Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2012. szeptember 17.

Háda szerzemények

Ahogy ígértem nektek a Háda élménybeszámolóban, most következzenek a képek, hogy mikkel sikerült hazatérnem. Az előző bejegyzésben is említettem, hogy kétszer ennyi ruhát is boldogan hazacipeltem volna, de igyekeztem megálljt parancsolni magamnak, hiszen sok minden szerepel még az őszi kívánságlistámon! 


Kattintsatok a tovább gombra az egyes képekért!


Narancssárga ruha - Closet (eredeti címkésen 2490.- Ft)

A különleges színe (a képnél egy kicsit élénkebb narancsosabb) és a gumírozott anyaga rögtön megtetszett ennek a ruhának. Már látom magamon egy harisnyával, csizmával és egy cuki blézerrel párosítva.


Áttört, fekete ruha - H&M (1990.- Ft)

Nagyon szeretem az ilyen áttört anyagú ruhákat, mert egy egyszerű szabást is rögtön különlegessé tud varázsolni. Ez egy amolyan "nincs egy ruhám se, amit felvegyek" napokon ideális választás, mert nagyon csinos és a kiegészítőktől függően tudjuk alakítani a megjelenésünket. Egy kis fekete a szürke hétköznapokra!


Ilyen áttört mintás az anyaga


Gyöngyökkel kivarrt fekete ruha - Dorothy Perkins (1990.- Ft)

Első látásra szerelem volt ez a kis fekete ruha a gyöngyökkel és flitterekkel kivarrt nyakrészének köszönhetően. A ruha anyagában is apró ezüst csillámok találhatóak. Karácsonyra, szilveszterre szerintem szuper választás, mert nagyon elegáns, de mégis egyedi viselet. 


Gyönyörű ez a nyakmegoldás és hiánytalanul megvannak a gyöngyök és a flitterek is rajta.


Rózsás oversized felső - Topshop (1790.- Ft)

A nagy, rózsás mintái tetszettek meg először ennek a felsőnek, ami a fekete-szürke színeknek köszönhetően mégis visszafogott. Igaz a 42-es nem az én méretem, de amikor felvettem mégis úgy döntöttem, hogy hazajön velem, hiszen idén ősszel amúgy is divatosak a túlméretezett ruhák és egy övvel a derekán egy csapásra divatossá tehetjük.


Szürke kardigán - Moda at George (1490.- Ft)

Nagyon régóta keresek hasonló fazonú blézert, de mivel azt sajnos nem találtam, egyelőre ezzel a kardigánnal is megelégszem. 


Áttört, narancssárga felső - Atmosphere (1290.- Ft)

Idén ősszel eléggé rákattantam a narancssárgára, így ezt a felsőt sem tudtam otthagyni. Ennek is kicsit élénkebb színe van, mint a képen. Fotózás közben szitkozódtam is, hogy sikerült a legnehezebben lencsevégre kapható színekből bevásárolnom.


Áttetsző szálakból áll az anyaga


Kis táska arany lánccal - No name (1490.- Ft)

Nagyon régóta vadásztam már egy hasonló táskára, de a bolti darabok vagy nem tetszettek, vagy sajnáltam kiadni értük annyi pénzt. Ez a táska viszont rögtön megtetszett. Nem különösebben rajongok az állatmintás darabokért, de ebben az esetben a visszafogott színek miatt szerintem még belefér.


Ezt a képet már Instagramon, vagy facebookon láthattátok tőlem. Itt a fent említett rózsás oversized felsőt viselem az új táskával. Nem igazán jellemző rám, hogy a mintákat keverem egy outfiten belül, de mivel a ruha és a táska is fekete-szürke színű, így szerintem jól kiegészítik egymást. Alul egy fekete cicanadrágot viseltem egy balerinával.

Összesen 12.530.- Ft-ot költöttem. Első hallásra soknak tűnhet, de ha belegondolok, hogy ebből a pénzből 6 ruhát, plusz egy táskát is vettem magamnak, akkor szerintem kijelenthetjük, hogy jól jártam. A rózsás felső lett a kedvencem, már többször is viseltem azóta. 

Hogy tetszenek a ruhák? Melyik a kedvencetek? Ti mit vettetek legutóbb magatoknak? 

31 megjegyzés:

  1. Hú nagyon szuper dolgokra akadtál!A ruhák nagyszerűek!

    VálaszTörlés
  2. Jók nagyon! A kedvencem a narancs ruha és a szürke kardigán :) Ilyenkor irigykedem hogy itt ismeretlen a turkáló fogalma :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! A narancs ruha tényleg nagyon jó vétel volt, pláne, hogy eredeti címkés! :) De kár, de biztos vannak olyan boltok, amik viszont nálunk nincsenek!

      Törlés
  3. Nekem a fekete H&M-es ruha tetszik a legjobban, viszont biztos vagyok benne, hogy az a narancsos nagyon jól állhat neked a színeid miatt. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, aranyos vagy! Érdekes ez a narancs nálam, mert régen a kedvenc színem volt, aztán egyáltalán nem hordtam, idén viszont újra felfedeztem magamnak! :)

      Törlés
  4. Hú de hasonló ízlésünk van! Nekem minden nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szuper dolgokat fogtál ki :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon tetszik mindegyik, de a táska a kedvencem!! :) Jó dolog ilyen kincsekre bukkanni. Sajnos mostanában nem volt időm benézni egy turiba se, meg Berettyóújfaluban nincsenek is túl jók.. de most hogy Debrecenbe költöztem, biztos benézek a Hádába valamelyik nap! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, a táskán pedig mennyit gondolkodtam, de végül nem bántam meg, hogy elhoztam. Azóta már csomószor hordtam, ennyi pénzért pedig igazán baráti áron volt! Ott sajnos nem vagyok ismerős, de biztos találsz jó dolgokat! Majd számolj be róluk! :)

      Törlés
  7. a 2. és a 3. ruha annyira nagyon tetszik :$ szuper dolgokat vettél :$

    VálaszTörlés
  8. Gyönyörű az első ruha, majd mutass outfitet vele :)

    VálaszTörlés
  9. Szuper dolgokat találtál, most már majd én is elmegyek, a múlt héten láttam, hogy van boltjuk a helyi plázában :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, majd számolj be róla, hogy miket találtál! :D

      Törlés
  10. Jé, tényleg eltűnt a kommentem :O

    VálaszTörlés
  11. Nagyon klassz dolgokat vettél a táska abszolút kedvenc. :) Turiban már régen voltam, pedig volt egy jó hely ahová jártam, de egyre inkább lecsökkent a színvonal. :-/

    http://moonangelstories.blogspot.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Én is elég rég voltam, így most új lendülettel tudtam belevetni magam a keresgélésbe! Te hova jártál turiba?

      Törlés
  12. én péntek este, 19:40-kor estem be ebbe a hádába (picit későn találtam ki, h turizni szeretnék még aznap, de szerencsére 0 perc csak tőlem az őrs), körbeszaglásztam gyorsan az űtmeneti kabátok között, majd a szoknyákat is végigszemléltem (extra gyors vagyok, közben persze többször szóltak, h most már mindenki fáradjon a kasszákhoz), végül apának hoztam el egy vadi új, vékony anyagú marks&spancer pulcsit, 2000-ért. mármint úgy gondoltam, h ha apának nem tetszik, megmutatom a pasinak, de szerencsére apónak jó lett és sikerült rábeszélnem, h jól áll neki. :)

    új szót tanultam, az áttört mintás kifejezés eddig nem szerepelt a szókincsemben, anyag meghatározásomban. de majd ezentúl! ;) mókás lehet veled turizni, olyan darabokat szúrsz ki, amit én magam sosem próbálnék fel, pedig nem is rossz választás... ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor te tényleg nagyon gyors vagy! :D Igen, zárás előtt fél órával már nógatják az embereket, ezt én is tapasztaltam. Húú, jól hangzik ez a pulcsi!

      Amúgy nem tudom, hogy létezik-e ez a kifejezés, lehet ám, hogy csak az én fejemből pattant ki! :D

      Törlés
  13. Nagyon jó vásárt csináltál!!! A Dorothy Perkins ruhácska annyira csodás, mutasd meg felvéve:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, igyekszem megmutatni, ha más nem, Instagramon! :)

      Törlés
  14. annyira jó cuccokat fogtál ki. És a felső is tetszik így a táskával. vannak olyan minták,amik igaz,hogy különbözőek,mégis elviselik egymást. Gratula!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó, örülök, hogy te is így látod! Köszönöm a medált! :)

      Törlés
  15. De jó ruhákat találtál! Nekem a gyöngyökkel kirakott tetszik a legjobban. :) Most már muszáj elnéznem nekem is a Hádába. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is nagyon különleges darab! Bizony muszáj, nagyon jó dolgokat lehet kifogni! Próbálj meg a hó elején menni, akkor még nem kapkodják el annyira a jó cuccokat! :)

      Törlés
  16. Óóóó, minden nagyon tetszik, főleg a piros és a gyöngyös ruha!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Az inkább élénk narancsos, csak sajnos nem nagyon adja vissza a kép a valós színét!

      Törlés