Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2013. február 7.

Yves Rocher Sexy Pulp Ultra-Volume Szempillaspirál


A mai bejegyzésben az Yves Rocher szépségkártyámhoz ajándékba járó Sexy Pulp Ultra-Volume Szempillaspirálról hoztam nektek tesztet. Krémmánián sok pozitív véleményt olvastam róla, nézzétek meg, nálam hogy teljesített!


Eddig még nem próbáltam Yves Rocher spirálokat, így már nagyon kíváncsi voltam rá. Fekete, barna és kék színekben érhető el, én a feketét választottam. A kefe egy dundi, sötétlila tubusban kapott helyet (sajnos elég ujjlenyomat gyűjtő), csapott véggel. Nekem ez külön tetszik, mert így jóval helytakarékosabb.

  
A keféje elég nagy, hasonló a L'Oréal Mega Volume Collagene spiráljához (teszt róla ITT), csak itt rövidebbek és sűrűbben helyezkednek el a sörték. A szemzughoz nehezebb vele hozzáférni, de ha megszokjuk a nagyobb kefét, akkor már rutinosak leszünk benne.

Előtte-utána képek:


  








A spirált két rétegben láthatjátok a pilláimon. Nem eredményez extra hosszú szempillákat, viszont szépen megemeli őket a szemzugban is, ahol nekem makacsul előrefelé állnak. Ezáltal olyan cicás szemeket lehet vele elérni, emellett enyhén dúsít, és szépen szétválasztja a pillákat, pókláb hatás nélkül. A tartósságáráról sem tudok rosszat mondani, egész nap a helyén marad, nem kezd el lepotyogni és egyáltalán nem irritálja a szememet, amit már több spirálnál tapasztaltam. Látványos, de mégsem mű hatású pillákat tudunk vele elérni, szerintem hétköznapra ideális viselet. 

Ismeritek ezt a spirált? Próbáltatok már más Yves Rocher szempillaspirált? Milyen spirállal szemeztek mostanában?     

12 megjegyzés:

  1. Én is megkaptam ez, de itthon vettem észre, hogy barnát adtak, ami nekem nem jött be. Egyszer kipróbáltam, de annyira nem is nyerte el a tetszésem a végeredmény. Amúgy szeretem az Yves Rocher dolgokat, de a sminkek eddig nem jöttek be tőlük. Bár csak alapozómintát próbáltam ezen kívül :)

    Most az új Max Factor spirálra fáj nagyon a fogam :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, gondolom, akkor te is feketét szerettél volna.. Én sminktermékek közül még egy rúzst vettem tőlük (szintén a kapott szépségkártyával) és az nagyon bejön! :)

      Én is néztem róla teszteket, csak az a bajom vele, hogy nem dúsít eléggé, inkább csak hosszabbít. :(

      Törlés
    2. Igen a fekete lett volna jobb, nekem fekete a hajam a szemöldököm és nagyon sötétbarna a szemem és a barnát annyira nem érzem magaménak :) Amúgy azt vártam én is, hogy majd szép dús pilláim lesznek, de a közelébe sem ért. Amúgy nem lenne rossz csak nem azt kaptam amire számítottam :)

      Törlés
    3. Barna spirálom még sosem volt, habár a vörös hajamhoz és a fehér bőrömhöz elgondolkodtam rajta. Akkor megvetted végül a Max Factor spirált? :)

      Törlés
  2. Gondolkoztam rajta, hogy megvegyem-e, szóval örülök, hogy írtál róla posztot. :) Viszont annyira nem győzött meg, úgyhogy még mindig nem tudom milyen spirálra érdemes beruházni. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban nincs olyan wow hatása, de hétköznapra megfelelő. Az tetszik benne, hogy nem nehezíti el a pilláimat, mégis megemeli őket. :)
      Az eddigi legjobb spirálom a Clinique High Impact szempillaspirálja volt, az tényleg elképesztő pillákat varázsol, esetleg keressél rá! :)

      Törlés
  3. Valóban nem meggyőző, de lehet túl sokat várok :D
    Az Oriflame-nek van egy nagyon szuper spirálja, nem is volt drága, gondoltam kipróbálom (999.-) Maxi Lash 3D mascara, szerintem nagyon jó :))

    Amúgy milyen alapozót használsz?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet, hogy az én pilláimon jelenleg semmi sem lenne elég drámai, mert még mindig heverik a műszempillát. :(
      Oriflame-től még sosem próbáltam spirálokat, de akkor ez tényleg jó áron volt! :)

      Hát itt a képeken semmilyent, csak a szemem alatt volt egy kis korrektor, amúgy Missha M Perfect Cover BB krémet! :D

      Törlés
    2. Nem vagyok nagy Oriflame rajongó de ez nagyon bejött, érdekes a keféje is:)

      És várható majd olyan poszt ahol alapozó előtt után képeket csinálsz? :))
      Nagy szükségem van egy jó alapozóra de még nem találtam meg az igazit:D

      Törlés
    3. Gondoltam rá, de már annyian írtak tesztet a Missha-ról, nem hiszem, hogy tudnék újat mondani róla. Nyárra egyébként az én kombinált, zsíros bőrömre a Skin79 vált be jobban, mert lassabban fényesedik át, arról már írtam tesztet: http://lookfancy.blogspot.hu/2012/07/skin79-super-plus-bb-cream-teszt-es.html
      Először érdemesebb a teszt kiszerelésekkel próbálkozni, mert a teljes áruk elég húzós ahhoz, hogy ne váljon be! :)

      Törlés
  4. szo-szo. az én szememben picit összetapasztja a pilláid, teljesen közepesnek mondanám a végeredményt. :)
    én igazából már duplán (vagy triplán?) megtaláltam a kedvenc spirálom, így nem kísérletezgetek tovább újakkal. azért írtama triplát, mert a múlt héten kapott új max factort még nem próbáltam ki, de mivel a 2. számú kedvencem a false lashes és ez az új mindenkinek bejött, én is imádni fogom.

    egyébként szerintem annyira, mint ez legalább dúsítanak a max factorok is, ha még nem próbáltad, egy akciós vásárláskor mindenképp csapj le vagy a fent említettre vagy a legújabbra, szerintem szebbé varázsolná a pilláidat. (ha pedig extra olcsón jön veled szembe a clarins wonder perfect mascarája, arra is, nekem az a no.1. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Max Factor spirált még nem próbáltam, de lehet, hogy ő lesz a következő áldozatom! :) Én ahogy néztem a teszteket az új spiráljukról, nekem inkább hosszabbít és nem annyira dúsít.

      Köszi a Clarins tippet is! Nekem a No. spirálom a Clinique High Impact szempillaspirálja! :)

      Törlés