Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2013. augusztus 2.

Dekorációs termékek a Kika-ból


Dekor gyémánt (799.- Ft)

Tegnap facebook-on már említettem nektek, hogy kilátogatunk a Kika-ba díszpárnákat nézni. Ettől még az sem tántoríthatott el, hogy jövő héten a fél lakást szétverik, ugyanis megnyitjuk egy ajtóval a konyhát a kert felé. Viszont másfél éve pusztán a basic berendezésre korlátozódott a lakás a folyamatos munkálatok miatt és hát... eddig bírtam. Mindenem a lakberendezés, úgy éreztem, hogy most már szükségem van pár apró kiegészítőre, amikkel újult erővel tudok szembe nézni a még előttünk álló tennivalókkal. :)

További lakásdekor a link után!


Egyből beleszerettem ezekbe a műanyag dekorációs gyémántokba, amikor megpillantottam őket a Kika-ban. Üveg, vagy ezüst tálakba tudom főként elképzelni, nálam elsősorban fotós dekorációként szolgál majd, csak mert olyan szépen csillog! :)


HOME fali betű dekoráció (3499.- Ft)


Lakberendezési blogokon és külföldi vloggerek room tour videóiban számtalanszor találkoztam hasonló betű dekorációkkal és teljesen odáig voltam értük. Szerintem nagyon meghitté tudja varázsolni egy helyiség hangulatát, úgyhogy rögtön le is csaptam rá. Ahogy látjátok a képen, hátulról kis mélyedések vannak kialakítva a szögeknek, de szerintem az is jól mutat, ha csak nekitámasztjuk a falnak, vagy a könyveink elé helyezzük dekorációnak. 


'Szőrös' párna (4999.- Ft helyett 2999.- Ft)


Sajnos EBBŐL a díszpárnából, amit előre kinéztem egy darab sem volt fellelhető (annak ellenére, hogy előtte telefonon megérdeklődtük...), viszont amikor ezt megpillantottam, már nem voltam olyan csalódott. Cuki, hosszú csimbókos szálai vannak és színben is passzolt az elképzelésemhez, úgyhogy végül ő jött velünk haza. Ha valakinek esetleg megtetszett, még fekete színben is megtalálja. Ráadásul most az összes díszpárna és díszpárnahuzat akciós áron kapható a Kika-ban! :)


Bronz színű díszpárnahuzat (2499.- Ft helyett 1999.- Ft + párnatöltelék 799.- Ft)


A lakás főként barna, bronz, bézs és fehér árnyalatokra épül, így nagyon megörültem, amikor a Kika honlapján böngészve rátaláltam erre a bronzos díszpárnahuzatra. Egy cipzárral könnyen levehető és mosható is. Két darabot hoztunk el belőle, amik a fotelben és a kanapén kapnak helyet. Külön tetszik a párna hideg és a szőrös 'szőnyeg' meleg találkozása, szerintem nagyon jól kiegészítik egymást.  
Megtalálható még feketében, fehérben, ezüstben és színes változatokban is.

Még nagy kerti ülőpárna vadászatban vagyok, mert habár a honlapon megtaláltam az igazit, az áruházban mégsem volt egy darab sem belőle, illetve a tökéletes függöny is várat még magára. :)

Ti szeretitek a díszpárnákat? Mivel szoktátok dekorálni a lakásotokat, szobátokat?

31 megjegyzés:

  1. Imadom a diszparnakat, altalaban a Bauhausban szoktam sovarogni utanuk, de neha az Ikeas felhozatal sem annyira rossz.
    Gyonyoru darabokat valasztottal, a gyemantokkal igazi kis ekszerdoboz a lakasotok, az alkalmazott szinek pedig szepen felerositik ezt az erzest :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Húú, Bauhausba már iszonyú régóta szeretnék kinézni, de sajnos nagyon kiesik nekünk. :/ IKEA-t nagyon szeretem, ott is néztük a díszpárnákat, de a mintás darabok nekem már egy kicsit túlzás volt. Nagyon aranyos vagy, köszönjük szépen! :*

      Törlés
    2. Pedig érdemes egyszer nekiindulni és belevetni magatokat - írom ezt fájó szívvel, mert tudom, hogy minimum a fél áruházat elhoznám olyankor. A nulláson pikk-pakk oda szoktunk érni, én is azóta járkálok oda, amióta kiépült a körgyűrű :D

      Törlés
    3. Az addig rendben is lenne, de egyelőre nincsen saját autónk. :// Pedig már nagyon-nagyon szeretnénk, de most a lakás az első, egyelőre sajnos luxus lenne megengedni magunknak egy autót. :(

      Törlés
  2. Wooo, micsoda díszpárnahuzat, gyönyörű. :) Ha minden igaz ősszel költözöm, akkor majd kiélhetem az ilyen jellegű hajlamaimat és lenyúlhatom a féltve őrzött kincseket a nagyimtól (ki...akart...dobni...egy...halom...csodaszép...régi...párnát!!!!) :O :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, örülök, hogy neked is tetszik! :) De jóó, én imádtam, amikor először élhettem ki a lakberendezési hajlamaimat a saját kis lakásomban, biztos, élvezni fogod. :D Oh, azok aztán az igazi kincsek és olyanokat egy áruházban sem találni! *.*

      Törlés
  3. erre csak annyit tudok mondani, hogy WOW és most indulnék a KIkába ha nem lenne zárva...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, aranyos vagy! ^.^ Holnapig még megvárnak! :DD

      Törlés
  4. A gyémántok nagyon tetszenek, szép fehér vagy krém(minden árnyalata)színű lakásban nagyon el tudnám képzelni. Mondjuk díszpárnából nagyon szeretem az élénk színűeket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennek örülök! :) Régebben nekem is színes párnáim voltak, de azokra nagyon hamar ráuntam és túlságosan meghatározták a berendezést, úgyhogy azóta a krém színeket részesítem előnyben. :)

      Törlés
  5. Óóó, teljesen meg tudlak érteni, én is imádom a dekorációs kiegészítőket és alig várom, hogy beszabaduljak jövő héten valahová, ugyanis a bécsi Ikeát terveztem be, de lehet, hogy ma Eisenstadt-ba is átugrunk a Kikába, vagy XXXLutz-ba. Délután kerti parti lesz, még arra is venni szeretnék pár dolgot. Innen egyébként a szőrös párna tetszik a legjobban, biztos fincsi puha lehet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jóó, jó vásárlást és bulizást kívánok nektek! A párna nekem is kedvencem lett, annak ellenére, hogy nem ezt néztem ki először. :)

      Törlés
  6. A HOME betűs dísz nekem is megvan! Eszter

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jóó és Te a falra akasztottad, vagy csak nekitámasztottad? :)

      Törlés
    2. Nekem polcon vannak, én sem szereltem fel. Bár van, hogy épp elrakom, mert nem férek tőle, vagy megunom, vagy új valamit veszek, aztán megint visszarakom:)

      Törlés
    3. Ez nálam is így szokott lenni, állandóan variálom a dekorációkat. :D

      Törlés
  7. A díszpárnáimat, pontosabban a huzatokat a nővérem hozta Thaiföldről. :) Nagyon tetszik a keleties, már-már túldíszített stílus, szeretem a mediterrán hangulatú berendezéseket, de ugyanúgy bejön a minimalista, letisztult stílus is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amikor még otthon laktam anyuékkal (jesszus, ennek már majdnem tíz éve...), teljesen odavoltam a keleties berendezésért, de aztán valahogy kinőttem belőle, azóta viszont tart nálam a rusztikus-romantikus szerelem. *.*

      Törlés
  8. a home feliratú nagyon tetszik... szerintem hasonló az ízlésünk lakberendezés terén :)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon tetszik ez a "Home" felirat, mondjuk nekem ezer éve "Book" feliratért sajog a szívem, de még nem tudtam beszerezni:)) A díszpárnák is nagyon szépek, tök szeretem őket, valahogy nálunk a díszpárna valami csoda folytán átmegy alvós párnába, nem túl hosszú életük van nálam:DD Amúgy a kép részletekből gondolom, hogy nagyon szép, hangulatos és igényes otthont sikerült kialakítanotok! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Neten nem próbáltál keresgélni Book feliratosat? Ez nekem is ismerős, az előző lakásban az ágyamon tartottam a díszpárnákat, így óhatatlanul is rájuk dőltem. :DD
      De aranyos vagy, köszönjük szépen! *.*

      Törlés
  10. Annyira jó érzéked van a fotózáshoz és a lakberendezéshez is, hogy csak ámulok! Minden elismerésem! A HOME feliratot már én is kinéztem magunknak, de majd csaj az "igazi" otthonba szeretnénk beszerezni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, annyira aranyos vagy, el sem hiszed, mennyire jól esik ezt olvasni, köszönöm! *.* ♥ Ezt abszolút megértem, sajnos nálunk talán még ez sem mondható végleges lakhelynek, de most jó pár évig szeretnénk annak érezni. :)

      Törlés
  11. Juuj hát nagyon nagyon tetszik minden egyes pontja a lakásotoknak, amit eddig láthattunk :)) Nagyon ügyes és kreatív vagy a fotók meg valóban nagyon jól sikerülnek mindig :)
    A párommal mi is lassan nézegetünk vmi kis közös fészket és ezért is kérdezem, hogy ti milyen fajta lakásba laktok, csak a kert miatt kérdezem, mert az nálam nagy nagy piros pont :) És ez vkivel közös vagy csak a ti kis kertetek? :)

    További sok sikert :))
    Orsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, ennek nagyon-nagyon örülök, köszönöm! :)
      Ez egy öt lakásos társasház egy kis belső kerttel, ami pont a mi ablakaink előtt terül el (földszinten vagyunk), így annak ellenére, hogy közös tulajdon, valójában csak mi gondozzuk és használjuk, mióta áll ez a ház (apukám itt nőtt fel). A földszinti lakásnak is megvannak a maga hátrányai, de a kert nagyban kárpótol. :)

      Köszönjük szépen! :*

      Törlés
  12. Akkor szerencsétek volt, hogy kitudtátok sajátítani a kertet :)

    Ha tényleg összejön idén a kis lakásunk, akkor valószínű, hogy visszaolvasgatom a lakberendezős posztjaid :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ez tényleg nagy szerencse! :) Különben mindig arra kellene figyelni, hogy ki van éppen a kertben és lát be a lakásunkba. *.*

      Nagyon sok sikert és kitartást kívánok a lakás kereséshez, na meg persze a berendezéshez! Aranyos vagy, remélem, találsz majd nálam pár hasznos tippet, de igyekszem egyre több lakberendezős poszttal is jelentkezni. :)

      Törlés
    2. Köszönöm :))) nagyon kedves vagy :))

      Törlés