Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2013. március 9.

Apró örömök a héten


Azt hiszem, mi csajok mindig találunk indokot arra, hogy meglepjük magunkat pár aprósággal. Legyen szó szerelmi bánatról, egy sikeres vizsgáról, nőnapról, vagy csak mert, amúgy is megérdemeljük. Mindenesetre a lelkiismeretünk elnémítását tökélyre fejlesztettük, ha vásárlásról van szó. Azonban szerintem ezekre az apró örömökre minden nőnek szüksége van és itt most nem több tízezres meglepetésekre gondolok, egy illatozó virágcsokor az íróasztalunkra, egy pár száz forintos új körömlakk, amikre elég csak rápillantanunk és máris mosolyt csalnak az arcunkra.
Ennek szellemében én is beszereztem bár újdonságot a héten, volt, amit tudatosan, volt, amit a cukiság faktora miatt nem hagyhattam ki. :)

További szerzemények a link után!



Csipeszes mini kréta tábla - Százas bolt (300.- Ft)

Ezt a szépséges tulipáncsokrot Gergőtől kaptam nőnapra, a kis kréta táblákat pedig aww, el sem hittem, amikor megláttam őket. Inspiráció gyanánt, vagy emlékeztetőként is használhatjuk, én imádom őket! :)


Muffinos papírdoboz - KIK (520.- Ft)

Igen, egy újabb papírdoboz, de nem cuki? A múltkori muffinos sütőkesztyű után kattanásom lett a muffinos dolgokra. 


Muffin papírok - Százas bolt (290.- Ft / 60 darab)

Szívecskés mintájút is láttam ezekből a muffin papírokból, azt hiszem, visszamegyek még értük. Egyébként nagyon szeretem az ilyen száz forintos jellegű boltokat, gyakran ott akadok rá a legnagyobb kincsekre, a kedvező árról nem is beszélve.  Égre-földre kerestem 25 cm-es sütőformákat a mini sütőnkbe és itt végre sikerült találnom.


Szilikonos sütőforma - IKEA (995.- Ft / 6 darabos)

Ilyen pasztell sütőformákban öröm lesz sütit sütni. :)


Essence colour&go 146 - that's what i mint! (495.- Ft)

Úgy érzem, idén tavasszal is odavagyok a pasztellszínekért.


Essence special effect topper 15 - glitter on me (595.- Ft)

Az új essence fedőlakkok közül ezzel a csodacsillámos, pasztell (fényben neon) konfettikkel teleszórt darabbal estem szerelembe.


Essence 2 az 1-ben szemkihúzó toll (995.- Ft)

A széles végével intenzív drámai vonalat, míg a vékony végével precíz, természetes kontúrt készíthetünk. A barátnőmnek nagyon bevált, kíváncsian várom, nálam hogy teljesít. 


Max Factor Clump Defy Szempillaspirál (2499.- Ft akciósan)

Azt hiszem, ezt a spirált senkinek sem kell bemutatnom. Nagyon megörültem, amikor a Rossmann leakciózta a Max Factor szempillaspirálokat, viszont felháborító volt, hogy ennek ellenére nem mindegyik üzletükben vonatkozott erre a termékre az akció. Volt, ahol szemrebbenés nélkül az eredeti áron kínálták, de állítom olyan is, ahol egész egyszerűen elpakolták őket. Végül talán az ötödik üzletükben sikerült még egy darabot találnom belőle. Ti is tapasztaltátok ezt? 

 
Gerovital Plant Kímélő Sminklemosó Szem- és Ajakkörnyékre (999.- Ft helyett 499.- Ft)

Fogyóban van az eddig használt Himalaya Herbals sminklemosóm, ezért úgy döntöttem, hogy az 50%-os DM kuponnal kiváltom ezt a Gerovital Plant lemosót.


Ruha - Atmosphere (2299.- Ft)

A Corvinban benéztem a Háda-ba is, mert szerettem volna beszerezni pár kívánságlistás szerzeményt. Ezúttal kicsit csalódás volt számomra a kínálat, mert bár szuper darabokat találtam, de a hőn áhított pasztell nadrágomat 4000.- Ft-ért eléggé sokallottam! Ennyiért egy kis szerencsével Glamour-napokon is sikerül majd szereznem, ráadásul újonnan. Szuper sortokat is láttam, közel 3000.- Ft-ért, így végül egy ruha mellett döntöttem. Tavaly óta szerettem volna beszerezni egy ilyen elöl rövidebb, hátul hosszított fazonú darabot, ráadásul ez fekete-fehér, így szuperül passzol az idei trendekbe is. :)


Hátul szinte bokáig leér, egy leggingsszel, blézerrel (vagy bőrdzsekivel) párosítva szuper lesz tavaszra!

Ti is meg szoktátok lepni magatokat pár aprósággal akár minden ok nélkül? Próbáltátok már valamelyik terméket a fentiek közül? 

Ne feledjétek, hogy tavaszi nyereményjáték indult a blogon! A játék feltételeit és a részleteket ITT megtaláljátok!

47 megjegyzés:

  1. Fúú szuper ez a ruhácska, most úgyis nagy trend a fekete fehér kontraszt, ez nagyon jó vásár volt. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! *.* Én is pont emiatt döntöttem mellette, na meg ezért a szabásért is odavagyok. :)

      Törlés
  2. A Gerovital Plant-os lemosót én is beszereztem, kíváncsi leszek rá, lemosók terén folyamatosan mellényúlok. A kréta táblák pedig übercukik:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem a barátnőm ajánlotta, ő már teszteli egy ideje, neki szuperül leszedi a sminket és nem irritál. :) Krémmánián elég megosztó, ahogy olvastam, hát meglátjuk..

      Törlés
    2. Igen már jó ideje tesztelem és nekem abszolút kedvenc lett. Kíméletes, jó illatú, nem irritál.
      Teszteljétek, hátha nektek is beválik. :D
      Kíváncsi vagyok mit szólsz majd a szemkihúzó tollhoz Kori. :D

      Törlés
    3. Még egyikhez sem jutottam oda, hogy teszteljem, előbb el kell használnom a maradékot a Himalaya Herbals lemosómból. :)

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Köszönöm! Kár, hogy a többi ruha ennyire borsos áron volt, mert nagyon jókat láttam. :/ Na majd máshol is körbenézek még. :)

      Törlés
    2. A Corvin melletti Cream turiba ott egész olcsó rucik vannak. 2990 ért nagyon szépek vannak. Sajnos amikor a Corvin Hádában néztem ruhákat teljesen elkeseredtem, mikor a próbált ruhák felénél észrevettem, hogy valahol el van szakadva :(

      Törlés
    3. Egyszer már jártam ott, sikerült is egy cuki kis szívecskés inget beszereznem. :) Nálam olyan 2000.- Ft a lélektani határ turiban, kivéve, ha kabátról, vagy ilyesmiről van szó. Ennél többet már sokallok egy használt ruháért, főleg, ha utána véletlenül itthon derül csak ki, hogy valami bibi van vele. Gondolkodom is rajta, hogy újra el kéne néznem a Nagyvárad téri Háda-ba. :)

      Törlés
  4. Meg szoktam lepni magam, sőt, családon belül is, szüleimmel-húgommal, ha mondjuk valamelyikőnk rosszkedvű :)
    Nekem most is a That's what i mint! van fönt, ha ráérsz és nem zavarnak a kissé kezdők, nálam a blogomban van fönt egy kis teszt róla ^^ a színe gyönyörű, de nálam a tartóssággal kicsit bajok vannak.
    A Max Factor Clump Defy-on gondolkodom egy ideje, majd meglátjuk a Rossmannba lesz-e akciósan...
    A muffin papírok meg a sütőformák nagyon cukik *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez nagyon kedves gesztus tőletek, én is imádok ajándékozni, olyan jó érzés örömet szerezni másoknak. Nálam egy kis édesség is életmentő tud lenni. :D
      Oh, de jóó, be fogok nézni hozzád, nekem még nem volt alkalmam kipróbálni.
      Köszi! :))

      Törlés
  5. Kíváncsi vagyok a ruhára, remélem lesz outfit vele :) A krétatáblás csipeszek awwwwww *.* kell! Ha nem találok, kitalálom, hogyan csinálhatnék, mert táblafestékem van :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenképpen lesz! Ha már van hozzá táblafestéket, akkor szerintem könnyen kivitelezhető. Fa csipeszt szerintem a legtöbb helyen találsz hozzá, hobbi boltokban pedig lehet kapni ilyen vékonyka, natúr fa lemezeket, aztán már csak ragasztani és festeni kell. :)

      Törlés
  6. Huhh a clump defyt én is be szeretném szerezni,meg tudnád esetleg mondani h melyik rossmannokban jártál (csak h feleslegesen ne menjek sehova holnap)? Illetve az is érdekelne h melyik százas boltban vetted a krétatáblácskákat?:) Köszönöm előre is:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mammut, Westend, Ferenciek tere, egy nem jut eszembe :) végül a Jászai tériből hoztam el az utolsót. A kréta táblácskát az egyik kedvenc boltomban találtam, gondoltam is, hogy kéne egy külön bejegyzést szánni rá. :) Szóval a Mammut mellett van, a belső piactéren (ahol az OTP, Lottózó, meg ezek), a CBA mellett rögtön. Nagyon jó dolgokat árulnak, ékszereket, meg mindenféle idényszerű cukiságot, dísztárgyat. :) Vasárnap nincsenek nyitva, de hétköznap 10-18-ig vannak, illetve szombaton 14-ig.

      Törlés
    2. Megvan, Árkád volt még, de most írta SophiEl, hogy a Müllerben is akciós (csak 100.- Ft-tal drágább)! :D

      Törlés
  7. A lemosóról lesz majd teszt? Kíváncsi vagyok rá :) a krétatábla és a papírdoboz nagyon tetsztik, annyira cuki :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekszem vele, előbb még el kell használnom az előzőből a maradékot. :) Köszi! *.*

      Törlés
  8. Nagyon cukik ezek a táblácskák. :) Most járok először a blogodon, de máris jó kedvem lett tőle.

    Clump Defy-t én is vettem a héten, a Müllerben (ott is akciós, 2595Ft) és kaptam jácintot anyukámtól, meg tulipánt az irodában. Tavasz van. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennek nagyon örülök! :) Oh, nem is tudtam, hogy a Müllerben is akciós. :O

      Törlés
    2. Kicsit drágább ugyan, de ha a Rossmann-ban már nincs... ;)

      Törlés
    3. Ha azt előbb tudom, nem jártam volna le a lábamat. :D Köszi a tippet, másoknak még segítségére lehet. :)

      Törlés
  9. elég sűrűn szoktam meglepni magam csak úgy valamivel, a hét második felében két turiban is voltam (két nagyon vékony, általalam kabátkának definiált, de lehet, h mások inkább leblézereznék felsővel is gazgadodtam, nah meg két szoknyával aztán tegnap a tchiboban is vettem egy szupi lyukasztó-szegecselő szettet és ha már ott voltam, huss be a rossmannba, ahol is két lakkot meg egy szemcerkát és egy szürke zselés tust. jut eszembe, még hnap zárásig 25%-os újranyitási akció van minden dekor termékre, ha hnap útba esik az árkád, less be! ;)

    szóval ez a hét nagyon önajándékozósra sikeredett, nah meg 3 ebay csomag is megjött és ma barátnőkkel én névnapoztunk, szóval nem kevés édességgel, lakkal és egy szuper 70 perces mézes masszázs kuponnal is gazdagabb lettem, oda vagyok teljesen. :)

    a rucid várom felvéve, a menta lakk oly csábító és kötelező tavaszi-nyári elem (nekem van kettő másikom, ezért nem veszem meg), a szilikon ikeás formák pedig felkeltették az érdeklődésem. majdnem megvettem a tchiboba egy 4-es mini kuglóf szettet, de végül ott hagytam. ha legközelebb ikeázom, mindenképp meglesem őket! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt még olvasni is élvezet volt. :D Ez a bevásárlóközpontok hátránya, hogy ilyenkor mindig olyan érzésem van, hogy még ide meg ide is be kell néznem. :) Köszi a tippet (épp az átköltözés előtt jártam ott), sajna nekem eléggé kiesik az Árkád, a párom miatt szoktam arra megfordulni, de majd az Árkád2-t megnézem magamnak.
      Ruciról mindenképpen tervben van outfit bejegyzés, ha már véglegesen beköszönt a tavasz.
      Ikea még felújítás alatt áll, de elég jó tavaszi dolgok érkeztek.

      Törlés
  10. A muffinos doboz nagyon cuki :D Az Essence szemkihúzó toll jónak tűnik, majd megnézegetem magamnak én is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Sajnos még nem próbáltam a szemkihúzót, így nem nagyon tudok nyilatkozni róla, de a barátnőm nagyon dicsérte a tartósságát. :)

      Törlés
  11. én a héten jégkrémmel, csokival és túrórudival kényeztettem magam, most ilyen édességes korszakomat élem :$ :D a muffinos cukiságok is nagyon tetszenek, a kis tábla pedig igazán édes :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez is elég jól hangzik, édesség általában nálam is be szokott csúszni valamilyen formában! Főleg most, hogy felfedeztem magamnak az édességes bódét mindenféle finomsággal a Moszkván. :D

      Törlés
  12. Ez nagyon jó ötlet, hogy néha bűntudat nélkül vásároljunk , valami apróságot.
    A kréta tábla nagyon aranyos

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem ilyen apró örömökre tényleg szükség van az életben. :)

      Törlés
  13. "Mindenesetre a lelkiismeretünk elnémítását tökélyre fejlesztettük, ha vásárlásról van szó." Na, ezen az aranyköpésen behaltam, hát hogy lehet ilyen cukiságot mondani??? :)))))
    Én is Müller-függő vagyok, Rossmannba nem nagyon teszem be a lábamat, tegnap a gödöllői StopShopban még jól tele volt az állvány a százassal drágább Clump Defy-al. Szóval sikíts ha valamiből nincs már készlet, én lekopogom, sosem találtam üres állványt itt ahová járok Müllerezni. Sajnos a bankkártyám nem ugyanezzel a hangsúllyal mondja ugyanezt a mondatot, mint én :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :DD Örülök, hogy tetszett! :)))
      Az utóbbi időben én is elég nagy Müller fan lettem, ráadásul (bal)szerencsémre a kezeim közé került a jubileumi kuponfüzetük (aww, találkoztál már vele?) sok-sok kedvezményes kuponnal. :))
      Rossmannba amúgy én is ritkán járok, inkább DM párti vagyok, imádom a pontgyűjtő kártyájukat.

      Törlés
    2. Ne is mondd, a pénztáros csajszi széles vigyorral nyomta a kezembe...elvesztem... :D

      Törlés
  14. Jújj a muffinos doboz írtó cuki,remélem itt is van,kell nekem:DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, sikerül még találnod belőle, amúgy eggyel nagyobb méretben is létezik. :))

      Törlés
  15. Azt a dobozt be kell szereznem!!!Imádom a dobozokat!:)
    És az a körömlakk, mióta ilyen sínt keresek!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is hasonlóképp vagyok velük, elég egy cuki minta és máris a kosaramban landolnak. :))
      Tényleg gyönyörű lakk, de sajna a tartósságát nem igazán dicsérik. :(

      Törlés
  16. Nagyon jó dolgokat vettél :)
    A virágcsokor is szép :) A blogodból ítélve nagyon aranyos lehet a barátod :)
    Nem ide illő téma, de te mit szólnál ha a barátod elvinne autókiállításra, ahol táncoslányok is lesznek műsorral együtt? , mert valószínű h névnapom miatt elmegyünk de én nem szeretnék, mert önbizalomhiányomból kifolyólag nem bírnám elviselni ha a barátom ilyeneket látna :/
    A blogon szívesen olvasnék olyan bejegyzéseket is, amik a lelki dolgokról szólnak :) de am meg remek a blog, az étkezéses bejegyzések is jók :)

    B.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi!
      Ez így van, tényleg szerencsésnek érzem magam, hogy összehozott minket a sors. *.*
      Ha már a te névnapodról van szó, akkor szerintem nyugodtan mondd meg neki, hogy neked ehhez semmi kedved. Ha más apropója is van a kiállításnak (pl. autót vennétek), akkor vedd fel a kedvenc ruhádat, tegyél fel egy kis sminket és érezd jól magad a bőrödben, mert a kisugárzáson nagyon sok múlik és akkor a barátod figyelmét sem vonják el a táncoslányok. :)
      Izgalmas felvetés, elgondolkodom rajta, egyébként én is rettenetesen önbizalom hiányos voltam hosszú évekig.
      Köszönöm szépen, remélem, a mai bejegyzés is tetszett! :)

      Törlés
  17. Elmennék vele szívesen de ez nagyon zavar és nem tudok mit tenni ellene :/ hátha mégse megyünk...:)

    Voltál? -akkor szerencsére most már nem vagy az:) majd ha úgy lesz, szívesen elolvasnám, hogy mi változtatott meg :)

    Igen igen nagyon vártam egy mintaétrendet, már csak a megvalósítás lesz nehézkes:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Őszintén is elmondhatod a barátodnak, hogy nem akarod megbántani, de téged ezzel kellemetlen helyzetbe hozna.
      Azért ezt nem jelenteném ki, de azóta sokat javult a helyzet. :) Nekem a környezet változás segített nagyon sokat, a borzalmas gimis évek után vidékre kerültem főiskolára, ahol sokkal nyitottabb lettem az emberek felé, ezáltal az önbizalmam is megnőtt. Szerintem nagyon fontos a környezet visszajelzése felénk, ha folyamatosan bántanak az iskolában, megaláznak a munkahelyünkön, könnyen meginoghat bármelyikünk önbizalma, önbecsülése. A legutóbbi munkahelyemen ebből kifolyólag mondtam fel és hosszú hónapoknak kellett eltelnie, mire újra magamra találtam. Szerintem először fel kell ismernünk, hogy mi az önbizalomhiány forrása és utána megtehetjük az első lépést.

      Törlés
    2. Rendben, köszönöm, szerintem is megfogom mondani neki, de majd beszámolok, ha sor kerül rá:)
      Nem bántottak a suliba, jó nyilván be-be szólnak egymásnak az emberek főleg ilyen korba, de velem szerencsére nem volt sok ilyen szituáció. Inkább az lehet, h eltért az életstílusom a legtöbbjüktől. (nem voltam soha egy nagy bulizós, iszogatós, ellenben másokkal). Meg persze a külsővel is nehéz megbékélni:) de muszáj leszek, mert nem vagyok híve a plasztikának, szóval csak 1 dologgal kéne megbékéljek és nem lenne a külsőségekkel gondom:)

      Örülök, hogy túljutottál rajta, nem lehetett könnyű, főleg, hogy emiatt el kellett menjél a munkahelyedről. Úgyis csak azok véleménye számít, akiket szeretünk :)

      Köszi, hogy visszaírtál:)

      Törlés
    3. Remélem, sikerül vele megbeszélned! :)
      Nálam is ez volt a legfőbb ok, nem buliztam, nem cigiztem, helyette tanultam és "normális" életet éltem.
      Ez így van, tényleg csak azoknak a véleményére kéne adnunk, akik ismernek minket, szeretnek és elfogadnak olyannak, amilyenek vagyunk! :D

      Törlés
    4. Szuper, hogy nem csak én egyedül voltam ilyen, mert akkor sajnos úgy tűnt:D:D
      Még nem beszéltünk am róla, lehet nem is megyünk:P :D

      Törlés