Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2013. július 29.

Beauty haul és swatch


L'Occitane Írisz és Angelika Sublime Beauty Szérum

Elég régen szerepelt már a blogon beauty bejegyzés, ezért a mai posztban összegyűjtöttem az elmúlt hónap során vásárolt újdonságokat.
Erről a L'Occitane szérumról Nikolettnél olvastam először és azóta motoszkált az agyamban, hogy nekem erre bizony szükségem van. Egyelőre én is csak azt tudom mondani, mint Nikolett, egy kis csoda ez a termék, ahol a borsos árért cserébe valóban azt kapjuk, amit a szérum ígér. Talán egy pontban nem teljesíti egészen a hozzáfűzött reményeket, mégpedig nem csökkenti azonnal a pórusok méretét. Azonban még soha nem volt ennyire egységes a bőröm, csökkent a pirossága, láthatóan ragyogóbb és egészségesebb látványt nyújt.
Mivel elég húzós áron kapható, javaslom a minta igénylését, vagy, ha rendelkeztek törzsvásárlói kártyával, érdemes a szülinapotokon beszerezni 50%-os kedvezménnyel. :)

További termékek a link után!


Bioderma Sensibio H2O Micellás Lemosó

A sminktermékeknél lényegesen nagyobb figyelmet fordítok a bőrápolásra és egyre inkább igyekszem minőségi termékeket használni ezen a téren. Így végül elcsábultam a Krémmánián 285 értékelés alapján 5 csillagosra értékelt Bioderma Sensibio micellás lemosójára. Még vacillálok, hogy vajon ez, vagy a Bioderma Sebium termékcsaládjának micellás lemosója (zsíros bőrre) vált-e be jobban, de az biztos, hogy mindkettőért odavagyok.


Catrice Folyékony Ajakszínező
Catrice Hip Trip Satin Blush

Ez a kis szürke tubus a Catrice Hip Trip trendkiadásának folyékony/krémes pirosítója. Őszintén szólva a tubus láttán sok reményt nem fűztem hozzá, de végül nagyon kellemesen csalódtam, ugyanis egy szuper kis pirosítóról van szó. A kupakot egy fordítással lecsavarva az illóolajokéhoz hasonló, de annál jóval szűkebb nyílással találjuk szembe magunkat.


A pirosítót kinyomva először egy ijesztően neon rózsaszín krémmel szembesülünk, de eldolgozva már nagyon szép, természetes a hatása.


A krém könnyedén eldolgozható a bőrünkön, selymes tapintású, szatén finisű és teljesen szagtalan. A fenti képen látható mennyiség fele is bőven elegendő a természetesebb pír eléréséhez. A színe a képnél kevésbé rózsaszínes, inkább egy kicsit pirosasba hajlik. A kiszerelés szerintem szuper praktikus, nem kell állandóan kézzel belenyúlkálni, hanem higiénikusan használható és a legkisebb táskában is elfér. 1250.- Ft-ért szerintem az egyik kedvenc pirosítóm lesz. :)


A Catrice Folyékony Ajakszínezője három színben érhető el, én a legvilágosabb 010 Red My Lips árnyalatra csaptam le (1250.- Ft). Egy nagyon szép, narancsos színt ad az ajkaknak, de ne várjuk tőle a szájfényektől megszokott vizes hatást (ezt nem is bánom). Nagyon kellemes viselni, semmilyen ragacsos érzetet nem hagy a szánkon és az intenzívebb hatáshoz több rétegben is felvihető. Azt hiszem, a többi árnyalatot is megnézem magamnak, mert odavagyok ezért a formuláért. :)


 Max Factor Wild Mega Volume Vízálló Szempillaspirál

Ebben a sivatagi hőségben szükségem volt egy vízálló szempillaspirálra, végül erre a Max Factor darabra esett a választásom, mivel most akciósan 1900.- Ft-ért beszerezhető.


Pilca szőrtelenítő krém

Gyanta és borotva párti vagyok, de úgy gondoltam, a karomon lévő kis pihék ellen teszek egy próbát ezzel a szőrtelenítő krémmel. Eddig még nem hallottam erről a márkáról, a Müller polcain bukkantam rá Új termékként jelölve 1090.- Ft-os áron. Biológiai gazdálkodásból származó argánolajat tartalmaz, úgyhogy rossz már nem lehet (legalább is reméljük). :) 

Ti tettetek már próbát szérumokkal, ha igen, milyen eredménnyel? Próbáltátok már valamelyik terméket a fentiek közül?  

26 megjegyzés:

  1. Szuper kis haul, a Biodermával én is szemezgetek egy ideje, de most a Corine de Farme micellása a nagy kedvenc. :) Azt próbáltad? A Max Factor spirál viszont csúnyán lefolyott rajtam vízzel/könnyel érintkezve, majd vigyázz vele.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eddig nem ismertem ezt a lemosót, de a Krémmániás vélemények alapján eléggé meggyőző, köszi a tippet! :) Uh, köszi, akkor vigyázni fogok a spirállal.

      Törlés
  2. Szia! Nagyon jó bejegyzés, gyönyörű képekkel :) Én tuti megrendelem ezt a L'Occitane csodaszert :) Elég érzékeny bőröm van sajnos, remélem jó lesz rá. Amúgy , ha szuper termékre vágysz, és Neked is problémás a bőröd, akkor az AA ECO uborkás mattító krémjét próbáld ki. Nekem csodát tett :) Sokáig elég is :) Most még a sárgarépásra szeretnék benevezni :)

    http://www.aakozmetikumok.hu/aa-eco-%E2%80%93-uborka-%E2%80%93-matt%C3%ADt%C3%B3-arckr%C3%A9m-0

    Szép estét

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Az érzékenység miatt szerintem ne aggódj, nekem extrém érzékeny a bőröm, de semmilyen irritációt nem okozott. :)
      :O Pont ugyanezt az AA ECO krémet használom én is már egy ideje és nagyon szeretem, csak ebben a hőségben nehezen viselem, hogy lassan szívódik fel, de valóban szuper kis termék, érik róla is egy poszt a közeljövőben. *.*

      Törlés
    2. De jóóó :) / virtuális pacsi :D / Akkor hasonló típusú lehet a bőrünk :) A legjobb krém, amit kipróbáltam valaha. Vagyis az egyik legjobb :) A másik a Babor Young volt, de már nem gyártják azt hiszem :(

      Törlés
    3. ^.^ Őt nem ismerem, de akkor legalább nem fáj érte a szívem... Miért kell minden jó terméket kivonni a forgalomból? :O ://

      Törlés
  3. Én is a Sensibio-t használom egy ideje, igen szeretni való termék, de mellé most megvettem az Yves Rocher micellás lemosóját, kíváncsi vagyok van-e olyan jó.

    Ezt a pirosítót végül nem hoztam el, pedig most krémpirosító korszakom van :/ A spirált szintén nem, de még nem biztos, hogy nem is fogom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Őt nem ismertem, de most rákerestem, kíváncsi vagyok, milyen tapasztalataid lesznek vele. :)

      Én is éppen krémpirosító lázban égek és ezzel csillapítottam a Bourjois új krémpirosítója utáni vágyamat, ami előreláthatólag a közeljövőben sem lesz kapható nálunk. :(

      Törlés
  4. Még egy extra-macerás bőrű jelen. Az új bioderma cicabio krémmel barátkozom éppen, tegyetek egy próbát, mert nem tudom milyen csoda folytán 40 ml 2000 forint alatt van (még..) Nem is szaporítom a szót, bővebb info a krémmánián :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én a La Roche-Posay Cicaplast kréméről hallottam nagyon jókat, a név alapján gondolom, hasonlóak lehetnek az összetevőik? *.*

      Törlés
  5. Óóó én most rácuppantam a carmex krémes színezett ajakápolóira. Mesések! Persze itthon nem kapható :( ... Krémpirosítót sosem mertem még használni, mert sajnos egyenletlen a bőrfelszínem, és jobban megragad a hegeken, úgy vettem észre, még a porpirosító is necces néha, de azzal már tudok trükközni. Minden esetre, a krémmánia zseniális ha sminkötletről, vagy véleményekről van szó, azóta mindig csekkolom ha kinézek magamnak valamit :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Carmex ajakápolókat én is nagyon szerettem, de végül az összetevői miatt váltottam róla. Nekem is ez az első találkozásom krémpirosítóval, de azt hiszem, nem az utolsó, odáig vagyok tőle! ^.^ A Krémmánia tényleg szuper oldal, én is mindig csekkolom, mielőtt vásárolnék (ha pedig éppen elfelejtem, utólag általában fogom a fejem, hogy miért nem olvastam előbb utána...)! :DD

      Törlés
  6. Tetszik a pirosító, a krémeseket valamiért jobban szeretem, mint a porállagút. L'Occitane termékek nagyon megérik az árukat, imádom őket!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt hiszem, ezentúl én is a krémes pirosítókat vadászom majd, habár még mindig félek a gyorsabb romlástól, beszáradástól. :$ Neked milyen L'Occitane termékek váltak be?

      Törlés
  7. l'occitane termékmintát én is kértem pont ebből a termékből, szerettem, de végül nem ruháztam be rá, mert szerintem smink alá nagyon jó, de mivel bb krémet használok, az alá nem kell semmi... azért majd írsz róla, ha már több ideje használod? illetve a törzsvásárlóság is érdekel továbbra is :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, mindenképp írok róla, ha már jobban kitapasztaltam. :) Ebben a hőségben én még a BB krémet sem viselem el magamon, így bármi jól jön, amitől smink nélkül vállalhatóbb a bőröm, ráadásul reggelente is jobb érzés tükörbe nézni. :D
      Itt mindent megtalálsz a törzsvásárlói kártyáról: http://www.loccitane.hu/elonyok-es-jutalmak,16,2,18222,173630.htm

      Törlés
  8. Szió! Jaj örülök, hogy Neked is bevált a szérum :)) Én a Bioderma micellás lemosón gondolkodom egy ideje, de egyelőre a Garnier színezőanyag-alkohol-illatanyagmentes kétfázisú lemosóját használom, abszolút szuper lenne, ha ez az olajos fázis nem lenne benne, valahogy nem bírom elviselni a bőrömön még rövid ideig sem :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én pedig nagyon hálás vagyok a tesztért róla, különben sosem vettem volna meg! :D Uhh, az ilyen olajos dolgokat én sem igazán tolerálom, anélkül is elég zsíros a bőröm, kész csoda, ha ideig-óráig mattá tudom tenni. :$

      Törlés
  9. Évek óta a Bioderma micellásáért égek, nincs nála jobb. Én mindig akciósan veszem (igaz többféle bioderma terméket használok, ahhoz meg sokszor adnak 100 miliset ajiba), leginkább a 250 milis áráért kapd a fél lityósat promóban, az éri meg legjobban.

    L'Occitane-éktól egyedül szappanom volt, de mivel az a levendulás csoda nem győzött meg, így eddig még sosem sétáltam be a boltba. De nem is bánom, így is túl sok kedvelt márkám van. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én még nem tudom eldönteni, hogy ez a lemosó, vagy a kombinált bőrre való Sebium lesz-e a befutó nálam, mert őt is imádtam és a mattítójuk nélkül már nem tudnék létezni. :D

      Nekem ez volt az első találkozásom a márkával és ez a termék abszolút meggyőzött! :)

      Törlés
  10. A múltkopri Pixiboxban volt ez a Biodermás lemosó , nagyon meggyőzött, ha elfogyasztottam mindenképp szerzek belőle utánpótlást. A
    L'Occitane szérum nagyon jól hangzik, őszintén szólva még sosem hallottam erről a márkáról, szerintem nincs is üzletük errefelé:S
    Ezzel a Max Factor spirállal is szemezek, annyi jót olvastam már róla, de sajnos még mindig érvényben van nálam a "míg el nem fogyott nem vehetsz másikat" szabály :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy neked is ennyire bevált ez a micellás lemosó! :) Én úgy kerülgettem a L'Occitane üzleteket, mint macska a forró kását, mindig körbe akartam nézni, de az áraik visszatartottak. :$ Nálam szerencsére éppen kifogyott egy Max Factor Clumb Defy, így kellett az utánpótlás! :D (Na jó, azért van még mellette három másik spirálom... :DDD)

      Törlés
  11. Azta, elsőre azért sokkolt ez a pirosító :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne is mondd, ráadásul teszt sem volt kint belőle, így kaptam egy kisebb infarktust, amikor itthon először megláttam! :D

      Törlés
  12. Nagyon tetszett a promóképeken ez a pirosító, de elég ritkán teszek fel pírt, ahhoz képest pedig van bőven, úgyhogy lebeszéltem magam róla. Igazából egy is elég lenne nekem egy életre... Bár ez most is tetszik, de erős vagyok :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nekem a pirosítók a gyengéim (ellenben a szememet csak ritkán sminkelem), így képtelen vagyok ellenállni, főleg egy ilyen limitált kiadásnak. :D Habár azt hiszem, már így is egy életre elegendő mennyiséget halmoztam fel belőlük. :)

      Törlés