Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2014. szeptember 15.

Lélekmelengető


Remélem, elnézitek nekem, amiért ezúttal nem a saját fotóimmal tűzdelt bejegyzéssel jelentkezem, de iszonyat demotiváló ez a sötétség, és esőzés. Ráadásul a beázott falaink így folyamatosan kapják az utánpótlást a leömlő esőből (földszinti társasházi lakás lévén tehetetlenek vagyunk), így a dohos szag már kibírhatatlan lett, "karantén" alá került a kisszobánk, ami egyben a dolgozó-, és gardróbszobánk. :'( Nehéz ilyen helyzetben bizakodónak lenni, de ilyenkor előveszem az 5 éves álmainkat, és elképzelem, amint a vidéki házunk nappalijában a kandalló előtt egy forró teát szürcsölök, miközben boldogan hallgatom a kopogó eső hangját a verandán, anélkül, hogy félnem kellene a beázástól.
Nem szeretném, ha ez egy negatív hangvételű bejegyzés lenne, ezért összegyűjtöttem pár őszi lélekmelengető kiegészítőt, amelyekkel feldobhatjuk a mindennapjainkat. :)

1. Takaró - Ikea

A takarókkal, és díszpárnákkal hasonlóképp vagyok, mint az öltözködésben a sálakkal, sapkákkal, vagyis sosem lehet belőlük elég, és egy csapásra felfrissíthető általuk a lakásunk/gardróbunk stílusa, különösebb pénzráfordítás nélkül. :D
Már tavaly is nagy szerelmem volt egy ilyen igazi kandalló előtt kuckózós takaró, de idén úgy döntöttem, meglepem magam eggyel (csak, hogy bevonzzuk a kandallós házat :P). A H&M Home-ban is csodaszép darabok vannak, de az Ikea-ban ehhez képest fele annyiért is találhatunk.  

2. Szívecskés mamusz - Oysho

Aww, alig tudtam kedvencet választani, amikor az Oysho kínálatát böngésztem. Cicás, masnis, sünis, imádni való mindegyik, végül ezt a szívecskés papucsot választottam be, mert ez tűnt a legmelegebbnek, de majd élőben is megtapizom őket.

3. Diptyque Oranger illatgyertya - Neroli Parfüméria

Amikor legutóbb az üzletben jártam, a Mimosa mellett ez a narancsos, fűszeres illat lett a második kedvencem, de őszi illat lévén szülinapi kívánságnak tartogattam. :)

4-5. Párnahuzat - H&M Home

Mindig is imádtam a díszpárnákat, de mióta megnyitott a H&M Home, minden szezonban lesem az új kínálatot, hiszen pár ezer forintból bármikor áthúzhatjuk, és aktuálissá tehetjük a már meglévő párnáinkat. A mókusos, és Bambis párnahuzat darabja 1990.- Ft, és számomra annyira kedves, őszi, téli hangulatot árasztanak. Légyszi hagyjatok még nekem holnapig belőlük!! 
Nem tudom, tudjátok-e a nagy hírt, de hamarosan Zara Home nyílik a Fashion Street-en! ;))

6. Szívecskés bögre - Butlers

A Butlers webshopjában most 990.- Ft-os akciós áron lehet megrendelni ezt a bögrét, szerintem én le is csapok rá, amíg nem késő. Megtalálható egyébként még csíkos, és csillagos mintákkal is, szürkében, illetve rózsaszínben. 

 7. Szívecskés felső - Sheinside (ITT)

Egy ilyen cuki, szívecskés, kötött felsőben talán a kinti időt is romantikusabbnak látjuk, főleg, ha még egy finom mézes teát is szürcsölünk mellé a hasonló mintájú bögrénkből?! :D


Nektek mik azok a kiegészítők, amiket minden ősszel beszereztek otthonra? 

10 megjegyzés:

  1. a butlers nekem tányérként van meg; az oysho pedig pihepuha paplanként ♥ nekem való összeállítás, szíves pulcsim még nincs! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, de jóó! :D A tányérokat is nézegettem, nekem még a szívecskés müzlis tálka tetszik nagyon, imádom az ilyen összeillő szetteket. *.*

      Törlés
  2. Jajj az a bögre nagyon cuki. *.* Én is vágyom egy pihe-puha mamuszra. :)

    Nagyon sajnálom a beázást, nálunk tavaly pont karácsony előtt 1 héttel volt csőtörés, igazán idegőrlő dolog, amikor az ember otthonával történik valami, remélem hamarosan megoldódik majd a problémátok. :) Esetleg páraelszívót nem próbáltatok még? Szerintem nagyon sokat segít.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igaz, tavaly vettem már egy pihe-puha mamuszt a H&M-ben, de amúgy is kedvenceim a home outfit-ek. :XD

      Köszi, nagyon jól esik a biztatásod! Na igen, sajnos egy beázás sosem jön jókor... :( Nálunk egy ventilátor megy a szobában, sajnos a fő gond, mivel domboldalban lakunk, hogy a félszobánknak az egyik fala teljesen a föld alatt van, és ott már nincs leszigetelve a ház, így nagyjából tehetetlenek vagyunk, bármivel is próbálkozunk. :$

      Törlés
  3. Nekem a mamusz és a bögre tetszik, olyan jól néznek ki :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Hihi, a bögrét már meg is rendeltem, a mamuszon még vacillálok, mert kicsit sokallom az árát.

      Törlés
  4. Nálunk is eléggé borongós az idő, viszont ezektől a képektől máris jobb lett a hangulatom. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennek nagyon örülök! ♥ A rosszkedv elűzésére a legjobb egy kis tervezgetés, álmodozás. ;)

      Törlés
  5. A bögre és a mamusz mindent visz! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kezdtek meggyőzni, hogy tényleg kell nekem ez a mamusz! :XD

      Törlés