Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2014. október 31.

Az első Pandora ékszere(i)m


Most már bizonyosan öregszem, eddig ugyanis egyáltalán nem hoztak lázba a különböző nemesfémből készült ékszerek, kizárólag a bizsukért rajongtam, amikből aztán több dobozra (mit dobozra, fiókra) való mennyiséget felhalmoztam. Aztán valami átkattant bennem, vagy már csak képtelen vagyok befogadni a folyamatosan változó trendeket, és nincs energiám az eBay-en böngészni egy olyan egy szezonos ékszer után, ami kettőnél több szetthez úgysem passzol.
A blogos e-mail címemre folyamatosan kaptam Pandora hírleveleket, de ezek általában átolvasás nélkül a kukában végezték, eddig. ;)


Több akció is szembe jött velem, amelyek arra ösztönöztek, hogy alaposabban is szétnézzek a Pandora kínálatában (ITT). Az egyik ilyen az egyet fizet, kettőt vihet Glamour-napi kupon volt, vagyis két karkötőt választhattunk, és az egyik ajándékba járt. A másik pedig egy Essence kollekciós karkötő mellé választott csillagjegyes charm kedvezményes megvásárlására vonatkozott.
Az Essence kollekció engem teljesen elbűvölt a jelentést hordozó ékszereinek köszönhetően, Gergő pedig névnapomra a mérleg mellé meglepett a kreativitás charmmal, amit imádok, ugyanis a csuklómon lévő rúnajel is ezt szimbolizálja. 
Nagyon tetszik, hogy teljesen személyre szabhatóak az ékszerek, illetve bármikor bővíthetjük, variálhatjuk a karkötőket. Készülődéskor pedig már automatikusan ezekért az ékszerekért nyúlok, mert letisztult, és elegáns megjelenésükkel minden szettre felteszik a pontot.
Ha valaki kacsintgat a Pandora ékszerek felé, a Joy-napi kuponnal három termék vásárolható majd meg kettő áráért, de az Essence kollekciós darabokra sajnos nem vonatkozik az ajánlat. :(



Ti a nemesfém, vagy inkább a bizsu ékszereket részesítitek előnyben?

11 megjegyzés:

  1. Én tavaly az első házassági évfordulónkra kaptam egy ilyen Pandora karkötőt a Férjemtől 1 szíves charmmal és azt találta ki, hogy minden évben a házassági évfordulónkon választhatok egy újat, éppen olyat, ami az elmúlt évünkre leginkább jellemző volt, így a tavalyi lakásfelújításunk után a "Home sweet home" charmot választottam idén...kell még pár év, hogy igazán mutatni tudjon, de nekem így is az egyik legfontosabb ékszerem.

    Egyébként én sosem szerettem a (hatalmas) bizsukat, egyrészt szerintem drágák ahhoz képest, ameddig hordani tudja őket az ember. A világ minden pénzét el lehetne rá költeni, ha valaki igazán rákattan. Másrészt én azt vallom, hogy öltöztessen egy minőségi óra és egy kis szolid időtálló ékszer, mint a hatalmas statement nyakláncok. Úgyis átjön, aminek át kell, ha valaki ránéz az emberre.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsánat, a nagy lelkesedés közepette a lényeg kimaradt! Nagyon jól választottál, nagyon szeretni fogod, nagyon egyedi! :) És a képek is szépek! Tetszik az a takaró...az az IKEA-s? :)

      Törlés
    2. Ez igazán kedves és kreatív ajándékötlet a férjedtől, ráadásul így mindkettőtök számára személyes az üzenete, felidézi a közös emlékeket. ♥ :)
      Ebben teljesen igazad van, és most már én is ezt vallom. Habár bizsukat mindig csak leárazva, vagy eBay-ről szereztem be fillérekért, de rájöttem, hogy teljesen felesleges felhalmozni őket, mert hamar ráun az ember/kimegy a divatból, aztán csak porosodik a fiók mélyén. :/

      Köszönöm, igen, IKEA-s a takaró, eredetileg nem ezt néztem ki, de ennek sokkal puhább volt az anyaga. ;)

      Törlés
  2. Én sosem kedveltem a bizsukat. Lehet maradiság, vagy nem az, de hosszú évek óta egy aranyláncon hordok a nyakamban egy kerek Mária tűzzománc medált, más nyaklánc nem érdekel. (-: Karláncokból pedig az ezüstöket gyűjtöm, szeretem. A fenti karláncok nagyon tetszenek, annyira szépek!! (-:Ilyet én is elfogadnék, talán valamikor lesz is. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sokáig maradiságnak gondoltam, hiszen szeretem a divatot, de időközben rájöttem, hogy a személyes (nem tucat) ékszerektől lesz igazán egyedi a megjelenésünk. Azóta mindig a Gergőtől kapott arany szív medálos láncot hordom a nyakamban. :)

      Törlés
  3. Megmondom őszintén engem soha nem hoztak lázba ezek a Pandora ékszerek, de valóban: a korral jöhet a kiemelkedőbb, 'értékesebb' ékszerek szeretete, mert én is egyre többször gondolkodom egy-egy igazán minőségi darab beszerzésén. Thomas Sabo ékszerem van több - már ha ezeket lehet kiemelkedőnek nevezni, tekintve, hogy a medálok ára lassan az egeket verdesi - mégis pár hónap alatt elszíneződtek még ezek is, szóval kissé kétkedve nézem ezeket a gyönyörűségeket, itt a képeiden. Remélem ezek megtartják a szép színüket, nagyon-nagyon szépek! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Thomas Sabo iránti rajongást sem értettem soha, egészen addig, amíg pár hónapja be nem szereztem tőlük egy karkötőt egy szívecskés-angyalkás charmmal. ;D Szerintem valahol egyébként hasonló is a két márka koncepciója, és termékkínálata.
      Elzárva tartottad őket? Mert egyszer én is megjártam egy ezüst ékszeremmel, hogy hónapokig elől tartottam, és el is színeződött, (szerencsére az ékszertisztító folyadék segített rajta), azóta az értékesebb ékszereimet mindig gondosan dobozba teszem vissza. ;)

      Törlés
  4. jó választás ♥ én is öregszek, a minőségre, és nem a mennyiségre megyek :) állandóan szelektálok, és kívánságlistát írok azokról a dolgokról, amiket nagyon szeretnék... és szépen sorban haladok rajtuk!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Húú, egy ékszer szelektálás lassan nálam is újra esedékes lesz, csak még nem tudom, mit kezdjek a régi darabokkal, mert kidobni nincs szívem őket... :$ Nagyon kíváncsi lennék, mik szerepelnek a kívánságlistádon?! ;))

      Törlés
  5. Nagyon szép, illik hozzád! :) Amúgy nekem is nagyon tetszik az Essence kollekció, egy Love-os charmot kaptam régebben, amihez sajna eddig még nem tudtam karkötőt venni, de úgy néz ki hamarosan :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, örülök, hogy így látod! *.* Remélem, mielőbb sikerül beszerezned a karkötőt is mellé, aztán kezdődhet a charm gyűjtögetés. ;D

      Törlés