Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2013. március 13.

Tavaszi gardróbfrissítés


Ritka alkalom, hogy ennyi minden belopta magát a szívembe az idei szezon trendjeiből. Soha nem tartottam magamat igazán divat követőnek, nem tudtam megbarátkozni a wedge sneakers imádattal, ahogy a camouflage stílus is távol áll tőlem. A mostani romantikus, pasztell irányzat viszont célba talált, ahogy az állatmintás felsők, a smaragd és fekete-fehér színek is.
A matrózcsíkos mánia is töretlen még nálam, azonban a piros helyett mostanában naranccsal, rózsaszínnel kombinálva jön be igazán. A legutóbbi kellemetlenségekért cserébe felajánlott 20%-os kuponnal megrendeltem a hőn áhított Winchester változatot a Daniel Wellingtontól (INNEN). Odáig vagyok érte, enélkül már el sem indulok itthonról. :)

További szerzemények és wishlist a tovább gomb után! 


Fecskés hajcsat - Claire's

Ezt a hajcsatot még januárban vettem, de pár hete is láttam belőle. Régóta kerestem egy oversized csatot, amit a hajfánkos konty alá betűzhetek. :) Egyébként irtó cuki darabokat találni a Claire's-ben, pöttyös, pasztell, csipkés, alig tudtam választani közülük.    

Ár: $7.99

Talán a Stradivarius-ban estem először szerelembe ezekkel a Bubble Bib nyakláncokkal, de nem gondolom, hogy pár műanyag buborék megérne 5000.- Ft-ot. Így mohón szemezgettem az eBay-en hasonló darabok után kutatva, végül ő lett a befutó, fehér színben. Ha megérkezett, mindenképp beszámolok róla nektek. :)

Ők pedig még kívánságlistás darabok:



Idén divatba jött, hogy egy konkrét vadasparkot viseljünk magunkon és bármennyire is nem szeretem a mintás felsőket, ezek a fecskés darabok nagyon bejönnek.


Már tavaly nyár óta szeretnék beszerezni egy csipkés sortot, de amiket eddig találtam, inkább alsóneműnek mentek volna el, de egy hasonló szabású darab éppen ideális lenne.


Úgy érzem, az idei nyár elmaradhatatlan kelléke lesz nálam egy ilyen pasztell, pörgős szoknya.


Ahogy ez az arany flitteres változat is, szuperül feldobja akár a legegyszerűbb inget is. 


Tavaly csak a felsőkig jutottam, de úgy érzem, idén a kiegészítőimet is megfertőzi a pasztell láz. Ebből pedig logikusan következik, hogy bizony egy táskát is be kell szerezni mellé (ugye, hogy mindig találunk indokot a vásárlásra?) :D Egy ilyen cuki arany masnis topánnak ki tud ellenállni?


Már évek óta szeretnék beújítani egy új szemüveget, mert az előző már kicsit idejétmúlt darab (újabb indok..., de tényleg, már 7 éve azt viselem!), a mostani modern-nagyapós keretek pedig nagyon bejönnek. 

Hogy tetszett Nektek a lista? Ti miket szeretnétek beszerezni tavaszra, nyárra?  

Ne feledjétek, hogy tavaszi nyereményjáték indult a blogon! A játék feltételeit és a részleteket ITT megtaláljátok!

28 megjegyzés:

  1. mindegyik darab telitalálat (lesz),annyira szépek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! *.* Remélem, találok hasonló darabokat. :)

      Törlés
  2. Nekem is nagyon bejönnek mostanság a pasztell színek, lecsapok pár cuccra az biztos:) Amúgy a tavaszi kívánságlistámon ilyesmik szerepelnek főleg, hogy új farmerkabi (már be is szereztem), műbőr naci (ezt is sikerült múlt héten), cipellők, blézer, és felsők, kiegészítők minden mennyiségben:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes, hogy eleinte milyen nehezen barátkoztam meg velük, most viszont már teljesen odavagyok a pasztell színekért. :D Hú, egy jó farmerkabátot már én is keresgélek egy ideje, de eddig egyik sem tetszett, vagy horror áron volt. :/ Neked hol sikerült találnod? :)

      Törlés
    2. Először a H&M-ben néztem ki egyet, de rájöttem, hogy most olyat szeretnék ami kicsit hosszabb, nem a köldökömig ér kb:D Utána a Mango-ban találtam meg a befutót (háromféle színben van): http://shop.mango.com/HU/p0/mango/clothing/jackets/light-washed-denim-jacket/?id=83106252_TM&n=1&s=prendas.tejanos&ie=0&m=&ts=1363253793342

      Törlés
    3. Köszi a linket, meg is néztem. :) Tényleg jól néz ki, csak egy icipicit kevésbé koptatottat keresek. Amúgy én is azon vacillálok, hogy milyen hosszban legyen, mert a köldökig érő jól néz ki, de valljuk be, kevésbé praktikus. :D

      Törlés
  3. Hű, nagyon jó lista :D a fecskés dolgok nekem is nagyon tetszenek, és reménykedem, hogy lesz a Claire's-ben ilyen hajcsat, amikor megyek >.<
    Én is csináltam egy ilyen listát a blogomon, nálam az első helyen az univerzummintás leggins és a virágmintás short áll ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Szerintem még találsz belőle, nem olyan rég voltam és talán még töltik a készleteket. Oh, a virágmintás naci (csak én hosszúban szeretném) lemaradt a listámról, de persze elmaradhatatlan darab! :D

      Törlés
  4. Nagyon szép darabokat válogattál össze. :) Én még ugyan nem írtam össze a saját listámat, de hasonló dolgok szerepelnének rajta. Amit mindenképpen szeretnék, az egy fehér blézer és egy tengerészcsíkos póló (sajnos a tavalyira sikerült összeszednem egy kimoshatatlan foltot, és önmagában már nem tudom hordani, csak blézerrel :/).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Na igen, múltkor már kitárgyaltuk a tengerészcsíkos mániánkat, úgyhogy azt hiszem, ilyen felsőkből nem lehet elég a szekrényünkben. :D

      Törlés
  5. Hűű jó dolgok. Az a fecskés hajcsat is nagyon szép! Én is valami állatos ruhadarabot keresek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Én még egy farkasos felsőre akartam nagyon lecsapni (New Yorker), de sajna már nem volt a méretemben. :(

      Törlés
  6. Madárkákat akarok én is! :D

    VálaszTörlés
  7. Juj, ezek a fecskés dolgok! :) Kell, kell, kell! :D Nekem madaras ruhám van, imádom. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos, hogy szuperül néz ki, ruhában is elfogadnám a madárkákat. :D

      Törlés
  8. szuper cuccok. nekem van olyan szoknyám,mint az a pasztell,csak bordú,de engem nagyon szélesít.divided.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Én is félek, hogy az amúgy is széles csípőmet még inkább szélesíteni fogja, valami lágyabb esésű darabot kéne találni. :)

      Törlés
  9. Nagyon klassz dolgokat válogattál össze.Flitteres szoknyát szeretnék én is,de sehol sem láttam még.Most,hogy így gondolkozom idén még nem is állítottam össze kívánságlistát:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Én a H&M-ben láttam akciósan flitteres szoknyát 1500-ért, de sajnos már csak a nagy méretekből maradt. :/ Turiban szoktak még ilyenek lenni, én is ott próbálkozom legközelebb. :)
      Akkor éppen itt az ideje! :D

      Törlés
  10. A púderszínek már tavaly is felkapottak voltak, de az idén is nagyon trendi. Biztosan jól áll majd Neked!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kicsit félek a vörös hajam miatt, de felsőkből már tavaly is többet beszereztem. :)

      Törlés
  11. Egy arany szoknyára már nekem is nagyon fáj a fogam,viszont egy olyan pörgős púder szoknya boldog tulajdonosa vagyok és imádom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, mázlista vagy! :DD Hol sikerült ráakadnod? :)

      Törlés
  12. A nyaklánc nagyon jól néz ki!

    VálaszTörlés