Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2014. október 6.

OUTFIT: Oversized love and birthday present


Tegnap olyan szép, napsütéses őszi délután volt, hogy összekötöttük a kutyasétáltatást egy fotózással. Szeretem, amikor már olyan hűvös az idő, hogy kellemes a nap sugarainak meleg érintése a bőrömön, és jól esik egy vastagabb pulóver is, miközben a száradó falevelek illatától friss a levegő.



Többször említettem már Nektek, mennyire odavagyok az oversize felsőkért, ennek a szenvedélyemnek pedig szerencsére ősszel is hódolhatok a különböző kötött kardigánok, és pulóverek személyében. Nekem a csípőm (az egyik) kritikus testrészem, ezt a területet pedig jótékonyan takarják a hasonló felsők, miközben egy szűk nadrággal/leggingsszel párosítva szerintem igenis lehet csinos, és nőies viselet. A cicanadrágokért azóta rajongom, mióta két éve feljött rám pár kiló, mert ha fogy is az ember, a sztreccses anyagának köszönhetően jól alkalmazkodik, és nem kell rögtön a boltba rohannunk, "nincs egy nadrágom se" felkiáltással (utálok nadrágokat venni!). Ezt a sötétszürke darabot a New Yorker-ben szereztem be, mindössze 1500.- Ft-ért, egy fekete társával együtt. Ebben az átmeneti őszi időjárásban nekem pont elég a vastagsága is.
A fehér tornacipőre még tavasszal csaptam le pár ezer forintért, azóta egy kicsit leharcolt lett, de az egyik legkényelmesebb kutyasétáltatós cipőm, ráadásul nem kell a cipőfűzővel sem bajlódni, ha a kutya már a nyakadban van az izgalomtól indulás előtt. ;)
A szett különlegessége pedig ez a megrendelésre készült csodaszép karkötő. Igaz, hogy csak holnap lesz a szülinapom, de mivel itthon voltam, amikor a futár érkezett, Gergő megszánt, és megkaptam előre. :) A medálba vésett betűk a monogramunkat ábrázolják, és annyira finom, és nőies ezzel a vékony, halvány rózsaszín selyem fonallal. Egy téglalap medálos verziót is kaptam, amibe a megismerkedésünk dátuma lett beleütve. Azóta az órám mellé már csak ezeket viselem, imádom a személyes üzenetet, amit számomra szimbolizálnak. Amúgy bármilyen dátummal, vagy felirattal rendelhetőek az ékszerek, különböző színű madzagos, vagy láncos verzióban egyaránt.


Kötött, zsebes pulóver - Sheinside (INNEN)
Cicanadrág - New Yorker
Tornacipő - Deichmann
Táska - F&F (tavalyi)
Karóra - Daniel Wellington
Karkötő medállal - Etsy/shopLUCA (INNEN)
Napszemüveg - Ebay


Nektek van olyan ékszeretek, amit ajándékba kaptatok, és különösen a szívetekhez nőtt?

26 megjegyzés:

  1. Tényleg nagyon csinos :) én is oda vagyok az oversize, kötött pulcsikért, ősszel alig tudok mást elképzelni magamon :)
    Nagyon édes a karkötő, az óráért meg oda vagyok! óóó a cipőért meg most hajlandó lennék elrohanni egy Deichmannba, ha tudnám, hogy kaphatok *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Dii, örülök, hogy egyezik az ízlésünk! *.*
      A tornacipő szerintem sajnos már kifutott, anno én is égre-földre vadásztam, mert nagyon hamar elkapkodták a méreteket belőle. :((

      Törlés
  2. Jujjj ez nagyon az én stílusom. :) Én is imádom az oversize pulcsikat és felsőket cicanacival, tornacipővel vagy bakanccsal. :) Hasonló darabot szeretnék, már ki is néztem egyet a H&M-ben. :)
    Audrey pedig tüneményes kis kutyahercegnő lett. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, sikerül lecsapnod rá a Glamour-napokon! ;))
      Oh, köszönjük, tüneményes és akaratos kis hercegnő! :P

      Törlés
  3. Nagyon klassz outfit!Kényelmes és csinos,nekem is ezek a szempontok a fontosak :) Gyönyörűek a képek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm drága Dóri! Akkor egyetértünk, nálam sosem mehet a divat a kényelem rovására. ;D

      Törlés
  4. Nagyon tetszik az outfit, a kis karkötő pedig egy igazán különleges varázst ad az egésznek, imádom az ilyen szentimentális kiegészítőket. Audrey pedig eszméletlen cuki!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Petra, én is úgy érzem, hogy az ilyen személyes kiegészítőktől lesz igazán egyedi egy szett, akármilyen hétköznapi is egyébként. :)

      Törlés
  5. Én is imádom az oversized dolgokat, ez a pulcsi nagyon jó! Milyen remek és kedves ajándék, nagyon szép! Ó, egyébként én szörnyű vagyok: a saját ajándékomat mindig elkérem hamarabb, de mások ajándékát is idő előtt odaadom, mert túl izgaott vagyok :D Utolsó képen milyen arayosak vagytok! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Viktória!
      Dettó, a türelem nem erényem! :'D Oh, ha tudnád... szerintem 3 km-es körzetben mindenki hallotta, hogy kiment az utcára. -.- :XD

      Törlés
  6. Nagyon boldog szülinapot kívánok. :) Nagyon szép ajándékot kaptál, nagyon aranyos ötlet. :)
    Nekem ia nagyon tetszik ez az összeállítás. Tökéletes ilyen időben. ♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Ági a felköszöntést, nagyon aranyos vagy! ♥
      A kedvenc időjárásom ez a pulcsis, kardigános őszi időszak. ;)

      Törlés
  7. Én nem érzem magaménak az oversized darabokat, de neked nagyon jól áll ez a pulcsi :) A karkötőd nagyon szép.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Réka! Én a körte alkatom "jóvoltából" kedveltem meg őket, arányba hozza az amúgy aránytalan mell-csípő tájékot. :'DD

      Törlés
  8. Nagyon klassz képek (ismét)! Az oversize darabokért én is odavagyok,nagyon jó vétel volt ez a pulcsi! Előre is nagyon boldog születésnapot kívánok Korinna! :) ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Édes vagy Fanni, nagyon szépen köszönöm! ♥ *.*

      Törlés
  9. Nagyon csinos vagy és a kutyus igen cuki, meg kell zabálni. Isten éltessen! :) :) (Én is utálok nadrágot venni..nagyon.. :D )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most látom, Audrey outfit-jét kihagytam a sorból! :XD
      Köszönöm szépen, és üdv a klubban! :P Régen a csontsovány alkatom miatt nem találtam magamra gatyát, most pedig a széles csípő-keskeny derék jelenti a kihívást, phúú... -.-

      Törlés
  10. Boldog szülinapot! Minden fotó és szó melegséget sugároz...olyan jó, hogy ennyire személyes meglepetést kaptál, nagyon aranyos. Puszi: Eszter

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm drága Eszter! Bevallom, a shopLuca-val azért súgtam Gergőnek! ;))

      Törlés
  11. Boldog szülinapot! Nekem is 7--én van. (-; Csak sajna jó pár évvel korábban születtem.....
    Az outfit nagyon tetszik! Nekem is ez a mindennepi stílusom, kényelmesen, sportosan, de azért mégis nőiesen. (-: Így ahogyan van el tudnám magamon is képzelni. (-: A karkötő pedig nagyon kedves és szép ajándék.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, Neked is most októberben? Nagyon boldog születésnapot kívánok így utólag is! :)
      Ennek nagyon örülök, és habár nem ismerlek személyesen, mégis úgy érzem, hogy jó pár évet letagadhatnál! ;) :*

      Törlés
  12. A harmadik kép nagyon jó lett! csodálatos a kilátás és nagyon jól áll ez a sportos, laza szett :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Haha, köszi, csoda, hogy Audrey is éles lett rajta, alig bírt pár másodpercre nyugton maradni. :D

      Törlés
  13. Utólag is boldog születésnapot! Imádom, hogy mindig ilyen jól eltalált ajándékokat kapsz, látszik, hogy igazán megbecsül Téged ez a fiú :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Katy! Oh, tudta ám, hogy ez a karkötő a titkos vágyam, de inkább adok tippeket, így neki is könnyebb a dolga, és biztosan célba talál. ;)

      Törlés