Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2012. július 24.

Végső nyári haul!

Tudom, tudom, azt ígértem, hogy nem fogok már több holmit beszerezni a nyára, de gondolom a címből már sejtitek, hogy ezt a fogadalmamat nem sikerült betartanom! :-)
Egyszerűen nem tudok ellenállni a kísértésnek, hogy bemenjek egy boltba, ahol nagy, piros betűkkel hívogatnak a lelógó SALE táblácskák! Ugye ismerős nektek is ez az érzés? Viszont van  egy határ, amihez szinte mindig sikerül tartani magamat, ez pedig az, hogy 2500-3000 Ft felett csak nagyon kivételes esetekben vásárolok, ha valóban ér annyit a kiszemelt ruhadarab. Talán táskákra szoktam egyedül ennél többet áldozni!
De akkor nézzük, hogy legutóbb miket zsákmányoltam:


Kis fekete táska - H&M - 3000 Ft (5990 Ft helyett)
Masnis napszemüveg - C&A - 1043 Ft (1490 Ft helyett)
Rózsás medál - Reserved - 995 Ft (1995 Ft helyett)
Fekete köves gyűrű - New Yorker - 590 Ft

Ez a kis fekete táska utolsó darabként kallódott a leértékelt dolgok között, rögtön megtetszett nekem. Semmi extra, sok mindennel viselhető, és praktikus a kialakítása, belül egy cipzáras rész és két kisebb zseb is található.
A cicás napszemüveg pedig olyan édes a kis masnival rajta! Eddig csak egy napszemüvegem volt, így mindenképpen hiányzott mellőle egy ilyen darab!
A rózsás medál szerintem gyönyörű, olyan kis romantikus hangulata van, a színei is nagyon tetszenek.
A fekete köves gyűrűt nagyon különlegesnek, és elegánsnak találtam, így ennyi pénzért nem volt kérdés, hogy ő is hazajön velem.

Ha kíváncsiak vagytok a többi szerzeményre is, kattintsatok a tovább gombra!


Masnis, gyöngyös fülbevaló - Bijou Brigitte - 600 Ft (1290 Ft helyett)

Ezt a fülbevalót már a hűvösebb napokra gondoltam, akár ünnepekkor is viselhető darab.


Nyaklánc - Promod - 700 Ft (Ennek már nem tudom az eredeti árát, de olyan 3000 Ft körül lehetett)

Ezt a nyakláncot már Instagramon is láthattátok, többeteknek tetszett. Nagyon szeretem az ilyen különleges nyakékeket, egy egyszerűbb öltözéket mindig ilyennel dobok fel!


Óra - New Yorker - 3790 Ft

Már legalább ősz óta keresem a megfelelő órát (sajnos az előző tönkrement), és most sikerült ráakadnom, amikor már kezdtem minden reményt feladni. Pár szemet majd ki kell vetetnem belőle, mert így egy kicsit bő a csuklómra, de szerintem ennyi pénzért nagyon megérte!


Fekete flip-flop papucs - Kínai (Ázsia Áruház) - 995 Ft
Bézs balerina - New Yorker - 1490 Ft  (3490 Ft helyett)
Neon balerina - New Yorker - 1490 Ft (3490 Ft helyett)

Azt hiszem a legjobb vásárt ezekkel a cipőkkel csináltam, a 3 db nem került összesen 5000 Ft-ba. Egy flip-flop papucsra már nagy szükségem volt, mert az előző sajnos szétment, és hamarosan nyaralni megyünk. A két balerinának egyszerűen nem tudtam ellenállni, a bézst jó alap darabnak tartom, a neon pedig igazi idei nyári divat!


Fehér felső - New Yorker - 1490 Ft (3090 Ft helyett)

Ilyen ferde vállas felsőm még úgysem volt sosem, ez pedig nagyon megtetszett, elegáns de nagyon csinos egyszerre.


Horgolt felső - Tally Weijl - 1500 Ft (3995 Ft helyett)

A csipkés cuccok mellett a horgoltak a másik gyengéim! Ezen a felsőn is apró horgolt virágok láthatóak. Egy fekete basic ujjatlannal alávéve igazán különleges viselet, és most nagy divat a fodros végmegoldás! 


Azték mintás felső - New Yorker - 1490 Ft (3090 Ft helyett)

Ennyi lett volna a végső nyári bevásárlásom, de szerintem elég jutányos áron jutottam hozzájuk. Most már igyekszem olyan ruha darabokat vásárolni, amiket az ősz beköszöntével is tudok majd viselni, kiegészítőkből viszont sosem elég! :-)

Mi tetszett nektek a legjobban? Ti milyen szempontok szerint szoktatok vásárolni?

33 megjegyzés:

  1. Hűűű mennyi szuper dolgot vettél,nagyon tetszik minden:))

    VálaszTörlés
  2. Szuperek, fekete táska és a promodos nyaklánc a kedvencem. A new yorkeres balerinák tényleg szuperek, én is vettem egy neont pár hete. :)
    Ne csüggedj amúgy, én tegnap vettem egy szandált... éljen a "Sale" felirat. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, akkor megnyugodtam, hogy nem vagyok ezzel egyedül! :-)

      Törlés
  3. Szia!

    Az ígéreteidet nem igen tartod be. :-P :-D Én is bűnöztem mostanában, pedig én sem akartam.
    A napszemcsi nagyon aranyos a masnival. Itt bezárt a C&A :-( én is vennék amúgy, a jelenlegi lecséje kicsi és a szemem környékét nem védi a naptól. Volt még belőle amúgy?
    A New Yorkeres órára vigyázz, víz ne érje, rozsdásodik és az elem pont egy évet fog bírni... . Nekem is volt már onnan órám, meg vettem is idén nyár elején kettőt leárazva: egy fehéret 2ezerért, 3 helyett és egy lilát másnak ajándékba 890Ft-ért szintén 3 ezerről. Ezeknek a szíja műbőr. A fehéret már hordom, idáig működik.
    Legutóbb egy rövid ujjas felsőt vettem, sötétkék alapon fehér csíkos, 2 ezer volt, ráncolt az ujja, nekem tetszik, de 3 ezerért nem hoztam volna haza, kitudja h. viseli a mosást. A new yorkeres cuccok vagy sokáig bírják, vagy csak pár mosásig (nyúlnak), ez a tapasztalatom velük. Itt már raktak ki őszi/téli cuccokat, szerintem jövő hónap végére már kint lesznek mind a meleg cuccok. Elég ramaty most az idő, szerintem nyár végéig egyik héten megsülünk, másikon fázni fogunk szinte... több nyári cuccot nem veszek leárazva sem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ismerlek amúgy? :D
      A napszemcsi szerintem is nagyon cuki, még volt belőle bőven, én az Örs vezér téri Árkádban vettem!
      Köszi a tippet, vigyázni fogok az órára! Egy évnél többet nem is várok egy elemtől, ha órással rakatok bele, nekem azok sem szokták tovább bírni, sőt!
      Én eddig nem csalódtam a New Yorker-es cuccokban, de tény, hogy sok ruhámat inkább kézzel mosom! Itt is már mindenhol kerülnek ki az őszi cuccok, olyan lehangoló még így a nyár közepén..

      Törlés
    2. Szerintem írtam már a blogodra, de névtelen maradok mindig, nincs blogom és facezni sem akarok elvből. Személyesen sem ismersz.... :-).
      A New Yorkerben vásárolt felsőket én is kézzel mosom, legtöbbre ráírták h. nem szabad gépre tenni:-S. Itt a kiegészítőkből nagy akciózás volt 4-6 hete már, most már alig van pár db. Én vidéki vagyok, marad az álllllmodozás a napszemcsiről. Itt nem igen volt forgalma a C&A-nak ezért tavasszal elköltözött innen más városba.

      Törlés
    3. Akkor pedig köszönöm neked, hogy névtelenül is kommentelsz, és hasznos tanácsokat adsz! Ilyen stílusú napszemcsit amúgy sok helyen láttam, szerintem bizsu boltokban is találnál.

      Törlés
    4. Itt vidéken masnis napszemcsit 1db-ot nem láttam, a legtöbb vagy "sima" vagy strasszok/betűk vannak rajta. Kínai boltban nem néztem még mondjuk... bizsusnál nincs, lehet megnézem az ebayen, csak egészben ideérjen, meg nem ősszel, mert némely eladó terméke 4 hétig utazik. Egy napszemcsim van, szóval túllhető a nyár... csak... .:-)

      Törlés
  4. Az a napszemüveg nagyon aranyos..♥ :) Tök jó dolgokat vettél!:) Néha én sem tudok ellenállni a leárazásos tábláknak.. Úgy vagyok vele hogy csak nézelődök, de a végén úgyis jön velem 1-2 dolog :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Úgy tűnik nagyon értik a dolgukat a marketingesek! :D

      Törlés
  5. Uuuu csorog a nyálam...:D Ha esetleg úgy döntenél, hogy mégsem kellenek ezek a dolgok, szívesen megadom a címem! :D :D :D Szuper vásárt csaptál :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is nagyon jó kis vásárt csináltam, össze is kéne számolnom, hogy így mennyit spóroltam! Rendben, majd meggondolom! :DDDD

      Törlés
  6. Az óra, a napszemüveg és a papucs nagyon nagyon tetszik! : ) Meg az a táskaa! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, aranyos vagy! Táskából az utolsó volt, de a többiből még akadt pár darab! :-)

      Törlés
  7. A fehér felső, az óra, és az ékszerek nagyon tetszenek :$ !

    VálaszTörlés
  8. Irigykedni ér-e!? :) Nagyon supi cuccokat vettél, bár a horgolt felsőt nem tudom átérezni, de attól még az is szuper szép.

    ma megint beszereztem én is pár dolgot a turiban :) úgyhogy este nálam is lesznek fotók :)

    http://chic-from-thrift.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :-) Turi? De jó, arra nagyon kíváncsi vagyok!

      Törlés
  9. Hú, de szuper cuccok! A New Yorkeres cipőkön én is gondolkodtam, a színesen és a nude-on, de végül nemet mondtam és vettem helyettük egy brutálmagas nude cipőt a kínaiban. A Promodos nyaklánc is nagyon tetszik, de a fülcsi és a szemcsi is jó! Jó, hogy nem tartottad be az ígéretedet :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Én sajnos nagyon ritkán veszek fel magassarkút, nem bírnék egész nap abban lenni, de ezek a balerinák olyan kis kényelmesek! :-)

      Törlés
  10. Szia! Nagyon jó dolgokat vettél. Tetszenek. :D A New Yorker-es dolgokat én nagyon szeretem, van tőlük cipőm, felsők, táska, ékszerek, sál. Nagyon szeretem őket, a felsőkben eddig még nem csalódtam, a papucsaim és a cipőim is jól bírják, sajna a szandik, amiket ott vettem hamar szétjöttek és a táskám is kezd szétjönni (már egy éves). Én akkor szeretek ott vásárolni, amikor akció van, mert teljes áron sok minden drága, néha túl drága. Akciósan 890-ért felsőt venni pedig jó dolog. :DD

    A cipőket lehet, hogy én is megnézem a hétvégén. A gyűrűdhöz hasonlót narancssárgában pedig most hozatok Barátommal. Hogy bírja nálad? Nemrég vettem egy aranyozott-rózsaszín gyűrűt és 1 nap alatt eltűnt róla az aranyozott rész. :/ Remélem ez jobb minőségű lesz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :-) Sajnos én drágább márkánál is tapasztaltam, hogy a táskák egy év használat után kezdenek szétjönni.. Én mindenhol akkor szeretek vásárolni, ha akció van! :D
      Azt a gyűrűt én is láttam narancssárgában. Eddig még csak egyszer volt rajtam, de szerintem ez nem tud olyan könnyen lekopni, ez alapból ilyen fém. Talán az az aranyozott rész azért kopott le nálad, mert csak be volt vonva vele..

      Törlés
  11. Az a fehér felső gyönyörű! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Felvéve még mutatósabb, jó kiegészítőkkel meg pláne! :-)

      Törlés
  12. neked nagyon sok pénzed lehet:P :O
    amúgy én is vettem ma egy új cipőt, az enyém is bézs és masnis, de virág alapon az oldalcsatján- gondolom elég gagyi magyarázat-. Meg vettem még egy arctonikot, egy kis (20 ml-s) hajpakolást és egy mentaszínű körömlakkot.:D*.* akartam még egy fehér mentacsíkos kardigánt is,de nem volt a méretemben.:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem hiszem, hogy a stílus pénz kérdése lenne, sokat járok turizni, kínaiba és szinte csak leárazásokon vásárolok. Van, aki csak egy cipőt, vagy ruhát vesz meg 5-6000-ért!
      Cuki lehet az a cipő! :-) De jól hangzik pedig az a kardigán! :-)

      Törlés
  13. Imádom az összeset :)!Kedvencem a táska ..:D Nekem is be kellene szereznem.Lehet bűn de még nincs fekete táskám !Nem is értem hogyan :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, én is imádom, ma avattam fel! :D Ne aggódj, nekem sem volt eddig, inkább csak barnám, de most nagyon megtetszett!

      Törlés
  14. Nekem is megvan ugyanez a napszemcsi, én még tavaly vettem, imádom :) Az azték mintás felső is nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
  15. a horgolt felső meg a napszemcsi baromi jó!!! jó kis szerzemények lettek, és együtt érzek a SALE tábla csalogató hívásaival, én se tudok ellenállni soha :D

    VálaszTörlés