Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2012. június 16.

Nude és csillámok

Ezeket a lakkokat már bemutattam nektek egy előző bejegyzésben, de most ki is próbáltam őket.


Essence nude glam - 01 cotton candy
Essence colour&go - 04 space queen


Először csak a csillámosat terveztem felkenni, de aztán túl egyszerűnek és visszafogottnak éreztem, ezért lemostam, és felkentem alá ezt a nude körömlakkot, ami magában használva szintén eléggé semleges szín, de a kettő együtt már főnyeremény! A nude lakkon a csillámok is jobban érvényesülnek, napfényben csak úgy ragyog a körmöm! Nekem nagyon tetszik a végeredmény!



Hogy tetszik nektek ez a két szín? Használtátok már  valamelyik essence lakkot?

5 megjegyzés:

  1. Igen én már használtam essence lakkot, fekete csillámosat és egy időben rózsaszínt (kis eltévelyedés volt):-) Nagyon jó márka szerintem, van szempilla spirálom és szemceruzám is ami essence és használni fogom továbbra is mert nagyon bevált és ajánlom mindenkinek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig most nagyon divatos szín a rózsaszín! :D Egyébként tényleg jó márka, nekem is van még szemceruzám tőlük!

      Törlés
  2. Tudom, hogy divat a rózsaszín, de nem tudnám többet elviselni a körmeimen, hisz ismersz :-) De aki kedveli a világos színeket, az bátran próbálja ki a fent említett lakkokat :-)

    VálaszTörlés
  3. Kicsit olyan visszafogott hercegnő jut eszembe a körmödről. Egész sok essence lakkom van, én megvagyok elégedve velük, olcsók, sok színben kaphatók, tartósak, viszonylag gyorsan száradnak és nem pattog le egy nap után. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezelőtt sokáig volt élénk a körmöm, így most jól esett egy kis visszafogottság! :-) Én is nagyon szeretem az essence lakkokat!

      Törlés