlélve muszáj volt elhoznom.


Hogy tetszettek a szerzemények? Ti szétnéztetek már a leárazásokon? 

14 megjegyzés:

  1. Legjobban a horgonyos nyaklánc tetszik, meg a H&M short. (-:

    VálaszTörlés
  2. A horgos nyakláncod és a szívecskés pulcsid nagyon tetszik :) Amúgy én sem vagyok egy nyári lány, amióta 40 fokok vannak azóta egyenesen utálom, és sírok a tél után :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Abszolút megértelek, mindig eszembe jut, hogy gyerekkoromban még rekordnak számított a 30 fok, ma pedig örüljünk, ha nincs ennél melegebb. :O Én az átmeneti időjárást szeretem, az ősz a kedvencem. :)

      Törlés
  3. Nekem is a horgonyos nyaklánc és a pulcsi a favorit! :D meg a csíkos minden mennyiségben :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Látom, nem vagyok egyedül a matróz csíkos mániámmal! :DD

      Törlés
  4. A sort, a napszemcsi, a kendő meg a nyaklánc tetszenek a legjobban, nagyon szépek! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) A sorttal el sem hittem, hogy ekkora mázlim van, mert összvissz két darab volt belőle, és az egyik pont a méretemben! *.*

      Törlés
  5. Hihetetlenül jó cuccokat szedtél össze!:) Főként a sneakars tetszik*-*♥ xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aww, köszi Bianka! Igaz, hogy a sneakers nem volt akciós, de még egyszer nem akartam lecsúszni róla! ^.^

      Törlés
  6. Szia!
    Mivel nem tudtam eldönteni melyik bejegyzéshez írjak, gondoltam választom a legutóbbit! :)
    Már régóta olvaslak, de csak néha-néha idetévedtem, és ez alkalommal kérdeztem magamtól: miért nem rendszeresen??
    Valami hihetetlenül bájos blogod van, látszik rajta, hogy összeszedett. A képek 100%-osan átadják a hangulatot,igazi életigenlő képek!! Komolyan ahogy olvasgattam,nézegettem a bejegyzéseket, sokkal jobb kedvem lett, szeretnék sétálni, limonádézgatni, vásárolni. Nyilván beállított képek, amik nagyon sokat dobnak rajta, de rájöttem, hogy egy kis odafigyeléssel mennyire fellehet dobni a lakást, öltözéket.
    Bár rengeteg blogot olvasok, egy kezemen megtudom számolni, hány hozzászólást írtam, és hány ilyen blog van, ami ennyire ösztönzőleg hatott! :)
    Szóval gratulálok maximálisan!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hihetetlenül nagy löketet adott most nekem a kommented, és ezt nagyon-nagyon köszönöm, el sem tudom mondani, milyen nagy öröm számomra, ha inspirálni tudlak a bejegyzéseimmel! ♥♥♥

      Törlés
  7. Nagyon tetszik a légies, friss hangulata a fotóknak. Igazából minden darab szuper, szerintem illenek hozzád, már csak egy tengerpart hiányzik az outfit-hez! :))) Hú, a leárazások mindig engem is vonzanak, bár már inkább szettekben gondolkodom és megpróbálok úgy vásárolni, ami nem egyszerű....A múlt héten a Zarában vettem egy-két dolgot, a hétvégén biztos fotózunk egy-két outfitet, ha sikerül!! (És még ott vannak a Sheinside-os ruhák is!!) Szép napokat!! Eszter

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, ne is mondd, de én már egy Balaton-parti stég fotózással is beérném! :XDD
      Most én is várok két szépséget a Sheinside-tól a jövő hétre, csak még nem tudom, a kiskutya mellől hogyan tudunk mindketten elszabadulni egy-két fotózás erejéig az első hetekben. :O Nektek viszont jó fotózást kívánok a hétvégére! ;) :*

      Törlés