Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2013. február 11.

A Daniel Wellington órám története


Mióta Púderfelhő Andinál indult egy nyereményjáték egy Daniel Wellington óráért, nos, én azóta vágyom egy ilyen darabra. Elkalandoztam a Michael Kors órák irányába is, de helyette megteszi a New Yorker-es bizsu változatom. Ez az óra viszont számomra hihetetlenül letisztult és elegáns, hasonlót pedig nem igazán találtam a magyarországi üzletek kínálatában. Ha még emlékeztek nagymamám átalakított órájára (ITT), annak volt hasonlóan vékony a kialakítása. 
Végül rászántam magam a külföldi rendelésre, de nem éppen zajlott zökkenőmentesen.


A honlapjukat ITT találjátok. Első látásra egy szép, letisztult weboldalnak tűnik, azonban ha rendelni szeretnénk, akadnak bonyodalmak. Első lépésként regisztrálnunk kell, amivel nem is lenne semmi probléma, de utána semmilyen ikon, szöveg, ablak nem jelzi, hogy immár regisztrált felhasználóként vagyunk jelen az oldalon. Az órák melletti legördülő sávban tudjuk kiválasztani, hogy milyen színben szeretnénk a számlapot (Rose Gold, vagy Silver). Az első probléma itt adódott, ugyanis én Rose Gold árnyalatban rendeltem meg, a visszaigazoló e-mailben pedig a Silver szerepelt (a pénzt persze már levonták). Oké, infarktus, megnyugszom, e-mail a kontaktnak. Majd biztosítottak róla, hogy a kívánt színben fogom kézhez kapni. A csomagot egyébként egy fuvarlevélszám alapján nyomon tudjuk követni az interneten. Nagyjából 5 nap alatt meghozta a csomagszállító, én pedig nagy lelkesen bontom ki és jééé, hát nem ezüstben kaptam meg?? Már megy is a felháborodott e-mail a cégnek, hogy ezt most, hogy gondolták, meg biztosítottak róla stb... Sűrű elnézést a válaszban, nagyon sajnálják, küldjem vissza és küldik a megfelelő színben! Hohó és én álljam a 36 dolláros postaköltséget, amikor ők hibáztak? Annyit sikerült kiharcolnom, hogy ebből 20 dollárt visszautaltak a számlámra! Végül újabb 10 nap telt el, mire megkapták a levelemet én pedig kézhez kaptam a hőn áhított darabot! Egyébként még jó pár kérdés felmerült bennem, mert ugye "contact me, if you have any questions", de egyikre sem kaptam meg a választ. Kérdem én, egy ilyen cégnek, aki világszerte szállít minőségi órákat nem a vevő érdekeit kéne szem előtt tartania? 

Miután túltettem magam a bosszúságon, nagyon örülök ennek az órának. Kidolgozott, minőségi darab, azóta ékszer helyett is ezt hordom, biztos, hogy outfitben is találkozhattok majd vele! :) Többféle színű szíjjal is elérhető, tehát ha már van egy óránk, rendelhetünk hozzá a többi színből és cserélgethetjük őket. Nagyon gondolkodom még a Winchester változaton, sötétkék és rózsaszín színben. 
Update: ma érkezett egy e-email a cég részéről, melyben 20% kedvezményt biztosítanak, amennyiben egy újabb szíjat rendelek. 




Én a Classic York Lady változatot rendeltem, sötétbarna, krokodilbőr szíjjal. A számlap átmérője 36 mm, nekem nagyon tetszik ez a nagyobb méretű számlap, ezzel a hihetetlenül vékony szerkezettel párosítva. Ebbe a kis dobozkába gondosan becsomagolva érkezett.




Hogy tetszik nektek az új órám? Ti milyen órára vágytok? Volt már hasonló élményetek külföldi rendelés során?

25 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik,szívesen viselném,de sajnos alig tudok magamnak órát venni,extra vékony csuklóm van.. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is extra vékony a csuklóm, talán ezeken a közeli képeken annyira nem jön le. Ennek ellenére nekem tetszik a nagyobb számlap, mert a vékonysága jól ellensúlyozza! :)

      Törlés
  2. Hm, hát érdekes az ügyfélszolgálatuk, az biztos. Mindjárt megnézem a többi említett órát is a honlapjukon, nagyon szépet rendeltél :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Hát érdekes az egyszer biztos, de ma kicsit megnyugtatta a lelki világomat a felajánlott 20% kedvezmény. :)

      Törlés
  3. Annyira gyönyörű, én még mindig imádom.:) Nekem egyébként nem volt gondom velük, gyorsak és kedvesek voltak, szín is stimmelt.. Én ezt a méretet simán tudom a pasimmal felváltva hordani egyébként, de van kisebb számlapú nőijük is (ezt Zsófinak mondom). :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megértem! :) Pedig gondoltam is rá, hogy írok neked, annyit hezitáltam előtte. Ez a 36 mm-es női számlapos! :)

      Törlés
  4. Nagyon szép óra, szerintem kárpótol a kellemetlenségekért, bár tény, elég bosszantó az ilyen eset. Szerencsére én még nem jártam így. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm és valóban miután felvettem már mindenért kárpótolt, mert csodaszép! :)

      Törlés
  5. Nagyon szép :) Tény, hogy bosszantó, főleg ahogy írod egy ilyen cégnél :s

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Igen, én sem értem a dolgot, nyilván a kontaktnak is meg van kötve a keze, de akkor is.

      Törlés
  6. Sajnálom hogy ilyen nehézkesen ment a dolog :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És sajnos januárban nem ez volt az első ilyen esetem.. :S

      Törlés
  7. Gyönyörű óra! Lassan nekem is el kéne kezdenem gyűjteni egyre:)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szép, de azért elég pofátlanság ez szerintem részükről :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi és egyetértek, de talán ez a 20% kedvezmény majd kárpótol valamelyest!

      Törlés
  9. Válaszok
    1. Köszönöm! Öltözködésben is szeretem az elegánsabb darabokat, így biztos, ki tudom majd használni! :)

      Törlés
  10. Nagyon szép és klasszikus, a tesóm is hasonlót rendelt nemrég és most nagyon irigykedem :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Biztos, nagyon szép, ő milyet rendelt?

      Törlés
  11. Gyönyörű ez az óra! Én azt hiszem általános óta nem viseltem órát, de egy ilyen szépség miatt lehet vissza tudnék szokni rá.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! *.* Nálam mindig elég periodikus volt az óraviselés, hol évekig hordtam, hol pedig egyáltalán nem, de enélkül már el sem indulok itthonról! :)

      Törlés