Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2013. április 6.

Glamour-napi tervek


Úgy várom már a Glamour-napokat, mint kisgyerek a nyári szünetet. Évek óta ezen a bizonyos hétvégén, a kuponokkal felfegyverkezve indulok neki az üzleteknek. Persze nem ész nélkül, hanem gondosan előre eltervezve, hogy mire van szükségem, melyek azok az üzletek, termékek, amelyek valójában megérik a kedvezményt. Készítettem is magamnak egy listát a számomra érdekes kuponokkal, hátha Ti is tudtok szemezgetni közülük. 

50% kedvezmény 1 db Max Factor dekorkozmetikai termékre (DM) 
50% kedvezmény 1 db Max Factor Max Colour Effect dekorkozmetikai termékre (DM)


Max Factor Facefinity All Day Flawless 3in1 Alapozó 

Amire a leginkább vágyom és egyben a legszükségesebb beszereznem, egy új alapozó. A bőröm újra tinédzser korát kezdi élni és habár nagy kedvencem az eddig használt Missha Perfect Cover BB Cream, de melegebb időben túl hamar átfényesedik. Erről a Max Factor alapozóról pedig a legtöbben ódákat zengnek és kiemelik a matt hatását, úgyhogy erre esett a választásom. 


50% kedvezmény 1db Maybelline sminktermékre (DM)


    Maybelline Eye Studio Lasting Drama  Zselés Szemhéjtus

Igaz, hogy a szememet nagyon ritkán sminkelem, de egy szép tusvonallal rögtön feldobhatjuk a megjelenésünket. Erről a Maybelline zselés szemhéjtusról szinte kivétel nélkül csak jókat olvastam, így teszek vele egy próbát. Viszont elvileg létezik sötétbarna színben is, úgyhogy még nem sikerült eldöntenem, hogy melyiket válasszam. Próbáltátok esetleg a barna változatát?


 50% kedvezmény 1 db L'Oréal dekorkozmetikai termékre (DM)

Amire igazán fáj a fogam, sajnos kicsiny hazánkban nem kapható (L'Oréal True Match Super Blendable korrektor), elképzelhető, hogy eBay-es rendelés lesz a vége.


50% kedvezmény 1 db Manhattan dekorkozmetikai termékre (DM)  

Konkrét elképzelésem még nincs, de nagyon szeretem a Manhattan pirosítókat és az új kollekció darabjai is megdobogtatták a szívemet.


Manhattan Trio Effect Pirosító és Highlighter 


50% kedvezmény 1 db S-he, vagy 1 db Alverde dekorkozmetikai termékre (DM)

Kimondottan itt sem vágyom semmire, de legutóbb a lakkokra is elfogadták a kuponomat, így akár érdemes az Alverde körömerősítő részlegén szétnézni. 
  

20% kedvezmény a Müllerben + 30% kedvezmény 1 db L'Oréal sminktermékre


OPI Mariah Carey Collection

Habár nem vagyok egy nagy lakk fanatikus, de az új OPI kollekció darabjai belopták magukat a szívembe. 


Sally Hansen lakkok

Juppy, már nálunk is kaphatóak a külföldön nagy sikernek örvendő Sally Hansen lakkok, úgyhogy biztos, lecsekkolom őket a Müllerben közelebbről is.

Tangle Teezer Salon Elite fésű

Olvastam róla hideget, meleget, nem tudok vele dűlőre jutni. Vékonyszálú, dús és gubancolódásra hajlamos a hajam (általában egy rémálom kifésülni), úgyhogy egyik oldalról ennél csak jobb lehet, másik oldalról viszont elég drága, de olyan cukiii a formája és szépséges színekben kapható. Úgyhogy még nem tudom, ez majd olyan pillanat hevében eldőlő kérdés lesz. :) Ti próbáltátok már esetleg?
 

Yves Rocher 40% kedvezmény 1 db, nem Zöld Pontos termékre
 
Szeretek az Yves Rocher-ban nézelődni, főleg sminktermékek terén. Valószínűleg most is benézek, de igyekszem elkerülni a kuponos késztető vásárlást. :)
  
H&M 20%
C&A 20%
New Yorker 20%
Orsay 20%
Pimkie 20%
Calzedonia 20%
SIX 20%

Ők kerültek még kivágásra, valószínűleg a legtöbb üzletben csak körülnézek, de ugye jobb felkészülni. :) Külön öröm és boldogság a H&M kupon, attól tartok, onnan nem fogok üres kézzel távozni (a beauty blenderre mindenképp lecsapok). Igyekszem magam a kívánságlistás darabokhoz tartani és tudom jól, hogy 20% kedvezmény még nem a világ, általában még így is elég túlárazottak a ruhák. (Örök szabályom, hogy 3000.- Ft felett nagyon ritkán veszek meg egy felsőt, sortot, szoknyát, csak ha valóban megéri az árát.)

Ti készültök a Glamour-napokra? Miket szeretnétek mindenképpen beszerezni?

34 megjegyzés:

  1. a Manhattan Trio Effect és az alapozó kivételével én is mind megvenném őket! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem pont ők vannak a kívánságlista élén, de azért a többi dologra is fáj a fogam. ♥_♥

      Törlés
  2. Én is pont ma vágtam ki a nekem tetsző kuponkákat :) Még csak most kezdem keresgélni, hogy miket fogok venni, főleg a dm-eseket nem akarom kihagyni, mert mondjuk a Max Factor vagy a Loreal termékek teljes áron nekem tul drágák, ezért teljes mértékben hiányoznak is a készleteimből.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is a drogériás kuponokat éri meg leginkább felhasználni, hiszen 50% már jelentős kedvezmény, főleg egy magasabb árkategóriájú kozmetikumnál. Dettó így vagyok vele én is, Max Factor, L'Oréal termékekre csak ilyenkor repülök rá. :)

      Törlés
  3. A Manhattan pirosító nekem is megdobogtatta a szívemet és a Maybelline tuson is gondolkozom. Amit használok mostanában Manhattan tus, imádom, de már eléggé fogyóban van és a Maybelline-ről is annyi jót olvastam, azt is kipróbálnám :D
    Max Factor-ból a rúzscerkákra lennék kíváncsi, de még nem láttam őket, amerre jártam a napokban és szeretnék mindenképp egy új szemöldökcerkát, de azt nem tudom még melyik márkából.

    Ruhák/kiegészítők terén színes blézert, fürdőruhát, felsőket, tavaszi cipellőt, bézs táskát, arany színű karkötőket szeretnék leginkább:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szemöldökceruzán én is gondolkodtam, de képtelen vagyok választani és az is igaz, hogy a mostani essence szemöldök készletemet eléggé megszerettem. :)

      Ruhákból amiket felsoroltál azt hiszem, mindegyik jöhetne. :)

      Törlés
  4. Erre a Manhattan pirosítóra(jobb oldali)én is pályázom és még a Max Factor Clump Defy szemmpillasprált néztem ki egyenlőre.De minden évben késztetést érzek arra,hogy az összes drogériás kupont felhasználjam.:D Úgyhogy jelenleg is nagy kutatómunkában vagyok hátha találok valamit ami megdobogtatja a szívemet:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így első ránézésre én is a jobb oldali trióval szimpatizálok, de majd meglátjuk, élőben. :) A Clumb Defy szerintem jó választás, én a legutóbbi Rossmann akció során szereztem be, azóta ő a kedvencem! *.*

      Törlés
  5. Hihi, nagyon hasonló volt a látvány az asztalomon, mielőtt leültem olvasgatni...:)Dm-ben épp ma néztem szét, egy Maybelline Color tattoo szemhéjfestékre pályázom, és Loreal hajfestéket fogok biztosan venni (bár egy korábbi hennás posztod elbizonytalanított, élénk rézvörös festékről beszélünk ugyanis;)). Kinéztem egy szimpatikus Manhattan rúzst is, vagy az Alverde rúzsceruzáját... de ezekről még megpróbálom lebeszélni magam addig, meglátjuk.:) (Én ma már láttam a Max Factor rúzsceruzákat is!)A drogériás kuponokon kívül a Six és az I am amivel terveim vannak még. Kíváncsi leszek, mit mondasz majd az alapozóról! (A világos színválaszték miatt elég szűk keresztmetszetből válogathatok csak, de ami neked jó, az jó eséllyel nekem is elég világos lehet.:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D A Maybelline Color Tattoo szemhéjfestékek látom, sokunknál kívánságlistásak, engem csak az ment meg tőle, hogy ritkán sminkelem a szemhéjamat. :)
      A hennát tényleg csak ajánlani tudom, de ha neked is sötétebb az alap hajszíned, élénk rézvöröset szinte lehetetlen elérni vele. :/
      A SIX kihagyhatatlan szerintem is, az I am kupont csak azért nem vágtam ki végül, mert nem esne útba. A legvilágosabb 45-ös Warm Almond árnyalatot néztem ki belőle, ami elvileg csak egy hangyányit tér el a külföldi legvilágosabb színtől. :)

      Törlés
    2. Alapozóból az én színem a Maybelline Cameo fantázianevű árnyalata, a legtöbb világos alapozó mellett (amik szinte mindig túl sárgásak nekem) ez barackszínűnek tűnik, és teljesen természetesen mutat rajtam. Ilyesmi árnyalattal nagyon ritkán találkozom, úgyhogy marad a márkahűség.:) De azért mindig figyelgetem a kínálatot, mióta AZ alapozómat (Maybelline Wonder finish) már nem gyártják.

      Törlés
    3. Ha nem felejtem el, akkor lecsekkolom ezt a Maybelline alapozót is, mert kíváncsi vagyok az árnyalatra. :) A sárgás alapozók nekem sem az én színeim, ezért is szerettem meg a BB krémeket, de most szükségem lett egy picit erősebb fedésre is.

      Törlés
  6. Az Eyelastingra mindenképpen rámoccanok, még én is vacillálok, melyik színben hozza el, de szerintem az fog dönteni, melyiket nem rabolták le az állványon :)
    A Müller-OPI-párosítást jobb lett volna nem elolvasnom, Müllerbe nem terveztem menni, de ezek után...jajj a pénztárcámnak!
    L'Oréal-kuponból hajfestéket kell beszereznem, már muszáj befestenem, mert elősejlett a 2 ősz hajszálam a fejem tetején :P
    Pusza: Reni
    és imádom az Örök szabály-os mondatodat a poszt végén, én is pontosan ugyanígy vagyok ezzel!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is ettől félek, habár most kezdek hajlani a sötétbarna felé. :)
      Elnézést az OPI említésért, már lassan én sem merek ilyen bejegyzéseket olvasgatni. :D
      De jóó, de tényleg, egy semmi anyagból készült pólóért, vagy szoknyáért nem tudnék kiadni 5000 Ft-ot (akármennyire is imádok vásárolni), akkor már inkább elnézek egy turiba. :)

      Törlés
  7. Agyalgatok én is, hogy miket vegyek a kuponokkal. Túl nagy költekezést nem akarok csapni, de ezeket az 50%-os kuponokat érdemes lenne kihasználni :-)
    A Maybelline választékál Color Tattoo lesz valószínűleg, de még nem tudom, hogy On and on Bronze (amihez hasonló színű szemhéjporom már van ugyan, de nagyon tetszik a színe) vagy a türkiz szín (amibe kezdek beleszeretni, de nem használnám olyan gyakran mint a másikat)
    L'Oreálból a Blockbuster tuson agyalok, vagy egy új Infallible színen (nem is tudom, a rózsaszín kapható nálunk?)
    Max Factor - She/Alverde még nem tudom, a Manhattan kuponra pedig most csodálkoztam rá, eddig nem tűnt fel, hogy az is van :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem, ha már 50% és a másikból úgyis van hasonló árnyalatod, akkor a türkiz mellett voksolnék. :D
      Sajnos nem tudom, hogy kapható-e nálunk rózsaszínben. :/
      Én nagyon szeretem a Manhattan termékeket, a pirosítókon kívül még a Soft Matt Lip Cream-eket tudom ajánlani, gyönyörűséges a színük és tartósak is. :)

      Törlés
  8. Én is így szoktam :) kitalálom, melyik üzletekbe megyek be biztosan, melyek azok, ahova csak beugrok, mit keresek konkrétan és mi az, aminek jó áron megengedem, hogy becsússzon. A listázás, tervezés a tudatos vásárlás alapja :) főleg, mikor ilyen csábítóak a kedvezmények.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek, különben felesleges költekezésbe menne át az egész, végül a felét sose hordanánk/használnánk. :)

      Törlés
  9. Ugyan ezt a zselés tust néztem ki én is :) Én egy színes blézert és farmert mindenképp szeretnék de az az igazság hogy ahogy közeledik a "nagy nap" egyre kevésbé van kedvem belevetni magam a tömegbe :( szóval még az is lehet hogy idén kihagyom az egészet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A tömegtől én is irtózom, igyekszem két napra betervezni a kuponozást, a drogériásakat lehetőleg még pénteken megejtem (egy távol eső DM-ben), mert a tülekedést én sem bírom. :DD

      Törlés
  10. Én is első sorban alapozóért fogok a tömegben harcolni. Nekem most fogyott ki ez a Max Factoros és imádtam, de most a L'oreal birizgálja a fantáziám, nem sminkelek (értsd:harácsolok) még olyan rég óta, hogy megállapodjak egy mellett. :) De természetes a többi állványon is jól szétnézek!

    Off: Olyan valakit keresek, aki esetleg elcserélne velem egy bizonyos kupont, vagy odaajándékozná. Nem találtam senkit az ismerőseim körében, csak ezért egy új újságot nem szeretnék venni. A L'oreal-os hajfestékes kuponra lenne szükségem, ugyanis csak egy termékre jó, nekem viszont két doboz kellene a hosszú hajamra. Ha lenne valaki olyan drága, hogy megdobna vele, vagy érdekelné cserelehetőség, az kérem írjon :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örömmel olvastam, hogy neked is bevált a Facefinity alapozó. :)

      Én nagyon szívesen odaadom neked a hajfestékes kupont, csak előbb Anyutól megérdeklődöm, hogy nem szeretné-e felhasználni, mert nemrég tért át ő is egy L'Oréal festékre. :)

      Törlés
  11. Én még nem vettem meg a Glamour-t, egyszerűen nem merem, mert félek, hogy ha kuponom van, muszáj vásárolnom, még ha olyan dologról is van szó, amire nincs szükségem. Mondjuk a H&M-be amúgy is el akarok menni, de lehet addigra le lenne fosztva, amit nem biztos, hogy meg mernék kockáztatni :( Úgyhogy én még alszok rá egyet :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ismerős érzés! :DD Habár a drogériás kuponok most kimondottan jól jönnek nekem, csak azért nem vettem meg eddig pár szükséges és vágyott dolgot :D, mert erre böjtöltem. :)

      Törlés
  12. Jó kis tervek a Müllerben az Opi lakkokat én is szerettem volna, de mikor megláttam az árát majdnem hátast dobta és gyorsan kifordultam a boltból. Szép lakk meg minden, tényleg csodás de 2999ft elkérni érte nekem durva. igaz hogy 20% lejön belőle de még akkor is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, sajnos elég húzósak az OPI lakkok, ezért eddig nem is szántam rá magam soha a vásárlásra. Most a kis négyes liquid sand mini kollekción gondolkodom, de aztán lehet, hogy egy Sally Hansen ápoló lakk lesz a befutó. :)

      Törlés
  13. Ilyenkor irigylem a Glamour-napokat, mert nálunk ilyen nincs...de nagyon jó dolgokat néztél ki :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Oh, de sajnálom, habár legalább a pénztárcádat megkíméled. :)

      Törlés
  14. A Max Factor alapozóból biztosan én is beszerzek egyet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, találunk a megfelelő árnyalatból, mielőtt mindenki lecsapna rá! :D

      Törlés
  15. a max factor kuponnal én is tervezek, vagy egy legvilágosabb szájfilcet veszek vagy egy lakkot mondjuk. még nem döntöttem el.

    aztán a müller is kötelező elem ilyenkor (is), sok rágó, cukorka, csokika landol a kosárban, nah és jó pár sminkszer is. most leginkább a catrice új kollekcióra vagyok kíváncsi, remélem péntek du. még nem elsz nagyon lefosztva a müller. leginkább szemcerkákat szeretnék lőni, most ez az új mánia és ugyan van 3-4 színesem, de kellenek új, tartósak. :)

    meglesem, h milyen állapotban van a barna zselés tusom, aztán lehet, h lövök én is egy ilyen maybelline-t, már ha tényleg van belőle barna! :)

    ruha fronton nem tervezek most sem nagy vásárlást (mindig a müllerben hagyom ott a legtöbb pénzt), igaz most szerintem lövök egy szép barna bőr, éktalpú cipellőt a tamaris kuponnal. de elhatároztam, h most előre felpróbálom, nem úgy, mint 3 éve, amikor egy fehér balerinát vettem és annyira sokan voltunk az első boltban (ahol nem is volt végül fehér, így lemondtam róla, de végül átmentünk a Pólusban és ott egy ugyan nem kuponos, de szintén épp 20%-os akciót tartó boltban megvettem:)), h többet nem szándékozok így készletet vizslatni és próbálni. Jah és a H&M gyerek osztályán lesz még cicás póló, akkor azt is beszerzem (bár ez az abszolút pénzkidobás kategória, ha nincs 40 pólócskám, akkor egy sem, de nem tudok ellenállni...:))

    A vaddisznósörte hajkefe nem győzött meg? Mármint nem emlékszem, h van-e neked, de ha nincs, én azt is mindenképp javaslom kipróbálásra, nagyon jó vele fésülködni! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na most mindjárt lecsekkolom ezt a cicás pólót a honlapon, mert odavagyok a cicás dolgokért, kellett mondanod! :DD

      Vaddisznósörtés kefét még nem próbáltam, habár tényleg jókat olvastam róla. Azóta kutakodtam még a témában és a Tangle Teezer fésűk közül az Original változatra esküsznek többen, igaz, annak már elég borsos az ára.

      Törlés
  16. Tök jó, hogy ilyen gondosan felkészülsz a Glamour-napokra :-) Én most kihagyom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Muszáj, ha el akarom kerülni az impulzus vásárlást. :D

      Törlés