Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2015. január 19.

Nowadays' favourite


Úgy tűnik, beálltam a hétfői posztolásokra, biztos, ami biztos alapon, ha utána már elúszna a hetem. Az előző bejegyzésben említettem Nektek, hogy mostanában teljesen rákattantam a szürke-bézs színek kombinálására, ez az összeállítás lett az egyik kedvencem, az elmúlt hetekben többször is viseltem. :)
(Sajnos úgy látom, a Google ismét belekontárkodik a képszerkesztésbe, de igyekszem majd orvosolni.)


A szett egyes darabjai teljesen vegyes felvágott, a kötött ruha ezeréves turis szerzeményem, a szuper meleg, 100% pamut harisnyára egy kínaiban sikerült ráakadnom, a kabátot pedig ITT már láthattátok egy outfit posztban. A cipő idei szerzemény, már korábban kinéztem a Zara-ban, de megvártam vele a leárazásokat. Bevallom, életem első vásárlása volt az üzletben (nem vagyok különösebben elájulva a minőségüktől, ellenben rettentően túlárazottnak tartom), de ez a cipő isteni, egy egész napos rohangálás után sem fájdul meg benne a talpam, ráadásul bőr, és belül pihe-puha szőrös.
A hajamat nem különösebben kommentálnám, legyen elég annyi, hogy a héten már bejelentkeztem hajfestésre. :P Holnap pedig meglesz az első személyi edzésem, és utána még kettő a héten, azt hiszem, felkészülhetek az izomlázra. :'D



Kötött ruha - Turi
Kabát - Sheinside (INNEN)
Bokacsizma - Zara
Táska - Michael Kors

16 megjegyzés:

  1. Jó kis melegséget sugalló összeállítás. Mennyiért vesztegetik a kínaiban a kötött harisnyákat? Még nem jutottam el odáig, de muszáj lesz, mert rá fogok szokni a szoknyázásra a hidegben is, Eddig nagyon nadrágos voltam. :)) A Zara egy hypeolt márka, egyébként a nyári leárazásokon a téli cuccokból is tesznek be jócskán. Tavaly a párom kinézett magának egy 22000-es dzsekit, abba volt beleszerelmesedve. Addig mászkált oda, míg végül rábeszéltem, hogy tízért elhozta. Utána már 6-ért dobálták kifelé, de akkor már méret hiányos volt erősen. Most az álom nyári szoknyámat szereztem be, 8 helyett 2.4-ért... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Húú, ezt a harisnyát még pár évvel ezelőtt vettem (az Örs vezér téri kínaiban), és konkrétan emlékszem, hogy kemény 1000.- Ft-ba került. ;D Igaz, ilyen jó anyagút azóta sem láttam, legutóbb a Calzedonia-ban vettem egy nagyon hasonlót, csak bézs színben, féláron volt 2000.- Ft. Én télen is elég ruhás, szoknyás vagyok, igaz, általában inkább a leggingseket részesítem előnyben. :)
      Amondó vagyok, hogy leárazásokon szuper vételeket lehet csinálni! ;))

      Törlés
  2. Csak úgy sugárzol. Nekem az összeállítás nagyon tetszik:D.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De aranyos vagy, köszönöm! ♥ Biztosan az újévi terveink miatt! *.*

      Törlés
  3. Annyira egyben vannak a darabok és a színek, ez nagyon betalált nálam! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, ennek nagyon örülök, köszönöm Mea! :)

      Törlés
  4. Én is imádom a földszíneket kombinálni, mondhatni az emberen nincs is szín, vagy mégis? Nagyon jó. :) Egyébként irigyellek, hogy ilyen csini vagy ha nem gondolod túl a szettet. Nálam olyankor farmer+pulcsi+lovagló csizma a nyerő, ami lássuk be közel sem olyan szép, mint egy kötött ruha.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bevallom, kb. három évvel ezelőttig nálam is ugyanebből állt a "gyorsan felkapok valamit a szekrényből", de sajnos azóta a farmer lett a legelőnytelenebb viselet rajtam, így igyekszem elkerülni. :P A lovaglócsizmák 90%-a pedig egyszerűen túl szűk a vádlimra, úgyhogy most én irigykedem. :'DD

      Törlés
  5. Nagyon tetszik ez a szett is !Kérlek áruld el ,hol vetted ezt a M.Kors táskát és azt a gyönyörű Gucci sálat amelyik egy régebbi bejegyzésben volt?Nagyon köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm kedves Andrea, ennek nagyon örülök! A táska az Aréna Plazában lévő Michael Kors üzletből való (ezenkívül a MOM Parkban van még egy boltjuk, vagy érdemes kilátogatni a Designer Outlet Parndorf-ba), a sál pedig az Andrássy úti Gucci-ból, ajándékba kaptam a páromtól. :)

      Törlés
  6. Thank you, I'm glad you like it! xoxo

    VálaszTörlés
  7. Eddig csak olvasóként voltam jelen, most kommentelek először. Remélem hamarosan folytatódnak a gyönyörű képekkel teli posztok, kíváncsi lennék néhány tavaszi fotóra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon kedves Tőled, és jól esik, hogy hiányolod a fotóimat, de még türelmeteket kell kérnem. Alig egy hónapon belül költözünk, így most kicsit kaotikus körülöttem minden, de amint elrendeződnek a dolgok, Pécsről újra jelentkezem. ;) Addig is Instagram-ra posztolok a napi eseményekről (@hkorinna). :*

      Törlés