Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2013. február 19.

Müller outlet, KIK, Háda - Pénztárcabarát szerzemények


Miután Maggie-nél olvastam, hogy most a limitált kiadású Dita Von Teese kollekciós termékekből is kerültek ki a Müller outletben, csak reménykedni tudtam, hogy még marad belőlük pár darab. Tegnap az állvány nagy része már le volt fosztva, rúzsokból viszont még maradt pár darab, gyorsan le is csaptam rájuk. :) Egyébként úgy hallottam, hogy szerdán töltik fel a készleteket, így csütörtökön nagy eséllyel lesznek kint új termékek. Szerintem érdemes nyitásra érkezni, mert már akkor is sokan tolonganak.
Swatch és a többi szerzemény a tovább gomb után!



A teljes kollekciós állvány megtalálható volt az üzletben a tesztekkel együtt, így szerencsére a rúzsok bontatlan csomagolásban és érintetlenül sorakoztak! Ezen kívül még Artdeco pirosítók, szemhéjpúderek, szemceruzák, szájkontúr ceruzák is voltak, de már elég lefosztott és ramaty állapotban. Én a Dita Art Couture Velvet ajakrúzs három gyönyörűséges árnyalatára csaptam le, darabjáért 800.- Ft-ért!

   
Elöljáróban annyit tudok elmondani róluk, hogy szépséges, klasszikus és erősen pigmentált színűk van. A leírás alapján ápoló összetevőket tartalmaz, ennek köszönhetően bársonyosan puha ajkakat ígér. A csomagolás rendkívül igényes, Dita Von Teese logójával ellátott, egyetlen hátránya, hogy rettentő ujjlenyomat gyűjtő, de azt hiszem, ennyi pénzért most megbocsátom neki! :) Külön tetszik, hogy az Artdeco márkajelzést magába a rúzsba is belevésték, így valóban érezhetjük, hogy nem akármilyen termékkel van dolgunk. Visszafogottabb, gyöngyházas, nude árnyalatokat is tartalmaz a kollekció, érdemes szétnézni. 
Egy titkot is megsúgok nektek, ugyanis hamarosan indul egy nyereményjáték a blogon, ahol többek között egy ilyen rúzst is nyerhettek! :)

     
A High heels and cakes blogon beleszerettem egy vintage hangulatú rózsás bögrébe, ezért benéztem a KIK-be. Sajnos bögrét nem találtam, de azért nem távoztam üres kézzel, az összes szerzeményért pedig alig több, mint ezer forintot fizettem. Már említettem nektek a dobozmániámat, ennek esett áldozatául ez a két darab is. A négy pár fülbevaló 290.- Ft-ba került, a Bambis dobozka 520, a madaras pedig 325.- Ft volt. Szerintem abszolút cuki kategóriájú mindegyik! :)


Alig várom a tavaszt és a pasztell színeket!


Ha már a KIK-ben jártam megpillantottam, hogy a Háda-ban 50% kedvezmény van az összes termékre. Igyekeztem célirányosan körbepásztázni az üzletet, végül erre a sortra esett a választásom. Marks & Spencer darab, 1490.- Ft helyett került 745.- Ft-ba! Az akció a hónap végéig tart, a Háda facebook oldalán megtaláljátok az akcióban résztvevő üzleteket.

  
Nagyon megörültem ennek a sortnak, mert már régóta vágytam egy elegánsabb rövidnadrágra. Főleg téli ruhák találhatóak az üzletben, de ha alaposabban körbenéztek, pasztell, rózsás tavaszi darabokra is akadhattok és én sok farmersortot, farmerszoknyát is láttam (Corvin Háda).

Hogy tetszettek a szerzemények? Ti jártatok már a Müller outletben? KIK-ben szoktatok vásárolni?

43 megjegyzés:

  1. mennyibe kerültek a rúzsok?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Írtam a szövegben, hogy 800.- Ft volt darabja!

      Törlés
  2. Júj a rúzsok nagyon tetszenek, kár, hogy itt nincs Müller... :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Müller outlet, de úgy tudom, hogy csak február végéig lesz nyitva.

      Törlés
  3. Szépek a rúzsok :)

    Dobozok :D :D :D :D Bambisat nem is láttam még nálunk. Én sokszor megyek KIK-be. Ilyen dobozokért és díszekért. Nagyon cuki ablakdíszek szoktak lenni. Jah és a 30Ft-os akciós kosárban is mindig találok valami jót :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! *.* Az utolsó előtti darabot hoztam el belőle. Én miért nem láttam eddig ezt a 30 Ft-os akciós kosarat? :D

      Törlés
    2. Nálunk mindig van az egyik sor végén 3 (vagy több) láda. Ebben vannak 30Ft-os, 150Ft-os és 290Ft-os cuccok. Sajnos van amikor sérült vagy selejtes van benne csak, de akad néha nagyon jó termék is. 30ft-ért vettem pl színes borítékcsomagokat (van benne fekete, rózsaszín, lila, zöld stb). Ilyen dobozok is voltak már 150-ért és sok kis "hülyeség". A barátom tesójának mindig találunk valami játékot(pl vizipisztoly, buborékfújó, stb) itt 30ft-ért :)

      Törlés
    3. Oh, de jóó! :) Akkor szerintem itt nálunk tuti, nincs ilyen, csak kiszúrta volna a szememet. Azért legközelebb alaposabban is körbenézek! :)

      Törlés
  4. Nagyon tetszik minden, amit vásároltál! :) Főleg a dobozok... imádom őket! Csütörtökön benézek én is a debreceni KiK-be, remélem, itt is lehet hasonlóra bukkanni! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! A Corvinban ezek már az utolsó darabok voltak belőlük, de remélem, nálatok sikerül még találnod! :) A bögrédről viszont sajnos lemaradtam... hüpp...

      Törlés
  5. A kis bambis doboz nagyon jópofa, de a fülbevalók is édesek. :) A rúzsokat meg várom akcióban. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Igyekszem majd Gergőt rávenni, hogy bevetésen fotózzon! :)

      Törlés
  6. Jókor mentél akkor. Én ma voltam (Müller outlet) de a Dita-s állvány már le volt fosztva, csak 1-2 piros rúzs maradt, de az meg van így nem hoztam el. (Ill. maradt még pár szemhéjpúder 400Ft/db) Én (is) rákérdeztem mikor jön a következő szállítmány, nekem azt mondta az egyik eladó, hogy pénteken érdemes visszanézni. De elvileg március végéig nyitva lesznek. Attól függ mennyi áru érkezik még a többi Müllerből.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, viszont akkor jó hír, ha március végéig nyitva lesznek! :) Köszi az infót, akkor szerintem pénteken megpróbálok még én is visszanézni. Te mire pályázol?

      Törlés
    2. Hát konkrétan semmire! :D Vagyis pontosítok, mondjuk úgy, hogy szuper fogásokra. :D Ma sikerült találnom egy Estée Lauder lip pencilt, aminek tényleg igazi gyönyörű színe van, tuti rúzs helyett fogom használni, már ki is próbáltam. Ill. egy MaxFactor eye pencilt vettem mesés lila színben. De egyénként egy Tous parfümért mentem be, de már elfogyott. :( Igazából azoknak jó ez a bolt akik közel vannak, mert rendszeresen kerülnek be új termékek, amik azután pikkpakk egy szempillantás alatt eltűnnek. Itt gyorsnak kell lenni. Remélem egyébként tényleg nyitva lesznek március végig, azaz kitart addig a készletük. :)

      Törlés
    3. Nekem a rúzsok voltak a fő favoritjaim, így nagy szerencsém volt. Azért egy szuper fogást én sem hagynék ki! :) Az Estée Lauder lip pencileket is nézegettem, én szemöldökceruzát szerettem volna, de vagy túl világosak, vagy már csak túl sötétek voltak. Tényleg azoknak kedvez ez a bolt, szerencsére én is elég gyorsan meg tudom közelíteni itthonról, csak időhiány miatt ritkán jutok el, mert sajnos nem esik útba.

      Törlés
  7. Mennyire jó dolgokat vettél, és milyen jó áron :O
    A rúzsok meg huhh, meseszépek, utálom hogy itt nincsen müller.. :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, tényleg szuper vétel volt minden, a rúzsokból anyukámnak is beraktároztam, úgyis közeleg a névnapja! :) Figyeld a nyereményjátékot, hátha szerencséd lesz! :D

      Törlés
  8. Annyi helyen olvastam már a Müller outletről, és annyira dühös vagyok ilyenkor, hogy vidéki vagyok!!! Nagyon gyönyörűek ezek a rúzsok, gratulálok hozzájuk! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Pont ezért gondoltam, hogy a nyereményjátékba is belecsempészem majd, mert sok embernek beszerezhetetlen termék. :)

      Törlés
  9. Most már tényleg el kell mennem a Kikbe! Az a bizonyos rózsás bögre után is ezt mondtam, most már ezek a dobozok is nagyon hajtanak :)
    Nagyon tetszenek a rúzs fotók :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Ha találsz még valahol a rózsás bögréből, mindenképpen szóljál! :)

      Törlés
  10. Én is akarok Müller outletben járni :(:(:( Igazságtalan az élet, hogy csak Pesten van! :D Szuper dolgokat vettél :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Sajnos csak márciusig vannak nyitva, de igyekszem addig kihasználni és titeket is meglepni pár aprósággal! :))

      Törlés
  11. Imádom Dita cuccait, nekem parfümöm van tőle! Sajna rúzsra még nem sikerült szert tennem. Remélem a nyereményjátékodban rám mosolyog a szerencse. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A parfümjét nem ismerem, de biztos, hogy az is nagyon szuper. Gondolom, egy klasszikusabb illat, nem? Úgy legyen! :D

      Törlés
    2. Igen klasszikusabb illat. :) Sokan nem szeretik nekem nagyon bejött. :) hasonlít a Chanelhez.

      Törlés
  12. nagyon szépek azok a rúzsok! kár, hogy nálunk nincs müller outlet :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Legalább ennyi előnye van, ha már a szmogos fővárosban élünk! :)

      Törlés
  13. Szépek a rúzsok! Annyira nagyon sírok, hogy a Dita dolgokról lemaradtam :( Voltam az outletben 2 hete kb. minden le volt fosztva :( Nekem csak az ajaklakk kellene nagyon nagyon de gondolom abból már egy darab se volt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Szerintem érdemes lenne még egy körre visszanézned, főleg ha a hírek szerint csütörtökön töltik a készleteket! :) Én még egyetlen darabot láttam belőle, de azt nem mertem elhozni, mert kicsit "viseltesnek" tűnt.

      Törlés
  14. olyan szép szalagokat vettem a kikben, zöldalapon kékpöttyöset, és gombásat:)
    szeretembolt:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jóó, én is néztem, hogy már kint vannak a tavaszi dekorációik! :)

      Törlés
  15. De édesek azok a dobozok :D Eszembe juttattad, hogy be kéne nézni a kikbe...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Majd írd meg, miket sikerült találnod! :)

      Törlés
  16. Válaszok
    1. Ugye? Remélem, még sikerül lecsapnom valami szépségre! :))

      Törlés
  17. Annyira szépek a rúzsok, a 645-öt én is megvettem múlt héten:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jóó! Ő az abszolút kedvencem, igazi tavaszi-nyári szín! :)

      Törlés
  18. Óóó, nekem is kell Dita-s rúzs! Mostanában újra használok rúzsokat, éveket kihagytam, pedig régen ki sem léptem a házból anélkül.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én még csak most kezdek igazán rákapni a rúzsokra, de úgy érzem, hosszútávú szerelem lesz! :)

      Törlés
  19. Nagyon irigylem a rúzsokat,ilyenkor utálom,hogy vidéki vagyok:)))Nagyon cukik a dobozok,azt hiszem ideje lenne újra benéznem a KIK-be:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hidd el, át tudom érezni, mert amikor több, mint 5 évet éltem vidéken, gyakran emlegettem, hogy bezzeg Pesten már megvehettem volna. Ennek kiküszöbölésére viszont indul majd a nyereményjáték! :D

      Törlés