Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2014. október 27.

OUTFIT: Opposites


Lassan sikerül újra felvennem a megszokott ritmust, és a blogon is visszatérhetek a régi kerékvágásba, vagyis ezentúl is szeretnék minimum heti két poszttal jelentkezni. Köszönöm a türelmeteket, és azt, hogy ezalatt az eltelt két hét alatt is gyakran kattintottatok az oldalamra, ez nagyon jól esik. :)

A hosszú hétvége nagyrészt arról szólt, hogy utolérjem magam, de tegnap belefért egy elmaradt szülinapi-, névnapi ünneplés a családdal, így gyorsan ki is használtuk a lehetőséget egy fotózásra.


A címben az összeállításomban szereplő "ellentétekre" céloztam, vagyis arra, hogy számomra teljesen megfér egymás mellett egy designer táska, vagy kendő a pár ezer forintos kínai ruhámmal, és cicanadrágommal párosítva. Korábban már említettem, hogy nem szeretem a túlöltözött szetteket, vagyis nem érzem szükségét, hogy a legutolsó alsóneműmig minden márkás darab legyen, nem hiszem, hogy ezen múlna a jól öltözöttség, sőt! Viszont nőből vagyok, így természetesen nekem is vannak gyenge pontjaim, mégpedig a táskák, és a kiegészítők. Korábbi haul, illetve apró örömök posztokban, ha jól emlékszem, minden darabot láthattatok már külön-külön, de outfit formájában még sosem, ezért remélem, senki sem veszi rossz néven ezt a bejegyzést.
A cicanadrág kivétel, épp a legutóbbi outfit posztomban viseltem az oversize felsővel, kemény 1500.- Ft-ért azóta is az egyik kedvenc gatyám. A kardigán alatt látható ruha régebbi szerzemény, korábban már ebben a Kincsek a kínaiból? posztban bemutattam Nektek. A kígyóbőrmintás sneakers, és basic kardigán idei H&M-es szerzemények.
A hajamért előre is elnézéseteket kérem, merénylettel készülök ellene, ezért már lassan öt hónapja növesztem le a hennát. Semmi drasztikusra ne gondoljatok, csak szeretnék kicsit közelebb kerülni az eredeti, világosabb hajszínemhez. :) Nemrég vágattam is belőle, mert ráuntam a loboncra, és annyira imádom ezt a könnyen kezelhetőséget, hogy holnap újabb pár centitől válok meg, hogy épp a vállamig érjen. :)


Kardigán - H&M Basic
Ruha - Kínai
Cicanadrág - New Yorker
Kígyómintás sneakers - H&M
Kendő - Gucci
Táska - Michael Kors
Karóra - Marc Jacobs


 Hogy tetszett Nektek ez a föld színeivel harmonizáló szett? 

30 megjegyzés:

  1. Csodacsinos vagy, mint mindig! :) Csak pár napja találtam a blogodat, de azóta rajta lógok, szóval jó pár kattintás tőlem származik. Nagyon szimpatikus, amit képviselsz, ahogy gondolkozol, nagyon közel áll az én világomhoz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszöntelek kedves Réka a blogon, és köszönöm a kattintásokat, és a feliratkozásodat! ^.^

      Törlés
  2. Ez az outfit tökéletes! Minden darabjával tudok azonosulni (már amúgy is "beszéltük", hogy vannak hasonló dolgaink :)) A gondolatmenet is nagyon tetszik, ami alapján összeállítottad :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De édes vagy Gina, köszönöm! ♥ Ez most lehet, hogy annyira nem idevág, de az Instagram fotód óta a Magic Apple lett a kedvenc ízem a Teekanne-tól! ;D

      Törlés
    2. Ennek örülök :) Bár nem annyira meglepő, a legtökéletesebb almás-fahéjas íz :) Amit én még nagyon szeretek, az a Winter Time :)

      Törlés
    3. A Winter Time nálam is kedvenc, de amiből mindig kell, hogy legyen itthon, az a Multivitamin. *.*

      Törlés
  3. Jó kis laza outfit! Szépek a színei! :))
    Hasonló elgondolás alapján szeretek öltözni, mármint a márkákat tekintve... A kedvenc macskanadrágom, egy aluljárós kínai üzletben vásárolt farmer anyag utánzatú, oldalt térd alatt végig metál patentos csoda. Itt ott lejöttek róla a patentok, de metál gombokkal pótoltam utólag. Ahányszor rajtam van, annyiszor nézik meg, mert olyan kamásli hatású. Még a Calzedoniában sem lehet olyat kapni, Imádom. :D A szeles időben használt ballonom, egy svájci cotoure darab, amit anyukám turkált nekem a kilós Hádában.. :D Ezt is imádom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Lolli! A hétköznapokon általában szeretek ilyen lazán öltözködni, a barnás-bézs színek viszont csak egy-két éve kerültek nálam előtérbe, nem is értem. :D
      Hehe, akkor tényleg vagány darab lehet! ;) Sokszor egyébként elcsodálkozom például a Calzedonia kínálatán, hogy milyen silány minőségű cicanadrágokat kínálnak nevetségesen magas árakon. :O Anno a kedvenc, farmer anyag utánzatú leggingszemet turiban találtam töredék áron. Nekem a kedvenceim a szintén anyukám által turizott Benetton, és Zara szövetkabátjaim. ;)

      Törlés
  4. Annyira imádom azt a hangulatot, amit ezek (és a többi outfit bejegyzéses) képek sugároznak! Szeretem, ha mosolyogsz :3 Maga az outfit pedig közel áll hozzám :) Sosem hittem volna, de azt hiszem, a cipő a kedvenc :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De cuki vagy, köszönöm! *.* A cipő számomra még meglepőbb választás volt, ugyanis irtózom a kígyóktól, ennek ellenére első látásra beleszerettem ennek a sneakers-nek a mintájába. :O ;DD

      Törlés
  5. Csodásan állnak Neked ezek a színek, az egyik kedvenc szettem lett ez Tőled :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, de jóó ezt hallani, ennek nagyon örülök, és köszönöm! :)

      Törlés
  6. Egyszerűen csodásan állnak neked ezek a nude színek. Nagyon szépen kiemelik a hajszíned és a finom arcvonásaid. A cipőválasztásért teljesen odavagyok. A táska pedig gyönyörű! Nagyon egyben van. Nálam csillagos ötös! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a megerősítést, bevallom, hosszú évekig kerültem ezeket a színeket, meg voltam róla győződve, hogy öregesek. :'D

      Törlés
  7. Ez a cipellő és kardigán nagyon tetszik. Ismét nagyon csinos vagy. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kardigán igazi alapdarab, a mintás cipő pedig mindent feldob, köszönöm Ági! :)

      Törlés
  8. Imádom a szetted minden darabját! De különösen a cipő, a sál és a kardigán tetszik nagyon :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira örülök, hogy Nektek is ennyire tetszik ez a cipő. :))

      Törlés
  9. Nagyon csini vagy, tökéletes ez az outfit, annyira Korinnás. :) Én is épp hajlenövesztésben vagyok, már fél éve nem volt festve a hajam, hát kegyetlen. :D Dettó nálam is hajvágás is benéz, sajna egészségügyi problémáim a hajamat viselték meg legjobban így kénytelen vagyok a hátközépig érő hajamtól megszabadulni, jó nem lesz rövid, de egy válligérő nálam már az. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De ari vagy Zitu, hogy ezt mondod, nagyon köszönöm! :) Uhh, Te szegény, akkor sajnos egy cipőben járunk, de remélem, semmi komolyabb egészségügyi dolog nem áll a háttérben... Te nem épp a hennás hajfestésen gondolkodtál? Gondolj arra, hogy most amúgy is divat a long bob frizura, egy kis változtatás pedig mindig új energiákat mozgósít az emberben. ;)

      Törlés
    2. Még van néhány vizsgálat hátra, talán nincs nagy baj. :) De, és tudom, hogy egyáltalán nem káros, de megfogadtam, hogy ha semmi komoly nem lesz az életne nem nyúlot többet a hajamhoz, jó lesz az eredeti színe is. :DD Igen, ilyen fazont szeretnék amúgy is oda meg vissza vagyok Essie Button hajáért. :D

      Törlés
    3. Szívből kívánom, hogy minden rendben legyen, de biztosan így lesz! ♥
      Hihi, én épp egy hasonló fazont vágattam magamnak, és nagyon imádom, viszont a saját hajszínemmel sosem tudtam kibékülni, de ezúttal csak egy kis napszítta melírt szeretnék majd belerakatni. ;D

      Törlés
  10. Pont vicces a címhez a 69-es házszám... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jéé, és tényleg! Gergő valami egészen másra asszociált a házszámról! ;DD

      Törlés
  11. szuper outfit nagyon szép színekkel!

    VálaszTörlés
  12. jaj a cipellőd dejóó!! *_*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kösziii, én is imádom, és nem gondoltam volna, hogy egy mintás cipő ennyire kihasználható darab lehet. :D

      Törlés