Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2013. december 9.

Amit már kipipálhatok, és ami a Jézuskára vár :)


Ask.fm-en hiányoltátok tőlem a karácsonyi kívánságlistás posztot, így most összeszedtem kicsit magamnak és kicsit a Jézuskának címezve azokat a dolgokat, amik nagyon megdobogtatnák a szívemet a karácsonyfa alatt. :) Viszont saját képek nélkül sem szerettelek volna hagyni Titeket, ezért befotóztam pár apróságot, amiket már örömmel pipálhatok ki a listámról. 


Toboz dekoráció - Butlers (790.- Ft)
LED égősor 45 égővel - Butlers (2990.- Ft)
Happy Holidays párnahuzat - H&M HOME (1990.- Ft)
Kockás pizsamanadrág - F&F (3690.- Ft helyett 2580.- Ft)

Idén teljesen karácsonyi lázban égek, hosszú idő után talán az első olyan karácsonyunk lesz, amikor valóban át tudom élni az adventi időszakot és az örömteli várokozást, készülődést. A fősuli alatt a karácsony (és a szilveszter) egyenlő volt a vizsgaidőszakkal és a kemény tanulással, majd pedig olyan munkahelyek következtek az életemben, ahol se hétvégék, se ünnepnapok nem léteztek. Habár a lakás még most sincs teljesen kész, idén elhatároztam, hogy végre megadom a módját a karácsonyi hangulatnak, hiszen egy inspiráló környezetben az ember is sokkal kreatívabb és produktívabb tud lenni. :)

Első körben eldöntöttük, hogy idén bizony formabontó módon fehér műfenyőt választunk, ehhez pedig az új díszek mellett a régi 'zöld zsinóros' égősorainktól is meg kell válnunk. Komolyan, szerintem az egyik legnehezebb dolog az égősor(ok) beszerzése, hiszen fontos, hogy jó árban legyen, meleg fényt árasszon, emellett pedig a takarékosság sem utolsó. A KIKA-ban is láttam égősorokat, de kivárom a 23.-i akciókat, addig viszont a biztonság kedvéért lecsaptam a Butlers-ben erre a LED égősorra, aminek csodás sárgás, meleg fénye van, és nem utolsó sorban ezüst a zsinórja, ami majd a díszekhez is passzol. Imádom a természetközeli dekorációkat, így képtelen voltam otthagyni ezt a havas hatású toboz csomagot. A párna pedig egyenesen szerelem darab, amit csak simán a szőnyegre dobtam, olyan otthonossá teszi a teret. 

 
Kötött mamusz - H&M (2990.- Ft helyett 2390.- Ft)
Ezüst, kézzel festett gömbdíszek - Tesco

Holnapig még 20%-os kedvezménnyel vásárolhattok a H&M-ben, ha letöltitek INNEN a kedvezményre jogosító kupont. Őszintén szólva nem is néztem szét alaposabban az üzletben (hiszen lesznek még ennél jobb akciók), de erre a mamuszkára már nagy szükségem volt, hála istennek még sikerült beszereznem egy 40/41-es darabot belőle. :)


Kedves Jézuska…,


Kate Spade masnis karóra

Aww, masnis karóra, ami cuki és elegáns egyben?! *.* Teljesen odáig vagyok érte, sajnos hozzánk nem szállítanak, de más webshopokban is fellelhető, érdemes körülnézni.


Hunter bélés

Szeretném a téli latyakos időben is kihasználhatóvá tenni a piros gumicsizmámat, úgyhogy szerintem beruházok egy ilyen vastag bélésre hozzá. Aki esetleg gondolkodott közületek Hunter rendelésen, örömmel jelentem, hogy most már a hazai Office Shoes kínálatában is kaphatóak, jelenleg éppen kedvezményes árakon. :)


Pihe-puha meleg köpeny

Mert milyen jó a téli hidegben a forró kádból kilépve egy meleg köntösbe bugyolálni magunkat...



Lancome La Vie Est Belle eau de parfum

Azt hiszem, erről már eleget áradoztam ez elmúlt posztban, és persze mivel nem bírtam magammal, megrendeltem az iparfumeria.hu oldaláról, ahol még a szállítással együtt is jobban megéri, mintha parfümériában vásároltam volna.



Chanel Le Vernis körömlakk

Ez úgy érzem, nem szorul magyarázatra. :) Hetek óta lesem a Hello Monday kínálatát, és ma végre rám mosolygott a szerencse, így gyorsan le is csaptam a 201 Sahara Beige árnyalatra belőle. Erősen gondolkodom a Golden Sand és a 215 Red Dream árnyalatok egyikén is... :D  


Lovaglócsizma

Egyre inkább lehetetlen küldetésnek érzem A Tökéletes 'Lovaglócsizma' megtalálását, pedig igazán nem várok el tőle sokat, minél egyszerűbb és letisztultabb legyen, de mégse öreges, olyan, amit majd évek múltán is szívesen viselek. Van esetleg valami szuper tippetek, hol nézhetnék még körül? 

Nektek mi szerepel az idei karácsonyi kívánságlistátokon? 

Ne feledjétek, hogy karácsonyi nyereményjáték indult a blogon, ahol kuckózós téli kiegészítőket lehet nyerni, a részleteket ITT megtaláljátok!

42 megjegyzés:

  1. Klassz kívánságlista és mennyi hasznos oldal a bejegyzésben amit eddig még nem is ismertem! Én a CCC cipőboltban láttam most jó ki bőr lovaglócsizmákat oda mindenképpen megéri benézni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, nagyon örülök, ha tudtam pár hasznos tippet adni! ^.^ A CCC-ben én is jártam, és valóban ár-érték arányban eddig ott láttam a legszebb darabokat, de valahogy túl elegánsnak érzem magamhoz őket, egy icipici 'játékosságot' keresek. :)

      Törlés
  2. Gyönyörű fotókat készítesz, annyira profi, és árad belőlük a melegség! Bocs, ha már írtam korábban, de újra és újra rácsodálkozom a képeidre.
    Jaj, egy fehér műfenyőt én is kinéztem tegnap az OBIban... De olyan kicsi és drága!:) Meg szerintem a pasim kivágna a fával együtt.:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, nagyon-nagyon szépen köszönöm, annyira jól esik, hogy így érzed! Igyekszem sok energiát fordítani a képekre, az ilyen kommentek pedig melengetik a lelkemet, köszönöm! ♥
      Mi innen rendeltük a műfenyőt (http://www.dekortrend.hu/termek/mufenyok/szines-fenyok/503-wonder-white), igaz, csak a 120 cm-eset, de úgyis kicsi a lakás. :)

      Törlés
    2. Uhh, de jó, hogy ezt küldted, lényegesen szebb és még lényegesebben olcsóbb, mint amit én láttam. Azt hiszem, kampányolni fogok a drágámnál. :D Köszi :)

      Törlés
    3. Hajrá, hajrá! :D A pasik nehezen tudják teljes 'díszletben' elképzelni, ezért Gergőnek is kerestem pár inspirációs képet a netről és így már áldását adta. *.*

      Törlés
  3. Ó, a masnis karóra sem rossz, de a nyaklánc, ami mögötte látható! Totális szerelem! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A masnisra gondolsz, vagy a bogyósra? :D Habár sajnos egyiknél sem tudok beszerzési helyet... :/

      Törlés
  4. Szia!

    A CCC-ben gyönyörű lovaglócsizmák vannak :) Én is ott szeretnék venni egy egyszerű, sima fekete , letisztult darabot. AMit én néztem, semmi cullang nem volt rajta, és azt hiszem 23.000 ft körül volt. Természetesen bőrből, és nagyon-nagyon kényelmes volt :) Mindenképpen ott nézd meg :) Ha szerencséd van, akkor kifogsz egy kis akciót is, mert szokott lenni ;)
    pusziii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen a tippet, sajnos a CCC-ben is jártam már, és igaz, hogy eddig ott láttam a legelgondolkodtatóbb darabokat (ár-érték arányban szerintem is korrekt), valahogy mégis túl egyszerűnek éreztem őket, vagy túl elegánsnak, nem tudom eldönteni. :D Tudom, tudom, én írtam, hogy letisztult csizmát keresek, de valami olyan kis minimális 'plusszal', amitől még egyszerű, de nem jön szembe velem az utcán. :)

      Törlés
  5. A H&M mamusszal szemeztem már párszor:) A masnis óra meg <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, annyira kényelmes és meleg, nem gondolod meg holnapig? :))

      Törlés
    2. Sajnos ez most kimaradt, a macis cukiság után vissza kell fognom magam :D

      Törlés
    3. Aww, a macis... ^.^ Reménykedem benne, hogy fogom még féláron látni, akkor már 'muszáj' lesz elhoznom. :D

      Törlés
  6. Nagyon szuper a kívánságlistád :) és persze azok a dolgok is, amiket már beszereztél. A mamusz különösen tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! A mamuszból egyébként még szürkében is láttam (és talán rózsaszínben), ha kedvet kapnál hozzá! *.*

      Törlés
  7. Annyira jók a képeid! :)
    Kicsit furcsa nekem, hogy 790Ft-ot kiadsz 3db tobozért, holott kimész az erdőbe és felszedheted :) valahogy ezt sose értettem, hogy az emberek miért veszik meg azokat a boltban, amiket a természetben is megtalálhatnak teljesen ingyen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :)
      Ebben teljesen igazad van, és ezt a kérdést én is feltettem magamnak, miközben a pénztár felé tartottam, de ezúttal győzött a praktikum és az időhiány, mert annyira megtetszett a havas hatása (sajnos a képeken nem igazán látszik) és tudom, hogy ezzel úgysem pepecseltem volna itthon. :)

      Törlés
  8. Annyira cuki ez a mamusz, én is néztem, csak nem volt már a méretemben, cserébe a SIX-ben találtam egy barna szőröset. :) Tényleg nagyon szépek a képeid, az elsőnél rendesen elkapott a karácsonyi hangulat, lehet meg kéne néznem ezt a párnát élőben.. :D :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aww, biztosan irtó cuki a tied is, én cseppet sem praktikus módon mindenképpen fehérre vágytam. :D Köszönöm, remélem, a párnahuzatokból azóta töltötték a készletet a H&M-nél, mert pár hete az utolsót hoztam el ebből a mintából, de nehezen tudtam választani. :)

      Törlés
  9. Nagyon hangulatosak a képek, nagyon tetszenek!

    VálaszTörlés
  10. Az egosoros mamuszkepert odaig vagyok:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De drága vagy, köszönöm! Remélem, sikerült a képek által egy kis ünnepi hangulatot csempésznem az estétekbe! ♥

      Törlés
    2. Nalunk is orulet van, diszitek ezerrel:)
      Csizmatipp, a Zaraban lattam egy nagyon szep sotetbarnat, klasszikus de nem olyan merev fazon..plusz ha lehet dragabb, a vagabondban gyonyoruek vannak..nekem egy tavaly adta fel a harcot 7 ev utan, abszolut jo befektetesnek bizonyult:)

      Törlés
    3. :))
      A Zara-s bőrből volt? :O A Vagabond-ba még nem mertem benézni... :DD

      Törlés
    4. Igen, bor volt...hazaerek belinkelem neked:) a Vagabond egy alom iden....de jo melyre kell nyulni:///

      Törlés
    5. Azt hiszem, tudom, melyikre gondoltál, tegnap fel is próbáltam és ahh... a száránál túlságosan elállt, a bokacsontomnál pedig nyomott. :'( Mindenesetre nagyon köszönöm a tippet, mert egy álom volt az a csizma... :O

      Törlés
  11. Szépek a képek és tetszik innen nekem is egy pár dolog :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Hihi, veszélyesek ezek a posztok! :DD

      Törlés
  12. Mindig olyan boldogság fog el, amikor meglátom, hogy képeket hoztál nekünk. :) Most sem kellett csalódnom, mert ismét csodásak. :)

    Hunter csizmire én is vágyom, lovaglócsizmám már van. :)

    A H&M masnis mamuszcsizma pedig engem is elvarázsolt. :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De aranyos vagy, ezt nagyon jól esik hallani, köszönöm szépen! ♥ :*

      Aww, hol sikerült lovaglócsizmát találnod? :O

      Törlés
  13. Tamarisban nézz szét csizma ügyben ha az esztétikum mellett a minőség is számít. Én az ottani cipőkben még sosem csalódtam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Húú, de jóó, hogy pont írtad, mert a Tamaris volt még a listámon, csak teljesen el is feledkeztem róla, köszi az emlékeztetőt! *.*

      Törlés
  14. Én két éve vettem egy Geox csizmát, náluk gyönyörű darabok vannak (és leárazottan egész jó árban is vannak, baromi jó minőségűek).
    Nagyon jó lenne most belebújni egy meleg mamuszba és abba a pizsinaciba! ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Dyna tőled is a tippet, Geox-ban még nem nézelődtem, most hirtelen nem is tudom, hol van üzletük, de mindjárt rákeresek. :*

      Törlés
  15. OMG!!! Varázslatosak a képeid, remélem nem bánod, hogy a mamuszosakat lementettem, betettem háttérnek:)) Nekem is nagyon fáj erre a H&M-es mamuszra a fogam, de itt nem kaptam a gyermekméretű lábamra, remélem ha megyek ki tesómékhoz látogatóba, ott sikerrel járok.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ohh, de aranyos vagy, hogy is bánnám??! Számomra megtisztelő, köszönöm! *.* ♥ Viszont ezt a rossz minőséget is be tudtad állítani háttérnek? :O Mindig több MB-os képeket fotózok, persze ide a blogra már jóval kisebb méretben töltöm fel őket. :/ Akkor jössz fel Budapestre? :)

      Törlés
    2. Telofonra tökéletesek! :) Nem, BP-re, kint él Bécsben, oda lesz a kiruccanás :))

      Törlés
    3. :)) Oh, de jóó, akkor oda még sokkal jobb lesz! Gondolom, a karácsonyi vásárba is kinéztek?! ^.^

      Törlés
  16. Nagyon cuki ez a mamusz! A párna istenien néz ki, annyira rátelepednék :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Hihi, annyira imádom a díszpárnákat, télen-nyáron jöhetnek! ^.^

      Törlés