Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2014. november 10.

OUTFIT: New coat and haircut


Régen láthattatok már tőlem elegáns összeállítást, pedig a rohanós hétköznapok szettjei után sokszor igazi felüdülés számomra, ha egy kicsit kiöltözhetek, akkor is, ha csak egy ebédre, vagy mozifilmre ülünk be.


Persze ilyenkor sem hazudtolom meg önmagam, külön-külön az egyes ruhadarabok akár egy lezser szett részei is lehetnének, a kiegészítőkkel játszva azonban könnyedén alkalmivá tehetjük a megjelenésünket. Jelen esetben a sneakers-t combcsizmára cseréltem, és egy hangsúlyosabb statement nyaklánccal dobtam fel az összeállítást. 
A szürke leggings ezúttal nem az eddig látott New Yorker-es darab, hanem egy vastagabb, magasított derekú társa a C&A-ból, amire még a Glamour-napokon csaptam le 3000.- Ft körül. A fehér oversize blúz a nyári leárazások egyik legjobb vétele volt, mindössze 1200.- Ft-ért sikerült elcsípnem belőle az utolsó darabot az F&F-nél, és kabáttal kombinálva tökéletes ezeken a tavasziasan meleg őszi napokon. A szezon jelenlegi két kedvenc darabja nálam ez a szürke, arany szálakkal átszőtt gyapjúszövet kabát, és fekete combcsizma. Nagyon tetszenek mostanában az ilyen egyenes szabású kabátok, amiknél az sem baj, ha egy picit lógnak, szándékosan én is egy nagyobb, M-es méretet rendeltem, hogy a hidegebb idő beköszöntével is kényelmesen rétegezni tudjam alatta a ruhákat. A combcsizma első látásra szerelem volt, amikor a Stradivarius-ban megpillantottam, csak azt sajnálom, hogy a rohanós lépteknél le-lecsúszkál a felső része, de így is szerelem. Az alacsonyabb lányokat sokan óva intik az ehhez hasonló magas szárú csizmák viselésétől, de a 165 cm-es magasságommal, ezzel nem értek egyet, szerintem szépen nyújtja, és formázza a lábakat (erősebb vádlik esetében mindenképp előnyös), csak arra kell figyelnünk, hogy rövidebb ruhákkal, felsőkkel kombináljuk, különben tényleg összenyomnak.
Az órát, és a karkötőt már ismeritek, a Tory Burch táska új szerzemény az időtálló darabok sorában. Tervezgetek magamban egy olyan fogadalmat, hogy kiegészítők terén (táska, cipő, ékszerek) ezentúl a minőségre, és nem a mennyiségre szeretném helyezni a hangsúlyt, mert unom már, hogy szezonról-szezonra rohangáljak táska, vagy cipő után, mert egyszerűen szétszakadnak, elhasználódnak stb., a sokszor így sem olcsón vásárolt darabok.
Ahogy a korábbi outfit posztban beharangoztam, újabb pár centit vágattam a hajamból, és azt kell, mondjam, imádom a végeredményt! Azóta szívesen hordom kibontva, és gyakran formázom is, mert végre nem érzem lehetetlen küldetésnek. Öt hónap lenövesztés után pedig holnap végre melír csíkokkal óvatosan elkezdjük leszedni a vöröset, hjúúj, nagyon izgulok! :'D


Kabát - Sheinside (INNEN)
Blúz - F&F
Leggings - C&A
Combcsizma - Stradivarius
Táska - Tory Burch
Karóra - Daniel Wellington
Karkötő - Pandora
Nyaklánc - Ebay


Hogy tetszett Nektek ez az elegánsabb összeállítás? Ti közel érzitek magatokhoz ezt a stílust?

30 megjegyzés:

  1. Minden nagyon tetszik, de a táska az valami gyönyörű *_* Magyarországon lehet valahol Tory Burch dolgokat kapni vagy külföldi szerzemény?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Gina! ^.^ Sajnos nálunk nem kaphatóak, én a hivatalos honlapjukról rendeltem, de van egy németországi raktáruk is, így kedvezőbb a szállítási díj, vagy még tudom ajánlani a Nordstrom oldalát (http://shop.nordstrom.com/), eredetileg innen szerettem volna megrendelni, de náluk már elfogyott. ;)

      Törlés
  2. Csini! A kabát nem az én stílusom, de szép. Hozzám a szett színvilága áll közel, én gyakran öltözöm szürkébe-feketébe, és valami apróbb dologgal viszek bele színt: táska, kendő, cipő.
    A táska cuki, nem kicsi? Nekem lassan már egy olyan húzós bőrönd kell, mert egyre több cuccot cipelek magammal...
    Amivel abszolút egyetértek, az a minőség előtérbe helyezése. Szerintem előbb-utóbb a legtöbb nő eljut ide. Érdemes spórolni egy-egy komolyabb darabra, mert az ilyen holmikat ha felveszed százszor, még a 101. alkalommal is olyanok, mint az új.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A fekete, és a szürke nálam is alapszínek, a fehéret viszont az utóbbi egy-két évben fedeztem fel magamnak, és nagyon megkedveltem a melegebb, bézses árnyalatokkal együtt. :)
      Attól függ, milyen programhoz veszem fel. Ezúttal a tökéletes kis feketét kerestem, ami mindenképpen vállon átvetve is hordható, így vásárláskor, vagy ha a kutyával vagyok, szabad marad a kezem, és nem kell még plusz egy szatyrot/táskát is cipelnem. Illetve elegánsabb programokhoz is megállja a helyét, ahova a tote bag-eket már túlzásnak érzem. ;)

      Törlés
  3. Nagyon jó szett, a csizmát pedig imádom belőle :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem is tetszenek az ilyen kabátok, jó is lenne egy, de most fölösleges beruháznom rá, amíg nem lesz végleges méretem. Majd esetleg leárazáson tél végén, addig már úgysem megyek szinte sehová, arra a pár alkalomra jó a tavalyi is. Én is már régóta tervezem, hogy időtálló táskát és cipőt vegyek, mivel ugyanígy járok a szezonális darabokkal és elegem van belőle :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem még egy világos, bézses árnyalatú szövetkabát szerepel a kívánságlistámon, de azt hiszem, azzal már én is kivárom a leárazásokat. ;D Nagyon szeretnék idén még egy minőségi, bőr bokacsizmára beruházni, de lehetetlen küldetésnek érzem ár-érték arányban jót találni, ami még tetszene is... :/

      Törlés
  5. Imádom ezt a stílust, ami azt illeti, van egy nagyon hasonló kabátom (csak jelent valamit, hogy egy napon van a szülinapunk) :) Hasonló legginget én is szeretnék, egyre praktikusabbnak találom őket. A csizma is szuper!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A mérlegek elvileg híresek a jó ízlésükről! :'DD Leggings témában tudom ajánlani a New Yorker-t, vagy a C&A-t, itt árban sincsenek annyira elszállva. :*

      Törlés
  6. Csodás az egész outfit ahogy van. :)
    A táska nagyon tetszik, anyukámnak is ez a modell van meg halványkékben. :)
    A magasságoddal kapcsolatban, szerintem egyáltalán nem vagy alacsony. A 165cm szerintem normál magasság.
    De az ennél alacsonyabbaknak tényleg furán áll a combcsizma. Láttam egy lányt, akinek konkrétan a combja közepéig ért az a modell, ami normál esetben a comb elejéig kellene hogy érjen és nagyon nevetségesen festett benne szegény.
    A frizurád és a hajszíned is tetszik. Jól áll. :) Csini vagy! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Anna! ^.^
      Aww, én még a dust storm fantázianevű árnyalatba szerettem bele ennél a modellnél... :)
      Oh, köszi, hogy ezt mondod, én mindig inkább alacsonynak éreztem magam, talán mert deréktól lefelé erősebb vagyok. :P Egyébként olyan jó lenne, ha különböző szármagasságokkal is gyártanának ilyen csizmákat. :$

      Törlés
  7. Nagyon szép lett a hajad! Szuper az egész szett! Eszter

    VálaszTörlés
  8. Csinos vagy nagyon. :)
    És ez az új frizu... :O
    Le a kalappal. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Bazsi, habár tudom, hogy Te inkább a hosszút díjaztad. :P ;DD

      Törlés
  9. Tökéletes outfit! :) Remekül áll a combcsizma, annyira bejön nekem is, de én tényleg nagyon alacsony vagyok 155cm, ritka hülyén áll rajtam :D
    A hajadat pedig egyenesen imádom!! Baromi jól áll ez a fazon Neked! :) Azt hiszem most megadtad a végső löketet, nem halogatom már tovább azt a hajvágást, ideje belevágni. :) Milyen melír csíkjaid lesznek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahh, el sem hiszed, mennyire jól esik ezt hallani,köszönöm szépen! *.* Annak pedig különösen örülök, ha a hajvágásommal Neked is sikerült megadnom a bátorságot hozzá! Huhh, ma voltam fodrásznál, egyelőre az őszi avar összes színében pompázik a hajam, de még két leszívás, és karácsonyra reményeink szerint vállalható lesz. :D Drasztikus beavatkozás helyett több lépésben melírozással szabadulunk meg a vöröstől, és egy ombrés szőke lép majd a helyére. ;)))

      Törlés
  10. Szuper az összhang a képeken, a hajad kifejezetten csinos lett! :)

    VálaszTörlés
  11. Nagyon tetszik az egész úgy ahogy van! A hajad árnyalata (és fazonja) most is nagyon szép, de az új színt is kíváncsian várom! 😊

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hihi, köszi! Ma voltam fodrásznál, de még lesz egy-két köröm, mire elérjük a hőn áhított színt, inkább a lassúbb, ámde kíméletesebb leszívás mellett döntöttünk. :)

      Törlés
  12. csodás outfit, nagyon szép ez a kabát!

    Emma xx
    http://iemmafashion.com/

    VálaszTörlés
  13. Ebből a szettből mindent imádok, de az a kabát! ♥ És a hajad is nagyon tetszik, ha az enyém nem lenne göndör, tutkó hasonlót szeretnék! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, én mit nem adnék, ha olyan göndör hajam lehetne, mint Neked! :XD

      Törlés
  14. Imádom az ilyen egyszerű darabokat, mert ahogy te is írtad, sok különböző stílusú szettbe bele illenek :) A csizmád külön elbűvölt ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! És praktikusak is, mert én ritkán veszek egy alkalmas ruhadarabokat, szeretem, ha kihasználható a gardróbom, ráadásul így kreatívabb is vagyok. :)

      Törlés