Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2015. január 5.

OUTFIT: Hello 2015!


Sziasztok! Régen találkoztunk már itt a blogon, remélem, mindenkinek kellemesen teltek az ünnepek, és talán ad egy kis löketet a hószállingózás az egyébként szürke januári napok átvészeléséhez. 



Tegnap egy belvárosi sétával összekötött mini shoppingolást tartottunk Gergővel, de előtte még fotóztunk egyet, így ezzel az outfit poszttal szeretném megnyitni az újévet. Az idei évet izgatottan, és reményekkel telve várom, nagyon szeretném, ha összejönne a pécsi álmunk, így remélem, hamarosan az albérlet keresés, és dobozolás tölti majd ki a szabadidőnket. :) Az év eleji kihívásokon is szeretnék minél hamarabb túljutni, a levegőben lóg Nagyikámnak egy lehetséges műtét, nekem pedig egy szájsebészeti látogatás, de igyekszem csak a pozitív dolgokra koncentrálni. 
Ami a szettet illeti, a sötétkék szövetkabát egy régebbi turis szerzemény, amihez szerintem tökéletesen passzol ez a barna-sötétkék csíkos szoknya a H&M-ből. Imádom a csíkos mintát, viszont deréktól lefelé nekem tilos (lenne) viselnem, ennek ellenére nem tudtam neki ellenállni, annyira szuper szabású, és isteni az anyaga. Ékszerek helyett ezúttal meleg, téli kiegészítőket választottam, a kalap, és a kesztyű is H&M-es szerzemények, még az ünnepek előtt sikerült féláron megvennem őket. 
Épp ma kérdeztetek Ask.fm-en a hajamról, hogy állok a hajszínváltással, és szerencsére már sapka nélkül is vállalható a fejem, de a hajvégek még rezes fényben pompáznak, épp, ami a kalap alól most is kilátszik. :P


Szövetkabát - Turi
Szoknya - H&M
Bokacsizma - CCC
Táska - Tory Burch
Gyapjú kalap - H&M
Kesztyű - H&M
Sál - Régi darab


Ezúton is kívánok minden kedves Olvasómnak boldog, és sikerekben gazdag új évet!

26 megjegyzés:

  1. Jajjdejó!! Hol van még ekkora hó? Vagy nem Budapesten készültek a képek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De, de, Budapesten készültek, a Széchenyi-hegy lábánál még nem nagyon járt hókotró. ;D

      Törlés
  2. Nagyon tetszik ez a kalap és te pedig nagyon csinos vagy!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Brigi, pedig már majdnem lemondtam erről a kalapról, amikor a budaörsi H&M-ben szembejött velem. *.*

      Törlés
  3. Nagyon szép vagy, a képek meg eszméletlenek!:) Milyen nagy hó. :O Nálunk is esett ma, de azzal a lendülettel el is olvadt. :( Az a kalap!! *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De aranyos vagy Eszti, köszönöm! ^.^ Amúgy nálunk is csak a magasabban fekvő utcákban maradt meg ilyen szépen a hó. :/

      Törlés
  4. Szia Kori! Szuperek a képek. :)
    Nagyon jól összeállítottad a szettet. :)
    Nagyon Boldog Új évet kívánok neked és Gergőnek is. :3
    Remélem mamád és te is sikeresen túl lesztek a beavatkozásokon és sikerül a pécsi terv is. :) (Nem fog hiányozni a főváros? :/)
    Teljesüljön minden álmod és vágyad.
    Sok Puszi :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen Balázs! ♥ A főváros biztosan nem, őszintén szólva mióta visszaköltöztem Pécsről, nem sikerült újra felvennem az itteni ritmust, vágyom vissza a nyugisabb, és élhetőbb vidékre. :) Barátokat, családot látogatni, és néhány kedvenc üzlet miatt persze hazalátogatnánk. ;)
      Szívből köszönöm a jókívánságokat!
      Puszi! :*

      Törlés
  5. Boldog új évet kívánok én is! (-: Nagyon jól áll Neked ez a stílus, így ahogyan van, nagyon jó. (-: Leginkább a táskát fogadnám el; nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Én is imádom ezt a szettet, talán a sötétkék-barna párosítás miatt, de nagyon a magaménak érzem. :)

      Törlés
  6. BUÉK Neked is, drága! :))) A szetted pedig imádnivaló!
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  7. Zseniális ez a kalap és annyira jól áll Neked! A táskádért pedig továbbra is odáig vagyok! ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Viki! *.* Szinte az összes üzletet végigjártam kalapot keresve, de a legtöbb helyen csak feketét találtam, a H&M-ben pedig már csak L-es méretben volt ez a darab... aztán a budaörsi Tesco-ban szerencsém volt. :D

      Törlés
  8. Szia Korinna! Nagyon szép az outfited, igazán fancy :)

    Hogy-hogy Pécsre költöztök? Nem lesz ez nagy váltás a nyüzsgő Budapest után? Nem fog hiányozni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hihi, köszönöm kedves Ada! ;)

      Nagy váltás biztosan nem lesz, mert én közel hét évig éltem Pécsen. :) Beleszerettem a városba, a Mecsekbe, és a környező településekbe, és azóta is visszavágyom. Pécset (és úgy általánosságban vidéket) én sokkal élhetőbbnek érzem, mint a fővárost, ahol mindenki közömbös, és flegma egymással, és mindent az anyagi dolgok határoznak meg. Maga a város biztosan nem fog hiányozni, sosem voltam az a tipikus fővárosi életet élő csaj. Pécs viszont csak 200 km, és van autópálya, úgyhogy látogatóba gyakran jönnénk. ;)

      Törlés
  9. Nagyon szép összeállítás lett!! Sok energiát Nektek erre az évre!! Puszi, Eszter

    VálaszTörlés
  10. Válaszok
    1. Aww, imádni való rajta a kis masni, ugye? *.*

      Törlés
  11. Egy picit megijedtem, az első kép alapján, hogy ez a szoknya talán nem a legelőnyösebb választás. De ügyesen megoldottad, mert a problémás részek takarásban vannak.
    A színek most is nagyon harmonikusak, szinte egymásba simulnak, ha lehet ezt mondani. Nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az a kép valóban nem a legelőnyösebb, még a hasamat is kitolom :'DD, de annyira tetszett, ahogy a szél belekap a kabátba és a sálba, hogy muszáj volt megtartanom. :D
      Köszi, örülök, hogy tetszett! :)

      Törlés