Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2012. augusztus 6.

Táskamánia - kedvenc táskáim

Még mindig tart a gardrób rendezésem, hétvégén a cipők, és a táskák voltak terítéken, így jött az ötlet, hogy Nektek is megmutatom a kedvenc darabjaimat!

Hogy ne legyenek olyan sivárak a képek, pár táska mellé cipőt is párosítottam.


Louis Vuitton táska (persze nem eredeti) - Vatera

Mindig is szerettem volna egy ilyen klasszikus LV monogramos táskát, de amíg az eredetit nem tudom megengedni magamnak, addig ez is megteszi. Egyébként ezzel a táskával teljesen elégedett vagyok, mert nem gagyi a kivitelezése, belül bőr a bélése, és még a kis lakat is megvan hozzá. Szóval szerintem ez abszolút vállalható a hamisítvány kategóriában, azt viszont én sem szeretem, ha valamiról ordít, hogy utánzat. Például amikor a 4 ágú csillag helyett 5 ágú szerepel a táskán, vagy van rajta valami oda nem illő minta. 

Nézzétek meg a többi kedvencemet is!


Rózsaszín (Hermésre hajazó) táska - Turkáló

Szinte hibátlan állapotban bukkantam rá erre a táskára az egyik kedvenc turkálómban. A színe miatt vacilláltam rajta, de végül megvettem, és nem bántam meg. Igazán különleges darab, tavasszal nagyon szeretem hordani!


 Fekete (szintén Hermésre hajazó) táska - Vatera

Ezt a táskát Vateráról rendeltem, nagyon szerettem volna egy elegáns fekete darabot. Ez bőrből van, igaz nem a legjobb minőségűből, de azért megteszi. Télen szeretem igazán hordani, nagyon elegáns egy fekete szövetkabát mellé viselve.


Tengerészcsíkos táska -Zsibvásár

Ezt a táskát már bemutattam Nektek, ITT tudjátok visszanézni. Nagyon szeretem, igazi nyári darab! 


Virágos gobelin táska - C&A

Szintén találkozhattatok már vele a májusi kedvencek bejegyzésen belül. Nagyon szeretem azóta is, többször hordtam már, őszre is el tudom képzelni.


Barna táska - Mango

Ezt a táskát hordom mostanában a legtöbbet, elég nagy ahhoz, hogy ha vásárolni megyek, bele tudjak pakolni mindenfélét. Egy tavaly őszi leárazás során vettem a Mangoban, de elég nagy csalódás számomra, hogy egy évet sem bírt ki, és máris kopik a sarok részeknél az anyaga.


Barna szegecses táska - Turkáló

Ezt a táskát még pár éve vettem Pécsen egy turkálóban, és most újra elővettem. Ha jól emlékszem 1200 Ft-ba került, és semmi hibája sincsen. Cipőt itt nem mellékeltem a képhez, de szeretnék őszre beszerezni egy szegecses lábbelit is! 

Melyik tetszett a legjobban? Nektek mennyi táskátok van?

64 megjegyzés:

  1. Mindegyik nagyon tetszik, de főként a 2. és a 3. képen lévő két páros :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Remélem akkor a cipők feldobták a képet! :)

      Törlés
  2. Jó ízlésed van, bár a hamis LV. nekem nem kellene (nem csak a táska lehet gagyi, azért az ember ruhája+cipője egyéb is elárulja h. nem elég pénzes h. igazi táskája legyen, mert akkor nem párezres cipővel hordaná stb.), de ha neked tetszik így is, akkor ok. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem nem attól lesz jó egy összeállítás, ha 10 ezres cipőt veszek fel hozzá, hanem attól, ha ízlésesek az egyes kiegészítők, és passzolnak egymáshoz. Teljesen ugyanilyen balerinát lehet kapni 10 ezerért is, de ha töredékéért is meg tudom venni, akkor miért ne tenném? :)

      Törlés
  3. A 2. és a 4. táska nagggyon bejön*-* imádom a táskákat :$ A 3. és az 5. cipő is nagyon tetszik! :) Jó képek lettek! :$

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is a gyengéim! Köszi! :)

      Törlés
    2. a 4. az avon babiana névre hallgató táskája :D

      Törlés
    3. Igen, van is alatta egy link hozzá, mert már régebben írtam róla! :)

      Törlés
  4. Nagyon tetszenek a párosítások, úgy látom a nagyobb táskák állnak közel a szívedhez. : ) A cipők nagyon tetszenek, meg az a barna mango táska is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Jól látod, valóban a nagyobb táskákat szeretem, amiben minden elfér egy helyen! :)

      Törlés
  5. 2.3.4. táskák nagyon tetszenek,és nagyon szép képeket készítesz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, jól esik ezt hallani! :) Pedig itt pont nem voltak a legideálisabbak a fényviszonyok! :S

      Törlés
  6. jajj mindegyik nagyon szép. Tök jó, hogy cipőkkel raktad őket egybe (:

    VálaszTörlés
  7. Bár nem vagyok egy nagy táska rajongó, inkább a cipőkre voksolok, de jó ezeket a képeket nézegetni. A lila lett a kedvencem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszenek! De melyik lilára gondolsz? :DD

      Törlés
  8. Szerintem egy hamis táska semmiképpen nem felvállalható. De azzal sem értek egyet hogy csupa Dior-ba meg Louboutinba kell öltözni. Sokan csinálják az hogy vesznek 1-1 drága darabot és a H&M, Zara cuccokkal hordják. Ezek a táskák nem 1-2 évre készülnek, hanem olyan darabok, amit még az unokáidnak is tovább adhatsz majd. És szerintem a stílus nem pénz kérdése! ;)
    De a hamis táska akkor is ciki!

    http://moonangelstories.blogspot.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én viszont nem tudtam ellenállni egy ilyen darabnak, és szerintem erről nem ordít, hogy hamisítvány. Azok viszont szerintem se bevállalhatók, amikről km-ekről süt, hogy utánzat!

      Törlés
    2. Sajnos azt kell hogy mondjam igenis ordít róla hogy hamisítvány annak, aki egy picit is ismeri a márkát mivel a Monogram Canvas kollekcióban egyáltalán nincs ilyen fazonú táska és a Monogram Canvas táskákhoz nincs lakat. Nem kötekedni akarok, csak mivel nekem van eredeti LV-m, így anno sokat olvastam a márkáról és nagyjából tudom is, hogy az Iconic darabok közül melyik színből milyen fazon van és fordítva. ;)
      Egyébként van Ausztriában Bruck-ban egy turkáló ahol néha ki lehet fogni nagyon szép eredeti vintage táskákat. Én láttam már Chanel-t, Balenciaga-t, sőt Dior-t is. Oda érdemes elmenni. :)

      http://moonangelstories.blogspot.com

      Törlés
    3. Én azért nem hiszem, hogy az utca emberei számára ez ennyire nyilvánvaló lenne, nincs mindenki ennyire otthon a divat világában, engem meg pont ez a fazon fogott meg! :) Ha viszont lenne rajta egy színes minta, vagy egy LV címkézés az oldalán az már nekem sem tetszene. Köszi a tippet, ha egyszer arra járok benézek! :)

      Törlés
    4. Moon Angel,
      esetleg meg tudnád írni annak a brucki turinak a pontos címét? vagy valami elérhetőségét?
      köszi:
      LittleMucli

      Törlés
    5. Moon Angel, ha már ilyen kedves hozzászólást írtál...szerintem sokkal cikibb a semmitmondó blogod címét reklámozni a kommentekben, mint egy LV mintás bőr! táskát hordani.
      Ídézem: "sokan csinálják azt hogy vesznek 1-1 drága darabot és a H&M, Zara cuccokkal hordják." A blogodon csak ilyen árkategóriás darabokat viselsz. Ezek szerint te ezt képviseled. Ez nem ciki?
      "És szerintem a stílus nem pénz kérdése! ;)" Na ezzel szívből egyetértek! :)
      Jelen blog írójának pedig gratulálok az ízléséhez és a blogjához, tökéletes!

      Törlés
    6. Nagyon köszönöm a kedves szavakat, ezek igazán jól estek! :) Örülök, hogy más is hasonló véleménnyel van velem!
      De szeretném itt lezárni ezt a vitát, ennek a bejegyzésnek nem ez volt a célja!

      Törlés
    7. Szívesen! :) Nekem sem a vita volt a célom, inkább csak tükröt tartani a kedves kommentelő elé.

      Törlés
  9. én úgy tudom a mango-ban egy éven belül kicserélik, ha van blokkod....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha ezt előbb tudtam volna.. Sajnos már nincs meg a blokkja, pedig még simán benne vagyok az egy évben! Azért köszönöm, hogy szóltál! :)

      Törlés
  10. Szerintem is ciki a hamis táska. Akármilyen jó utánzat valami akkor is gáz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet, hogy ciki, de hamisítványában is sokkal jobb minőségű, mint bármelyik ismertebb (elérhető árú) divatcég terméke!

      Törlés
  11. Pink, csíkos és Mango táska jöhet :) No meg a cipellők mind! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) A Mango táskát ne sajnáld, ramaty a minősége...

      Törlés
  12. LittleMucli, sajnos a pontos címet nem tudom de a google-ben biztosan meg lehet találni. Annyit tudok hogy a főutca mellett egy kis mellékutcában van és mellette vagy szembe vele van egy virágüzlet is.

    Névtelen kíváncsi lennék a te blogodra. Szerintem mikor a szerző felrakta a képeket sejthette hogy a hamis LV biztosan vegyes véleményeket vált majd ki az olvasókból. Na és akkor mi van ha a Zara-ból vagy a H&M-ből öltözködöm? Te talán Chanelt és Jimmy Choo-t hordasz minden nap? Egyébként meg ha ilyen stílusban írogatsz legalább a nevedet felvállalhatnád.
    A másik meg: a blogom címe nem reklám csupán csak egy gesztus a blog tulajdonosa számára, mint egy aláírás.
    A Tally Weijl-ből öltözködni nem ciki, de név nélkül áskálódni szerintem sokkal inkább az! Én legalább fel mertem vállalni a blogom és a nevem is véleményem mellé.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyébként létezik ez a fazonú táska a Monogram Canvas Collectioban, és lakat is van hozzá, a honlapjukon meg lehet találni. De én sem akarok tovább kötekedni, csak ezt még szerettem volna helyesbíteni.

      Törlés
  13. A hamis LV meg a turkálóból kihalászott Hermes utánzatok szerintem rém cikisek csajszi! Én Moon Angellel értek egyet.
    A névtelennek meg üzenem hogy Moon Angel blogja sokkal színvonalasabb és egyedibb mint bármilyen ilyen outfit posztolgatós blogocska manapság. Amennyit én láttam belőle szerintem olyat még külföldi blogokon sem látni. Szóval ásd el magad kisanyám ha még nem evett meg az irigység. Ja és én örülnék ha a Zara-ból öltözhetnék meg olyan stílusom lenne mint Moon Angelnek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hermes kinézetű táskákat sok divatcég gyárt manapság, attól még nem ciki azokat hordani. Ezeken nincs hamis Hermes márkajelzés, vagy bármi egyéb, nem is azért vettem meg, hanem azért, mert tetszett a táska kialakítása, fazonja.

      Törlés
  14. Extra ízlésesen összepasszintottad a táskákat-cipőket, nagyon tetszenek. Az első képet azért én is sajnálom, én sem pártolom semmiféle hamisítvány birtoklását. Mármint én cikinek is érzem, h minden 5. nő ilyenekkel rohangál és nyilvánvaló, h mind ilyen-olyan minőségű másolat. Nem szeretem azt az érzést, amikor szembe jön velem a nálam/rajtam lévő "cucc" és az ilyen utánzat dolgokkal mindig ez (is) van...
    De a többi kép nagyon szimpi! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :D És azt is köszönöm, hogy ilyen kulturált formában írod meg a véleményedet! Egyébként egyetértek veled, nagyon elterjedtek manapság már ezek a táskák, amikor én vettem még nem jött mindenhol szembe velem az utcán. Őszintén szólva nem is hordom már olyan sűrűn, viszont ez a táska még mindig bírja, mialatt már két másikat is elhasználtam, ami ismert divatcég terméke volt..

      Törlés
  15. A másolat táska sem rossz, de én nem hordanám mert szerintem is égő ilyet viselni. A fekete táska tetszik legjobban, de szerintem az a szandi nem illik hozzá.

    Patrícia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Próbáltam fekete cipellővel is párosítani, de túl gyászos lett az összkép! :)

      Törlés
  16. Tök jó, hogy a cipőkkel összepárosítottad a táskákat! Nekem a Hermes-re hajazó táska tetszik a legjobban, formára is és színre is.
    Nekem amúgy nem tetszenek a LV táskák, de szerintem mindenkinek szíve-joga igazit vagy hamisat venni. Igazival is lehet nagyon gagyi az összhatás, elég sok osztrákot látok igazival, borzasztó ruhákkal összepárosítva.
    A negatív kritikával nincs semmi gond, ha kulturáltan van megfogalmazva és építő jellegű, de ez az "ásd el magad kisanyám" kiveri a biztosítékot nálam (is). De persze mindjárt jön a válasz, hogy én is ássam el magam, mert irigy vagyok xy-ra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Ezzel teljesen egyetértek veled, minden az összképen múlik! Lehet valaki tetőtől talpig drága márkás cuccokban, számomra az is tud hamis összhatást adni!
      Arra én inkább nem is reagáltam, igaz nem nekem címezték, de ezzel csak a saját intelligenciájáról tett tanúbizonyságot az illető. Köszönöm, hogy a kedves érintett már nem vette a fáradtságot, hogy további vitába szálljon!

      Törlés
  17. Nagyon nem szeretem az ilyen mocskolódást, hogy kinek milyen a blogja, stb. Főleg ha névtelenül jön. Kritizálni szerintem az kritizáljon aki tud valamit felmutatni.
    Természetesen nem sértésnek szántam a táskával kapcsolatos megállapítást, ez csak az én véleményem. Manapság szerintem az is becsülendő ha egy blogger megtartja a negatív kritikákat, hozzászólásokat, mert egy csomóan csinálják azt hogy egyszerűen kitörlik, vagy meg engedik jelenni az ilyen jellegű megnyilvánulást, még akkor sem ha történetesen az illető kulturáltan szólt hozzá a bejegyzéshez.
    Szóval példát vehetnének rólad. :)

    VálaszTörlés
  18. Szerintem nagyon ügyesen összeválogattad. Nekem mind tetszik.

    VálaszTörlés
  19. Jajjj istenem, ez már aztán...ennyi erővel annyira cikíííí olyan vászon tornacsukát hordani, ami nem Converse...majd ha valaki úgy kommentel ide, hogy igen, én dolgozok, háztartást vezetek, dolgozok és emellett összespóroltam egy eredeti LV-ra a lótyit, akkor oké; de álljon meg a menet. Nekem eszembe se jutna egy táskára gyűjteni, amikor ki tudja, mikor romlik el a bojler, mosógép stb. sőőőt hamarabb megyek el a vőlegényemmel nyaralni egy táska árából. És mit mennyi időre gyártanak: az én Tommy Hilfiger cipőm (képzeljétek, eredeti volt) 3 hónapot bírt ki; ebből kiindulva outletben szívesen veszek márkás cuccokat, de eredeti áron nagyon-nagyon meggondolom. Annyira überciki vagyok...húúúúú:D

    Nagyon tetszik az ízlésed, egyáltalán nincs a kiegészítőidnek olcsó hatása. Első képen a topánka tüneményes:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a hozzászólásodat! Én is veled vagyok egy véleményen. Sajnálnék kiadni ennyi pénzt egy eredeti táskára, de mint már írtam ez a táska hamisítványában is jobb minőségű, mint bármely bolti táska! Hol találunk manapság bőr bélésű táskákat? Én nem egy gagyi utánzatot kerestem, hanem egy divatos táskát, ami mindemellett jó minőségű is!

      Köszi, kedves tőled! :)

      Törlés
  20. fúúh az a lila vagy rózsaszín vagy milyen az nagyon jó!!! tetszenek a tasik!! :)

    VálaszTörlés
  21. Csíkos, világosbarna, LV táskák. Fel sem tűnt, hogy nem eredeti.
    Tetszenek a balerina cipők és a lilásrózsaszín szandál is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Szerintem sem feltűnő, de megoszlanak a vélemények! :)

      Törlés
  22. nagyon szép táskák, ami különösen tetszik: az első, ötödik és hatodik, remek ízlésre vall;)

    VálaszTörlés
  23. ahhww az a fekete Hermésre hajazó táska...:O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is imádom, és bőven lehet bele pakolni! :)

      Törlés
  24. micsoda nőcis cuccok:) tetszik!!! olyan, mint keri bredsóé:))) hihhi I.Timi

    VálaszTörlés
  25. Nagyon jól összepárosítottad őket, nekem van ahol a szandi jobban tetszik, mint a táska. Nekem is van HAMIS LV táskám és vállalom! :DD Ha jól számolom nekem 9 táskám van és rengeteg cipőm! :D Látom te is a nagyobb, pakolósakat szereted, én is. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! De jó, még valaki rajtam kívül. Igen, jól látod, szerintem nagyon praktikusak ezek a nagy táskák!

      Törlés
  26. legerősebb virágszál: tudod, a sima tornacsuka azért nem hamisítvány, mert nincs ráírva, hogy Converse;) Az LV táska meg az, mert rá van írva. Legalább olyat vettél volna, amin nincs rajta a logó. Szerintem elég gáz, hogy ilyet hordasz...

    VálaszTörlés
  27. A fekete táskát nagyon irigylem. Pontosan ilyet keresek. Nagyon jók a képek! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Szerintem elképzelhető, hogy vaterán, vagy ebay-n találsz ilyet! :)

      Törlés
  28. A gobelines táska nagyon tetszik, na meg az a ciklámen, micsoda csajszis szín!!! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, milyen régi bejegyzésemhez tévedtél?! :O Köszi, a gobelines táska még mindig nagy kedvencem, de a cikláment már nem igazán hordom, mióta vörös lettem. :D

      Törlés
    2. Lent volt ajánlásbana bejegyzésed alatt. :-) Na igen, ezért nem váltok vissza vörösre, merthogy imádom, hogy a szőkéhez nagyjából minden passzol :-)

      Törlés
    3. Oh, az ajánló mindig véletlenszerű, de cuki vagy, hogy elolvastad! :) Nem is tudtam, hogy Te is voltál vörös? :O Én kb. 5 évig voltam szőke, csak nagyon elegem lett a 3 heti hajfestésből, mert akkor már rikított a sötétbarna a hajtövem, a hennával elég másfél-két havonta 'átmenni' rajta. :)

      Törlés