Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2013. november 25.

Bőrradír az IKEA-tól, ami még hatékony is?


Mindig egy kicsit kétkedve fogadom, amikor egy áruházlánc tőle merőben eltérő palettával rukkol elő (hiszen nem érthetnek egyszerre a dekoráláshoz és a kozmetikumokhoz is?!), de annál nagyobb az örömöm, ha mégis jól teljesítenek ezek a termékek. 


Még pár hónappal ezelőtt csaptam le erre az IKEA FAMILY Kozmetikum Bőrradírra, mert képtelen voltam ellenállni a hatalmas kiszerelésnek és csábító árnak. Aztán elsuvasztottam a 'kallódó tartalék termékek' dobozába és csak nemrég került bevetésre. A csomagolása sima műanyag tubusos, lila Milka pöttyökkel, tipikus családi termék megjelenésű. 


A termék biztosra megy, ugyanis semmilyen leírást és ígéretet nem találtam rajta, bőrradírozó tusfürdő és kész, pont. Az állaga enyhén folyós, teljesen átlátszó színű, egészen apró, cukorszerű radírozó szemcsékkel megszórva. Nagyon finoman radíroz, nem karistolja a bőrt, mégis rendkívül hatékonynak érzem, szinte bizseregve frissíti fel a bőrömet és hagy pihe-puha érzést maga után. Az illata nagyon kellemes citrusos, remek ébresztő tusfürdő-bőrradír kombó, ami után tipikus 'újjászülettem' érzés fog el. :)
Kiszerelés és ár tekintetében szerintem verhetetlen, mindössze 650.- Ft-ért kapunk 500 ml terméket, a megszokott 150-250 ml-es termékekkel szemben! Ezek után azt hiszem egyértelmű, hogy nagyon-nagy kedvencem lett és nyugodt szívvel ajánlom. 

Nektek is volt már hasonló rácsodálkozásotok egy-egy nem profilba vágó termékkel?

9 megjegyzés:

  1. Na, akkor ezt majd megnézem magamnak, ha eljutok végre az IKEA-ba :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. IKEA kihagyhatatlan, ha újra errefelé jársz, főleg a karácsonyi dekor dolgok miatt! *.* Viszont most elbizonytalanodtam, hogy ez a tusi nem csak ideiglenes termék volt-e, de hétvégén majd lecsekkolom. :)

      Törlés
  2. Egyszer vettem egy csokis tusfürdőt az Ikeában, azóta is visszasírom, annyira finom illata volt. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezentúl azt hiszem, szemfülesebben szemlélem majd az IKEA kozmetikumokat (is)! ^.^

      Törlés
  3. Megint lehet kapni? Egy időre eltűntek..vagy csak én nem találtam meg, merre lelhetők fel most? Imádtam ezt a tusit és úgy bántam, amikor nem találtam, mikor újra akartam vásárolni :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Húú, én még pár hónappal ezelőtt vettem és őszintén szólva azóta nem is néztem őket. :$ Amúgy a fenti szinten voltak, épp az étterem előtt, a bőröndök és a bevásárlószatyrok mellett. Hétvégén viszont indulok az IKEA-ba, és akkor majd megnézem biztosra. :)

      Törlés
  4. Én is őt használom már évek óta és imádom! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jóó, nagyon örülök, hogy nem csak nálam lett kedvenc! :)

      Törlés
  5. Hol lehet most kapni a tusfűrdőt?

    VálaszTörlés