Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2015. január 12.

Great things inside


Facebook-on már említettem, hogy a sötét lakás sajnos a benti, a mínusz fokok pedig a kinti (tárgy)fotózást lehetetlenítik el, én pedig megrögzött maximalista vagyok. Remélem, nem bánjátok, ha ezért ma egy újabb outfit poszttal jelentkezem. :)


Igaz, hogy az időjárás sem kedvez most a blogfotózáshoz, de az is benne van, hogy szeretnék mihamarabb nekifogni, és megvalósítani az újévi terveimet. Ahogy a bevezetőben is említettem, örök maximalista vagyok, ami sokszor inkább hátrány, mint előny, hiszen ez együtt jár azzal is, hogy folyamatosan szeretnék mindenkinek megfelelni, ezért magamat sokszor inkább háttérbe szorítom. A legfőbb újévi fogadalmam ezért nem más, minthogy megtanulok önzőbb lenni! Elhatároztam, hogy személyi edzőt fogadok, és többet törődök a saját testi, és lelki egészségemmel, ahelyett, hogy mások elvárásainak megfelelően éljek. Tavasszal Pécsre költözünk albérletbe, és akkor is véghezvisszük, ha nem támogatnak minket, hiszen ki tudná jobban, mi a jó nekünk, mint saját magunk?! 
A fotózással kapcsolatban is izgalmas kihívások elé nézek tavasszal, ezért is elnézéseteket kérem, ha kevesebb lesz a blogon a hangulatfotós bejegyzés, mert a tárgyfotózás után a portrézás csínját-bínját is szeretném elsajátítani. Viszont mivel imádok pillanatképeket megörökíteni, mostanában sűrűbben posztolok Instagramra, nézzetek be (@hkorinna). 
Ami a mai outfitet illeti, rákattantam a világosabb színek viselésére, és a barna, szürke, illetve a bézs kombinálására. A pulóvert, és a kardigánt még karácsony előtt rendeltem a Sheinside-tól, már azt hittem, elveszett a csomagom a postán, de másfél hónap után sikeresen kézhez kaptam. Iszonyat vastag mindkettő, ezért a kardigán fölé már felesleges volt még egy réteget felvennem, amúgy is olyan kabátszerű a szabása. :) Az idei év szerzeménye az Ugg csizma, ami lehet, sokak szerint ronda, de annál melegebb, és kényelmesebb, én pedig nem vagyok hajlandó a divat oltárán felfázni. A pomponos sapi szerepelt a karácsonyi kívánságlistámon, barátnőm lepett meg vele, innen is köszönöm Eszti! Az oversize darabok ellensúlyozásaként pedig ezt a fehér borítéktáskát választottam, 3590.- Ft-ért képtelen voltam ellenállni a cuki feliratának. :) 


Kardigán - Sheinside (INNEN)
Kötött garbós pulóver - Sheinside (INNEN)
Szoknya - New Yorker
Csizma - Ugg/Office Shoes
Borítéktáska - C&A
Sapka - H&M
Kesztyű - H&M


Nektek mi a kedvenc januári szerzeményetek? 

18 megjegyzés:

  1. Másokon annyira imádom a barnának ezt az árnyalatát, sőt, Kori, rajtad még csodásabban áll, de magamon inkább a feketét szeretem. Nagyon csinos outfit! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De édes vagy Panni, köszönöm! ♥ Bevallom, az örök kedvenc nálam is a fekete, de lassan kezdem azt érezni, hogy a világosabb színek fiatalítanak. :'DDD

      Törlés
  2. Csini vagy, Korinna! A táskád pedig - ne haragudj érte -, de egyenesen irigylem! ;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hihi, köszönöm! :) Amúgy nemrég, kb. két hete vettem, talán még maradt belőle. ;)

      Törlés
  3. Jajj, a barna ezen árnyalata a kedvencem! Csodálatosan áll neked, illetve a csizmád :P Nekem minden évben van ilyenem imááádom! A képek és a bejegyzés csodás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Mia, örülök, hogy tetszett! :) Idén én is rákattantam a barnára, mindenhol hasonló szövetkabátot keresek, de sajnos eddig sikertelenül. :/

      Törlés
  4. Ez a szín valami gyönyörű, istenien áll! Neked!:) Magamon kicsit idegen az elképzelés...még. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De aranyos vagy, köszönöm! ^.^ Sokáig én sem tudtam magamon elképzelni, de kezdem belátni, hogy fiatalít, a fekete szövetkabátok után pedig igazi felüdülés világosabb színeket viselni. :)

      Törlés
  5. Szuper az outfit, különösen a szoknya. A csizma nem a stílusom, de ide passzol :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Bogi! A szoknya nálam is szerelem volt első látásra, annyira cuki a kis fodrokkal. :))

      Törlés
  6. Szuper ez a borítéktáska és az egész outfit! Nagyon csinos vagy :) Szívesen megnéztem volna még elölről is, hogy a szoknya jobban látsszon :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Nóri! *.* Az az igazság, hogy nem nagyon szeretem, ha szemből fotóznak, azok a fotók rendszerint a kukában végzik. :P

      Törlés
  7. Nagyon tetszik! Laza és csinos egyszerre, van benne elegancia, de játékos is. Ja és végre egy UGG-lány! ^^ Igenis lehet a bumszli csizmit is csinosan viselni, itt van rá a bizonyíték. ;)
    Amit külön kiemelnék és nagyon-nagyon tetszik nekem, az az outfit és a háttér színeinek a harmóniája. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt hiszem, mindent megfogalmaztál, amit szeretnék sugározni az öltözködésemmel, nagyon jól esett, köszönöm! ♥
      Általában igyekszünk a szettel harmonizáló hátteret keresni, van egy nagyon hangulatos kis utca a környékünkön, ami ezúttal is kedvezett a háttérválasztáshoz. :)

      Törlés
  8. Szuper az egesz :) en szeretem ezt a barna szint es van is hogy eloszedem a dolgaimat, de a rohanos hetkoznapokon sokszor megis vmelyik fekete csizmamat veszem fel, fekete taskaval, mert az mindenhez megy :) De holnap a hatasodra eloszedek mindent :) mert megiscsak imadom ezt a barnat :) aaz Ugg azert jo, mert meleg kenyelmes , borbol van es cukiiiii ;) ezt nem kell cserelni evente.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon-nagyon örülök, hogy inspirálni tudtalak a szettemmel, azt hiszem, ez az outfitjeim legfőbb célja, ezért külön köszönöm a kommentedet! :) Amúgy hajlamos vagyok én is a biztosra (és a gyorsabbra) menni, vagyis sokszor feketét húzok, pedig bevallom, sokkal jobban éreztem magamat ebben a barnában. ^.^ Te is így voltál vele? :)

      Törlés
  9. Nagyon klassz ez az outfit is Korinna! Nagyon jól áll a barnának ez az árnyalata, és a táska <3 Hétvégén ha lesz időm benézek a C&A-ba hátha... :D Örülök, hogy a te hajad is alakul, végre rászántam magamat a vágatásra, long bob csaj lettem én is, és több mint a vörös felét is sikerült kivágani, ha jól kalkulálok talén évvégére meg is szabadulok tőle. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Zitu! *.* Remélem, szerencsével jársz táska ügyben, és még maradt legalább egy darab, ami csak Rád vár! ;) De jóó, örülök, hogy Te is rászántad magad, én azóta sem bántam meg, csak az zavar, hogy nem igazán esztétikus, ha kibontom, túlságosan elüt még a rezes vége. :$ Úgyhogy jövő héten el is megyek festetni! :'D

      Törlés