Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2014. július 31.

Lying in bed


Ahogy már korábban írtam Nektek, az új logóval egy kicsit más irányba is szeretném terelni a blogot. Az alcímnek megfelelően nagyobb hangsúlyt szeretnék fektetni a képekre, és kihívás elé állítani magamat azzal, hogy a fejben gondosan előre "összerakott" fotók mellett spontán pillanatokat is lencsevégre kapjak. Remélem, nem bánjátok, ha ez néha rövidebb, pusztán pár fotóból álló poszt formájában jelenik meg a blogon, de ezáltal még nagyobb szabadságot kapok a témát, illetve az utószerkesztést illetően. :)

Audrey-t reggeltől estig lehetne fotózni, de sajnos ehhez nem mindig megfelelőek a fények. Ma viszont kihasználtam egy derültebb periódust, és lőttem róla pár fotót a tiltott területen, az ágyon. A nagyjából fél órás fotózásnak mindössze négy éles kép (eddig bírt nyugton maradni), és egy ágyba pisi lett az eredménye, de ezért a cuki tekintetért megérte! :)  


Mit szólnátok hasonló pillanatképekhez a blogon? 

6 megjegyzés:

  1. Édes pofa! Naná, hogy nem bánjuk, ha jönnek a fotós posztok! :)
    Lehet már vinni sétálni a csöppséget? Mikor tesómnál volt szoktató ideje Bogyónak (szobatisztaságra) akkor megfigyeltük, hogy hatalmas játszadozás után mindig vinni kellett sétálni, hogy elintézze a pisit, mert ha nem vitték le akkor viszont volt "baleset" :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, ennek nagyon örülök! *.*
      Oh, sajnos az még messzebb van, addig még két kölyökkori oltást kell megkapnia, ami nagyjából egy bő hónap (2,5 hétnek kell eltelnie az oltások között). Azt már mi is kifigyeltük, hogy evés-ivás, illetve alvás után általában rögtön elvégzi a dolgát, de sokszor kétszer is pisil fél órán belül, amíg ilyen picurka, nagyon gyors az anyagcseréje. :D Addig nekünk marad a pelusra szoktatás, már egész ügyesen kezd rászokni. :)

      Törlés
  2. de édikeee*-*♥ Én is aranyos, fehér kutyulit szeretnék!:))xx
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Bianka! :)
      Fehér kutyus esetében azért érdemes mérlegelni, hogy az ő szőrápolásuk kicsivel több odafigyelést igényel (főleg a könnyfoltok miatt), de imádni való szőrgombócok! ♥

      Törlés
  3. Persze, hogy jöhetnek ilyen posztok! :)
    ("és egy ágyba pisi" :D:D:D Bocsi! :D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :PP Szerencsére amúgy is esedékes volt már egy ágynemű csere! :D

      Törlés