Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2012. november 1.

Leárazás az F&F-nél - Haul


Kattintsatok a tovább gombra, ha kíváncsiak vagytok a többi szerzeményre!

A héten kilátogattunk a budaörsi Tescoba, hogy feltöltsük az itthoni éléskamrát. Persze ha már ott jártunk, nem hagyhattam ki a ruha részleget sem, pláne, hogy már sok őszi ruhát leértékelt áron kínálnak!




Burgundi csipkés ruha (7900.- Ft helyett 2370.- Ft)

Így akadtam rá erre a gyönyörűséges burgundi, csipkés ruhára is, amiből már csak két darab maradt és szerencsére az egyik pont a méretemben volt. Régen nem igazán tudtam kihasználni a hasonló ruhadarabokat, de mióta Gergővel együtt vagyunk elképesztő számú családi rendezvényre vagyok hivatalos, így egyre több hasonló ruhadarab kap helyet a szekrényemben! :) A csipke ráadásul nálam divattól függetlenül örök kedvenc és szerintem ennyi pénzért igazán megérte.


Mintás kardigán (6500.- Ft helyett 1950.- Ft)

Már meséltem nektek, hogy én inkább kardigán párti vagyok, mint pulóveres, szeretem a kihasználhatóságukat. Ennek a kardigánnak a hosszított fazonja pedig rögtön megtetszett, mert így akár leggingssel is hordható. 


Szuper vastag az anyaga és nem az a szúrós fajta, nagyon kellemes. Ennyi pénzért pedig kihagyhatatlan vétel volt!


Leggings (3500.- Ft helyett 2900.- Ft)

Már írtam nektek, hogy az utóbbi időben nem igazán hordok nadrágokat, leggingseket viszont annál többet! Imádom egybe ruhákkal, szoknyákkal, vagy hosszított felsőkkel párosítani őket, ráadásul számomra sokkal kényelmesebb viselet, mint bármilyen nadrág. 
Ez egy behatárolhatatlan, sötét szürkés-khaki színű darab és nagyon jó vastag, így akár a hidegebb napokon is ideális viselet lehet. Megtaláljátok még burgundi, fekete és világosszürke színekben, de ha jól emlékszem azok még eredeti áron kaphatóak. 


Fekete bokacsizma (4900.- Ft helyett 2450.- Ft)

Aminek a legjobban örültem, az pedig ez a fekete bokacsizma. Nagyon szükségem volt már egy hasonló darabra, ennek a fazonja pedig rögtön megtetszett, letisztult és elegáns, sok mindennel viselhető, ráadásul nagyon kényelmes is. Még régebben kinéztem magamnak, de az eredeti árat sajnáltam érte, így fél áron viszont már nem volt kérdés. Megtaláljátok még barna és lila színekben is. Igaz, hogy a talpa elég vékony, de ebben az átmeneti időben egy vastagabb zoknival még teljesen jól hordható. Télire pedig szeretnék egy vastagabb talpú, bélelt csizmát.


Hosszú fekete sál (2750.- Ft helyett 1925.-Ft)

Már tavaly is szerettem volna beszerezni egy ilyen többször körbetekerhető sálat magamnak, de vagy az anyaggal, vagy a színnel nem voltam kibékülve. Ez a sál viszont nagyon tetszik az ezüst átszőtt szálaknak köszönhetően, így elegánsabb a hatása és jól feldobja a fekete szövetkabátomat. 


Ezen a képen jobban látszik a puha anyag és az ezüst szálak csillogása. 


Gyöngy fülbevalók (890.- Ft helyett 290.- Ft)

Ahogy láthatjátok három pár különböző méretű gyöngy fülbevalót tartalmaz. Én nagyon szeretem az ilyen elegánsabb kiegészítőket is, főleg így az ünnepek közeledtével teljesen rájuk kattanok. 

Ezen kívül még egy szürke pizsama nadrágot vettem magamnak. Érdemes ott is körbenézni, mert nagyon cuki darabokat találni. 
Összesen 11.885.- Ft-ot költöttem (26.440.- Ft helyett), úgyhogy szerintem igazán jó áron sikerült szuper darabokhoz hozzájutnom.

Hogy tetszenek a szerzemények? Ti szeretitek az F&F ruhákat?  

41 megjegyzés:

  1. A sal, a ruha es a csizma, awwwh es milyen olcson!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg szuper áron voltak, én is meglepődtem! :)

      Törlés
  2. Egyik jobb mint a másik! :) De főleg a ruha tetszik nagyon! Én nagyon imádom az F&F ruhákat, megfizethetőek és a minőségük is jó szerintem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Nekem is a ruha a kedvencem! :) Én is így gondolom, vannak jó pár éves darabjaim az F&F-től és semmi bajuk sincsen! Sőt megkockáztatom, hogy jobb a minőségük, mint pár túlárazott bolti ruhának :)

      Törlés
  3. Nagyon tetszik az a ruha, jó választás volt :)

    VálaszTörlés
  4. Szuper minden,ideje újra ellátogatnom a Tescoba:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony! Még a cipőkből is lehet méretet találni és sok szép vastag, kötött kardigán van most leértékelve, még el tudtam volna hozni párat.. :D

      Törlés
  5. Pont most vettem ugyan ilyen csizmát barnában. Nálam is ugyan ez volt a szitu, sajnáltam érte 5ezret, így viszont abszolút megérte! :))
    Ja és a ruha is nagyon jól néz ki!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Én is vacilláltam a barna csizmán, de mivel most fekete táskát hordok, maradtam a feketénél! Igen, ennyi pénzért már én sem bántam, hogy vékony a talpa! :)
      Te melyik Tescoban jártál, mert érdeklődtek még a cipők felől, hol lehet kapni?

      Törlés
  6. Megint mennyi szép dolgot sikerült jó áron beszerezned :) A Tesco ruharészlegére épp készülök benézni, lehet érdemes lenne minél hamarabb beugranom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Épp az előbb írtam, hogy még lehet méretet találni, de érdemes minél előbb ellátogatni! :D

      Törlés
  7. Hogy tudsz te mindig ilyen jó dolgokat venni? :) Az a burgundi színű ruha valami mesés. :) Legyen majd róla outfites poszt! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :DD Ezt már sokan kérdezték! :) Ezzel a ruhával viszont nagyon nagy szerencsém volt!
      Rendben, igyekszem! :)

      Törlés
  8. Ahhh a ruha, a csizma, a sál, wáááá! :D Nagyon jók! :)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon jó dolgokat vettél, a csipkés ruha a kedvencem!
    Én is épp holnap tervezek körülnézni Tescoban - sok jó ruhát szoktam én is találni ott.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, nálam is abszolút kedvenc! :)
      Akkor jó vásárlást kívánok neked holnapra és sok szép szerzeményt! :)

      Törlés
  10. Ezer éve nem jártam már a teszkóban, de ez változni fog most. :D

    VálaszTörlés
  11. Gyönyörű a csipkés ruha <3 és a bokacsizma is nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  12. a burgundi ruha első látásra szerelem :)

    VálaszTörlés
  13. Az a ruha gyönyörű szép :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Már alig várom, hogy felavathassam! :)

      Törlés
  14. Valahogy még mindig hihetetlen számomra, hogy egy ilyen multi, mint a Tesco, igényes és divatos ruhákat árul, ráadásul nagyon jó árban! Jó, nyilván itt is vannak gagyi darabok, mint mindenhol, de annyi leárazás van az amúgy se drága cuccokra... Én nagyon szeretem, csomó cuccom van már onnan amit imádok azóta is(: Te is jó kis darabokat szedtél össze! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is kicsit hihetetlen, hiszen valóban jó minőséget kínálnak szuper áron, de gondolom megtehetik és ez is egy vevőcsalogató dolog! Nekem is több régi darabom van már tőlük, amiket azóta is hordok! :)

      Törlés
  15. aaa nekem a csizma nagyon tetszik!! Ma megyünk Tescba megnézem, hátha van még. :) tiszta "lovaglócsizmának" tűnik, ezer éve keresek ilyet városi hazsnálatra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Szerintem még van rá esély, hogy találj, hajrá! :D

      Törlés
    2. próbáltam..bár a bécsi útnál, az esik közelebb és nem volt már... :(

      Törlés
    3. Oh, de sajnálom... :( Még a Fogarasi útit tudom ajánlani, igaz, az sem a környéken van!

      Törlés
  16. Szuperek! Bár nem sok mindent vettem eddig ott, de szeretem, mert elég jó minőségűek! Én is vettem egy nacit meg egy táskát!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Én mostanában egyre több cuccomat innen szerzem be, mert egyszerűen itt találok olyat, ami igazán tetszik és az ára is megfizethető! :)

      Törlés
  17. Na, neee, az a bordó csipkeruha csak ennyibe kerül? De jó lenne, ha találnék belőle magamnak is :-) Nagyon szép!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony ám!! Nekem is kikerekedtek a szemeim, amikor megláttam! :D Remélem, neked is sikerül még találnod belőle! :)

      Törlés
  18. Azt a bordó csipkeruhát nekem is sikerült elcsípnem, és imádom :) Már régóta szerettem volna egyet beszerezni, de elég horror árakon láttam csak, úgyhogy ez égi jel volt :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jóó! :) Én is brutál árakon láttam csak hasonló színű ruhákat (csipkésekről már ne is beszéljünk), úgyhogy nekem is abszolút égi jel volt! :)

      Törlés