Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2012. szeptember 1.

Autumn Wishlist - Accessories

Összeállítottam pár dolgot a Polyvore segítségével, amiket mindenképpen szeretnék beszerezni az őszre!
Első körben a kiegészítőket gyűjtöttem össze, mivel szerintem nem kell rögtön a teljes ruhatárunkat lecserélni, ha követni szeretnénk a divatot. Egy-két jól megválasztott kiegészítővel máris az új irányzatnak megfelelően tudjuk alakítani akár a pár évvel ezelőtt vásárolt ruháinkat is.

Autumn Wishlist - Accessories

Black flat shoes / Warehouse shopping tote bag / ASOS studded jewelry / MICHAEL Michael Kors water resistant watch / Chan Luu silk shawl / Zara studded belt

Első körben mindenképp szeretnék beszerezni egy fekete, szegecsekkel díszített rohangálós shoppert, mert az előző már kezd szétmenni, és amúgy is a táskák a gyengéim!
Ezekbe a szegecses loaferekbe is teljesen beleszerettem, olyan vagány, és mégis nőcis viselet.
Ha már a szegecses kiegészítőknél tartunk, az övek sem maradhatnak ki a sorból. A táskák után az övek a második kedvenc kiegészítőm. Szép kis állomány is áll már a rendelkezésemre (hamarosan láthattok róluk egy bejegyzést), de nem tudok ellenállni nekik, hiszen szerintem ezzel egy csapásra trendivé tehetünk egy összeállítást.
Egy burgundi kendőt is nagyon szeretnék idén beszerezni a szelesebb napokra (nem mintha nem lenne elég kendőm, de hát burgundim még nincsen).
Ékszerekből pedig sosem elég, biztos őszre is beszerzek pár új darabot, ebayen már leadtam egy kisebb rendelést.
A Michael Kors órákat pedig azt hiszem senkinek sem kell bemutatnom. Még sosem volt igazán értékes kiegészítőm, nem vágytam rájuk különösebben, de ebbe az órába beleszerettem.

Legközelebb az őszi kívánságlistás basic darabokról készítek egy összeállítást. Érdekelne titeket? Ti mit szeretnétek mindenképpen beszerezni az őszre?

14 megjegyzés:

  1. Nekem egy szép sálra lenne szükségem, de még nem találtam meg az ideálisat....

    VálaszTörlés
  2. Ezt a sálat én is akarom egyrészt, másrészt kérdezem, h mizújs azzal az órával, amit régebben mutattál? (Az enyémet megpillantottam az Alleeban.. KArácsonyra fogom tudni pályázni csak :O)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az egy Daniel Wellington óra volt, csak sajna Magyarországra csak szállítanak,ennyi pénzért meg félek rendelni! Egyébként még mindig nagy szerelmem az az óra.. :( Itt a link hozzá: http://www.danielwellington.com/women

      Törlés
  3. Kori szegecsek???? :D Azok az én ruhatáramnak is nélkülözhetetlen kiegészítői (nem csak ősszel) :D
    Az a sötét padlizsán lila sál is gyönyörű, én is elfogadnám! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :DD Volt ám nekem is ilyen korszakom, és ez az idei őszi trend nagyon megfogott! :D Szerintem nagyon vagány kiegészítők, főleg nőiesebb darabokkal párosítva! Legközelebb majd a ruhákról hozok egy összeállítást! :)

      Törlés
    2. Tök jó :D Igen egyetértek veled, abszolút az én stílusomnak megfelelő darabok és most épp kapóra jön, hogy úgymond trendi cuccok manapság, de ha nem lennének azok én akkor is hordanám őket :D Kíváncsi vagyok arra az összeállításodra is :D

      Törlés
    3. Nekem is vannak olyan kedvenceim, amiket tök mindegy, hogy mi a divat, akkor is hordok! :D Majd holnap meglátod! :)

      Törlés
  4. Tök jó dolgokat válogattál össze! Az arany óra nagyon tetszik, amúgy is be kellene szereznem egyet. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Én is nagyon szeretnék egy ilyen órát, csak elég borsos az ára, addig megteszi a New Yorker-ben vásárolt jóval olcsóbb változat is! :)

      Törlés
  5. Ajhh dejó a loafer meg a táska :) Én még nyáron vettem leárazva egy párducmintás loafert, kéne nekem is valami szép pakolós táska, de én most őszi ruha-válságban vagyok, elég hiányos a készletem, azokra kell koncentrálnom :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is a táska meg a loafer áll a kívánságlista élén! :D Őszi ruhákra nekem is nagy szükségem van, mert felszaladt rám pár kiló, és sok cuccom már nem jön rám. :(

      Törlés
  6. Mind tetszik! Írj a basic darabokról is! Nem is rossz ötlet külön bontani őket, én mindig egy polyvore képbe karok mindent összesűríteni és az nem jó...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó, ennek igazán örülök! :) Holnap jön egy összeállítás a basic darabokról, remélem az is tetszeni fog! :D

      Törlés