Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2012. szeptember 4.

Autumn Wishlist - Basic Items

Ahogy ígértem folytatom az őszi kívánság listám összeállítását a basic darabokkal. Nekem az ősz a kedvenc évszakom, imádom a sárgától a rezes barna színekig pompázó faleveleket, a lehullott avar illatát, a frissítő őszi záporokat. Ilyenkor szívesebben nyúlok a sötétebb ruhadarabjaim után, és gyakrabban viselek elegánsabb összeállításokat. Így most az idei őszi trend igazán kedvemre tesz.

Autumn Wishlist - Basic Items

Rare London jumper sweater / Peplum top / Oasis embellished top / Dorothy Perkins sleeveless blouse / Boyfriend blazer / Peplum skirt / Miss Selfridge peplum skirt / True Religion skinny jeans / Vintage handbag / Jane Norman evening handbag / Valentino leather jewelry / Miss Selfridge collar necklace / Gold jewelry / Rebecca Taylor leather belt

Legégetőbb szükségem egy új farmer nadrágra van, mivel tavaly óta pár kiló felkúszott rám, és mit szépítsük, nem jön rám egy nadrágom se.
Nagyon szeretnék egy fekete blézert is beszerezni a hűvösebb napokra. Már tavaly is tervben volt, csak sajnos nem találtam meg álmaim darabját.
Ezen kívül persze nem tudok szó nélkül elmenni az idei őszi trend mellett. Színek közül a fekete és a burgundi fogott meg igazán, eddig is imádtam ezt a két színt, örülök, hogy újra visszatértek a kifutókra. A peplum darabok is nagy kedvenceim lettek, egy felsőt és egy szoknyát mindenképpen szeretnék beszerezni belőlük. Ezenkívül az idei trend nagy slágerei a szegecsekkel kivarrt cipők, táskák, övek, ingek... A vágyott szegecses kiegészítőimet már láthattátok az előző kívánságlistás bejegyzésben, ezek mellé szeretnék beszerezni egy szegecsekkel díszített felsőt is.
Másik nagy kedvenceim idén a díszes gallér megoldások. Találkozhatunk itt is szegecsekkel, ha egy vagányabb összeállítást szeretnénk, a gyöngyökkel kivarrt változat pedig egy romantikus outfit része lehet. Nekem mindkettő nagyon tetszik!
Azonban ha egy tavaly vásárolt ingünket szeretnénk feldobni, válogathatunk a különböző merev gallér nyakláncok között is.
Ezt a két clutchot pedig nem tudtam lehagyni a képről, annyira megtetszettek. Már nyáron szerettem volna hasonló darabokat beszerezni, de végül nem találtam az igazit, talán most ősszel szerencsém lesz.

Melyik darab a kedvencetek? Nektek, hogy tetszik az idei őszi trend? Mit szeretnétek beszerezni ezek közül?

12 megjegyzés:

  1. A bordó peplum póló a kedvencem. Egy feketét már vettem az F&F-ben. De egy sötétkék farmer nagyon kellene, illetve pár felső, mert az sajnos fogyó eszköz...

    VálaszTörlés
  2. De jó színek vannak itt :D
    Az a fekete átlátszó szegecses galléros ing nagyon illik hozzád :D
    Én is szeretnék idén néhány új felsőt és pulcsit amiket jól tudok variálni a már
    meglévő fekete és lila darabjaimmal is, aztán legalább 2 új sálat is mindenképpen be kell
    szereznem - az előző bejegyzésed után néztem át a sáljaimat és pont passzolni fog oda egy olyan
    gyönyörű sötét lila darab - csak találjak megfelelőt :D
    Még néhány ékszer sem árt, főleg új karkötők és nyakláncok kellenek fémes, fekete és "nem tudom milyen de amit meglátom tudni fogom h kell" kategóriákból :D
    Remélem sikerül majd beszerezned a listán szereplő dolgokat :))
    Úh ez hosszú lett... :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem baj, szeretek hosszú kommenteket olvasni! :)
      Köszi, szerintem is az áll hozzám a legközelebb, annyira tetszik!
      Sálakat én is keresgéltem már, de olyan szép sötét burgundit még nem találtam! Ha látnál valahol szóljál mindenképpen! :)
      Mindig rácsodálkozok, hogy mennyire bizsus lettél te is! :D

      Törlés
    2. :D
      Persze mindenképp szólok ha látok :)
      Igen eléggé, pedig régebben el sem tudtam képzelni, hogy ezüstön kívül mást
      is viseljek...
      Ez is a TE hatásod :D :D

      Törlés
    3. Köszi! :) Akkor most büszke vagyok magamra! :D

      Törlés
  3. Nekem nagyon tetszik az idei őszi trend :) szegecses cuccokat mindenképpen szeretnék beszerezni! és még más egyebeket: http://evivilaga.blogspot.hu/2012/09/kivansaglista.html

    VálaszTörlés
  4. Én is meg szeretném venni az F&F-es fekete peplum felsőt :) Egyébként a szegecses pulcsi, full ugyanez a C&A-ban 3ezer valamennyi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, láttam és nagyon szemeztem is vele, csak próbálom kivárni a Glamour napokat, és akkor beszerezni! :D

      Törlés
  5. Nekem is hasonló a listám, bár amik a képen vannak, nekem túl nőiesek:D De ezek a színek..szürkét hozzácsapva csak ilyeneket hordok ősszel-télen (najó, van pár rózsaszín cuccom télre). Egyszerűen nem érzem azt, hogy élénk, színes ruhákat kéne hordanom, azok nélkül is vidám vagyok:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ilyenkor valahogyan jobban vonzanak a nőiesebb ruhák! :) Télen én is ezeket a színeket szeretem, nagyon elegánsak, olyan ünnepi a hangulatom tőlük, és én is tök vidám tudok lenni egy fekete ruhában is! :D

      Törlés