Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2012. július 28.

Egy hatékony szemránckrém - HerbLine

Ezt a krémet már említettem nektek a MediLine-ban jártam bejegyzésben. 


Olvassatok tovább, ha kíváncsiak vagytok a tapasztalataimra!

Emlékeztetőül azért itt is leírom, hogy ez a szemránckrém a HerbLine ayurvédikus natúr kozmetikumokat gyártó termékcsalád tagja. 
Már lassan másfél hónapja használom ezt a terméket, és azt kell, hogy mondjam, nagyon elégedett vagyok vele. Valóban azt nyújtja, amit ígér! Az ígéret pedig nem kevesebb, minthogy 10 nap alatt a szem körüli ráncok kisimulását eredményezi. A 10 nappal azért vitatkoznék, de tény, hogy hatékony. Én annyira tüzetesen nem nézegettem a kis szarkalábaimat a tükörben, de egyik nap feltűnt, hogy szinte teljesen eltűntek, alig hittem a szememnek!  Már bánom, hogy nem készítettem előtte képeket, hogy nektek is megmutassam a változást. Még azt is meg kell említenem, hogy emellett heti rendszerességgel használtam a Merz speciális szemmaszkját, így lehet, hogy ő is hozzájárult a látványos eredményhez. Erről ITT olvashattok részletesebben.


Én általában naponta egyszer használom, lefekvés előtt. Eleinte a krém állaga nekem nagyon keménynek tűnt, nehezen tudtam az ujjammal felvenni belőle. Aztán a melegre való tekintettel a hűtőben kezdtem el tárolni, és ennek következtében az állaga is kenhetőbb lett (ne kérdezzétek miért). Egyébként így hidegen felkenve sokkal hűsítőbb érzés, én imádom! Az illatát pedig már előzőleg is dicsértem, ilyen finom illatú krémem (ami ráadásul még természetes összetevőkből is áll) még sosem volt.

Ez egy fiatalító és tápláló, erőteljes sejtaktiváló krém, érett bőrűek számára. Tény, hogy az én 25 évemmel nem mondanám érettnek a bőrömet, de fontosnak tartom a megelőzést, különösen szemkörnyéken, ahol nagyon érzékeny a bőr. Akik fiatalabbak nálam, azoknak ajánlom egyébként a szintén HerbLine családba tartozó tápláló szemráncgélt. Én eddig azt használtam, csak már kevésnek éreztem.

Biztos, hogy újra fogom vásárolni ezt a terméket, mert engem nagyon meggyőzött. A kiszerelése is gazdaságos (25g), és 2300 Ft-ért szerintem nagyon megéri.

Egyébként ITT meg tudjátok nézni (akár rendelni is lehet) a termékcsalád többi termékeit is az egyes bőrtípusoknak megfelelő lebontásban.

Ismeritek ezt a termékcsaládot? Ti használtok szemránckrémet?

6 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy írtál róla! :) Mindig nagy bajban vagyok a szemránckrémekkel :). Pár hete a Gerovitál kovaföldes szemkontúrkrémet használom , ha nem válik be , akkor meg van a következő áldozatom! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó, örülök, hogy segíthettem vele! Azt nem ismerem, de én is jó pár szemránckrémet próbáltam már, és egyik sem volt az igazi, eddig! :)

      Törlés
  2. Néha reggelente belenézek a tükörbe, jhééé egy zombi jhaa csak én vagyok.. kéne már egy szemránckrém.. valahogy a hajnali kelések nem tettek jót nekem. :S
    Örömmel olvastam a bejegyzésed, lesz mire kattanni. Felkutatok szerintem egyet én is. Köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Ismerős ám, amiket írsz, sokáig én is hajnalban keltem, meg is látszott rajtam! Ezt a krémet nyugodt szívvel tudom ajánlani! :)

      Törlés
  3. egyszer befizetek majd rá,ha lesz zsém,meg a répa kapszulára.I.Timi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg jó kis krém, az eddigi legjobb, amit próbáltam! :)

      Törlés