Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2012. október 28.

Retro fényképezőgép táska - eBay

A szülinapomra kapott fényképező mellé szükségem volt egy új kamera táskára is, mert a régibe már nem fért volna bele. Sokáig keresgéltem a megfelelő darabot az itthoni kínálatból, de mindenhol csak a tipikus vászon táskákba futottam. Így felmentem az eBayre is nézelődni és ez a darab landolt a kosaramban.


Kattintsatok a tovább gombra, ha kíváncsiak vagytok, mennyire vagyok elégedett az új táskával!

Eddig csak kisebb kiegészítőket, bizsukat mertem rendelni az eBayről, de gondoltam itt az ideje, hogy a táskákkal is tegyek egy próbát és nem bántam meg!


Két fotótáska között vacilláltam, de végül ő lett a befutó, mert ez egy unisex darab, így Gergő is tudja majd hordani. A táska szuper jó minőségű, masszív az anyaga és nem volt az a tipikus büdös, műanyag szaga sem, amikor kibontottam. Egy kivehető bélés is található benne, így még jobban védve van a gépünk a kis rekeszben. A teteje patenttal záródik, ami előnyös az egykezű nyitáshoz-záráshoz és elég mélyen rá is hajlik, így egy kicsit lopás védettebb (már ha nem a vállunkról kapják le az egész táskát). Az elején és a hátulján is található még két kicsi zseb rajta. Az első szimpla, a hátsó szintén patenttal záródó.  


Az alján szegecs lábak is találhatók, amiket női táskák esetében is nagyon szeretek, mert így a sarkok jobban védve vannak a kopástól, ha csak a földre tesszük le.




Elég széles a kialakítása, így akár az objektívvel együtt fektetve is belefér a fényképező. Itt jól látszik, hogy a pánt rögzítése is precízen kialakított.




Kényelmesen el lehet férni benne, akár két objektívvel is, a zsebek pedig ideálisak a tartalék akksi, vagy elemek, objektív sapka és törlőkendő számára.

Eredeti képen:
 
 Ár: $ 18.88

Most néztem, hogy itt már elég borsos $ 48.96 dolláros áron kínálják, szerintem érdemes más eladóknál is körbenézni, ha megtetszett nektek. 

Voltak kisebb félelmeim a táskával kapcsolatban, mert habár ezen az első képen nagyon hívogatóan néz ki, ha legörgetünk a táska tulajdonságaihoz és megnézzük a többi képet is róla, akkor már elég megtévesztőek. Viszont amikor kézhez kaptam a csomagot, minden kétségem elszállt, mert valóban egy szuper minőségű táskához jutottam, ami nagyon-nagyon tetszik!

Hogy tetszik nektek ez a fotótáska? Milyen tapasztalataitok vannak az eBayes táskákkal?

24 megjegyzés:

  1. jaj ez nagyon szép táska és azt hiszem, a célnak teljesen megfelel! :)

    VálaszTörlés
  2. Jaj de cuki! Sajna nekem is ronda vászonos van, bár a célnak megfelel...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! A régi géphez nekem is olyan táskám volt, nem is volt vele semmi baj. Viszont már nagyon vágytam egy különlegesebb darabra, így adott volt a lehetőség! :)

      Törlés
  3. Nagyon jó! Az én gépemhez is jobb lenne egy ilyen táska, vagy ha nem is jobb, de jobbam mutatna, mikor a városba megyek fotózni, mert amim van, az egy sportosabb darab. Ilyesmi:
    http://www.osoft.hu/bigimages/7031341-case-logic-slrc-201-profi-slr-fenykepezogep-taska-fekete-eva-nylon-nagy.jpg

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Igen, nekem is az tetszett meg benne a legjobban, hogy erről nem biztos, hogy mindenki gondolná, hogy fényképezőtáska. :)
      Azért ez elég profin néz ki! Ebben az országban viszont már félnék ilyennel közlekedni.. :(

      Törlés
    2. Hát, itt Debrecenben nem érzem, hogy félnem kéne, persze este 11kor nem szoktam sikátorokban fotózni. :D A nagyerdőn (az egy kis erdős rész a városban) meg napközben csak nem zsebelnek ki. :D

      Törlés
    3. Helyesbítek, inkább itt Budapesten kell óvatosnak lenni sajnos már fényes nappal, forgalmas helyeken is. Mostanában sajnos elég riasztó sztorikat hallottam közeli ismerősöktől.

      Törlés
  4. Na hát, ez szuper! Eszembe sem jutott volna ebayről rendelni kameratáskát, de egészen jó ötlet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg érdemes eBayen szétnézni, mert volt még pár darab, ami jól nézett ki és az áruk sem vészes! :)

      Törlés
  5. Nagyon szép táska! Kár, hogy nekem nyomi fényképezőm van:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Nekem is most lett új gépem, ez már megérdemelt egy szebb táskát is! :)

      Törlés
  6. Válaszok
    1. Köszönöm! Volt egy másik, ami csajosabb lett volna, de kötöttem egy kis kompromisszumot, hogy a párom is tudja hordani! :)

      Törlés
  7. Szerintem nagyon jó választás volt!Ügyes vagy! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Örülök, hogy más is így látja! :)

      Törlés
  8. Nagyon jó választás volt, remek darab :)

    VálaszTörlés