Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2013. december 4.

Egy nap velem


Ask.fm-en írta egy kedves Olvasóm, hogy Netti és Roni után tőlem is szívesen látna napi képes összefoglalót. Tegnap nyakamba is vettem a várost a mobilommal és kattintgattam serényen, de bevallom, valahol délután három óra felé a kezemet lehúzó csomagokkal már csökkent a lelkesedésem, így nem sikerült mindent megörökítenem, de remélem, így is tetszeni fog Nektek. :)


Napi outfit az új kockás ingemben

A dokumentáláshoz a tegnapot választottam, mivel általában a kedd az a nap a héten, amikor rohangálok A-ból B-be, ügyintézek, bevásárolok. Legtöbbször nagymamámnál kezdem ilyenkor a napot, aki már idős és egyedül él, és habár meglepően jó szellemi állapotban van, sok mindenben elkel neki a segítség. Ezúttal viszont Apu látogat haza hozzá, így egy teljes nap rendelkezésemre állt a lóti-futihoz. 
Többen kérdeztétek már és sosem titkoltam eddig sem, hogy jelenleg nem dolgozom. Dietetikus a végzettségem és volt 'szerencsém' belekóstolni a napi 14-16 órás munkába is, amiből talán még épp időben sikerült kilépnem. Azóta ismét a tanulást helyeztem előtérbe az életemben, elvégeztem egy alap fotós kurzust és jövőre szeretném az emelt szinttel folytatni és ezen az úton továbbhaladni, ehhez viszont rengeteg gyakorlás kell, amihez úgy érzem, a blog is egy jó felület. :)

Az egész napos rohangáláshoz szeretek kényelmesen felöltözni, így a kedvenc skinny farmeromra, és a hétfőn zsákmányolt F&F kockás ingemre esett a választásom, egy lapos talpú bakanccsal. Természetesen erre még egy kardigánt és kabátot is húztam, amiket viszont első dolgom lekapni, amint belépek egy fűtött helyiségbe. Ilyenkor gyakran viselem a szemüvegemet is, főleg, ha a barátnőmet is fel kell ismernem a tömegben! :D Kiegészítőnek a kedvenc csíkos óraszíjamat és piros táskámat választottam, amiben mindig lapul egy IKEA-s bevásárlószatyor is. :)


KIK karácsony

A napirendi pontok között szerepelt a maradék karácsonyi dekoráció beszerzése. Nem szoktam évente váltogatni a karácsonyfadíszeket, idén viszont úgy döntöttünk, hogy fehér műfenyőt választunk, amihez viszont merőben eltérő díszekre van szükségünk. Szerencsére a Tesco-ban nagyon jó áron sikerült a megálmodott díszek egy részét beszerezni, és pár apró dolgot már a KIKA-ból és a H&M HOME-ból is zsákmányoltam. (Ha mindennel elkészülök, ígérem, lesz róla bejegyzés!) A KIK-ben viszont ezúttal nem találtam semmi különlegeset, habár az az ezüst többágú gyertyatartó igazán mutatós. :O


Lancome La Vie Est Belle eau de parfum

Azt hiszem, lassan írhatnék egy posztot azokról a dolgokról, amikhez fel kellett nőnöm. :O Ilyen számomra a piros szín és a parfümök iránti egyre nagyobb vonzalmam. :D Mióta az egyik újságban megszaglásztam az illatmintát, elvesztem... Karácsonyra tuti, meglepem magam vele, de inkább az iparfumeria.hu oldaláról rendelem.  


A Corvin-ban megejtettem egy drogéria kört, a Müllerbe beugrottam a kedvenc Merz szemmaszkomért, a DM-ben pedig minden létező kupont beváltottam, mert azzal ijesztgetett az eladó hölgy, hogy elvésznek a pontjaim egy idő után (ez komoly?). Így a Max Factor és a vásárlás végösszegi kuponnal elcsábultam az új Whipped Creme Alapozóra (ami egyébként most a Müller-ben is beszerezhető akciósan). Az Yves Rocher-ba is már régóta szerettem volna eljutni, mert kifogytam a tusikból, így le is csaptam egyre, illetve beszereztem egy isteni kakaó és narancs illatú kézmosó gélt. 


Butlers karácsony

Aww, na ez az a hely, ahol szinte MINDENT fel tudnék vásárolni! Igyekeztem itt is a szükséges dolgokra koncentrálni és csak pár toboz dekorációt, egy vászon alátétet és egy égősort szereztem be. :)

Itt most egy kisebb filmszakadás következik, ugyanis a Corvin-ból elrobogtam az Árkád-ba, többek között egy ajándék lakk erejéig megálltam a Nailland standnál (de ez még legyen titok), majd beviharzottam pár üzletbe fürdőköpenyt keresve. Igazság szerint már évek óta szükségem lenne egyre, de szokás szerint csak halogattam a dolgot. Nem tudtok esetleg valami jó helyet ajánlani?


Akciós kockás sálak a C&A-ban! *.*


La Praline macaronok

Az Árkád után az Allee-ban zártam a napot, késő délutánra ide beszéltem meg találkozót egy kedves barátnőmmel. Addig viszont még maradt pár szabad percem, így gyorsan felkerestem ezt a macaron standot, miután Nettinél olvastam róla. Arany árban mérik náluk a macaront, és nem vagyok benne biztos, hogy finomabb, mint a számomra eddig verhetetlen Auguszt macaronok, de az tény, hogy az alma-fahéjas és pisztáciás darabok mennyeiek voltak! 


Yankee Candle stand már az Allee-ban is!


A Costa Coffee-ban egy kis barátnői csevej


Esti outfit az új F&F pizsamanacimban

Izgalmak még otthon is érhetik az embert, miután egy napig nem volt meleg vizünk, egy dugulás miatt az esti fürdőzés elárasztotta a fürdőszobát... :$ Ezek után 11 felé hulla fáradtan estem be az ágyba, és egy kis macaronnal és sorozatnézéssel nyugtáztuk a napot. :)

Remélem, tetszett Nektek ez a kis napi beszámoló és nem bánjátok, hogy ezúttal csak mobilos képek készültek. Szeretnétek még hasonló posztot a közeljövőben? 

35 megjegyzés:

  1. De jó bejegyzés, nekem nagyon tetszett!
    Öhmm, nem tudom nem észrevenni ezt a cuki kockás nacit itt a végén, ez pizsama ? Ha igen, elárulnád, hogy hol szerezted? Köszi:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A képaláírásnál ott van :) : Esti outfit az új F&F pizsamanacimban
      Én is vettem ott egy pizsiszettet hétfőn, nagyon cukik vannak!!!

      Törlés
    2. Ok, köszi Szandra, késő van már, nyomi az agyam... :D Bocs a felesleges kérdésért, hétvégén megnézem én is ezeket a pizsiket, kell egy ilyen:)))

      Törlés
    3. @ Szandra: Köszi Szandra, megelőztél a válasszal! :) Láttam Instán, hogy melyiket vetted, azt volt a másik, amin vacilláltam, csak a felső mintája nem tetszett.

      @ katacita: Amúgy tényleg nagyon cukik vannak, és most 30% kedvezmény volt a teljes női árukészletre, csak sajnos nem tudom, meddig. :$

      Törlés
  2. Ma szaglásztam meg a Lancome La Vie Est Belle illatát, hát isteni az biztos *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aww, ugye? :O Nem vagyok jó illatmeghatározásban, ha egy szóval kéne jellemeznem: Különleges! ^.^

      Törlés
  3. Jaj, sajnálom, hogy mindig porgramot ad a fürdőszoba! Jó volt olvasni a napodról, a macaronért irigyellek (én még mindig nem ettem), és egy kérdés: szombaton tudsz jönni a talira? :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, kedves Tőled, de túléljük ezt is! :) Gergő mindig poénkodik, hogy ezzel készítjük fel magunkat, ha majd egyszer egy rendes házba költözünk. :DD
      A macaront már muszáj lesz kipróbálnod, de lehet, addig jó, amíg nem tudod, mi hiányzik. :P Jajj, ne is kérdezd, olvastam ám a felhívást és nem hiába nem jelentkeztem eddig, mert szülinapi összejövetelre vagyunk hivatalosak. :$$ Ilyenkor nagyon tudom utálni, hogy ekkora a rokonság... :/ Mondd, hogy jössz még fel idén Pestre?!

      Törlés
  4. Nagyon szuper volt a poszt. :) Macaronból nekem a kedvencem a Vanilin-ben kapható, 150 Ft / db, messze ez a legolcsóbb, amit eddig láttam bárhol. És isteni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, nagyon örülök, hogy tetszett! :) A macaron tippért pedig köszönet, soha nem jártam még Vanilin cukrászdában, de most rögtön rákerestem a legközelebbi üzletükre. *.* Sajnos attól félek, a frekventáltabb helyeken itt is borsosabb árakon kínálják, amikor a belvárosi Auguszt cukiba mentem be, majdnem lehidaltam az áraktól, nálunk sokkal olcsóbban adják. :O

      Törlés
  5. Az Ikeában láttam fürdőköpenyt, piros színben, de a honlapjuk szerint fehérben is van, Ikea kártyával 6990, anélkül 9990. Ott volt kirakva, ahol mész le a piactérre (ha jól emlékszem) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, köszönöm szépen a tippet, és pont ezt nem figyeltem volna az IKEA-ban, amikor épp a napokban voltam? :O Az Örs vezér tériben láttad? Kártyánk szerencsére van, úgyhogy meg fogom nézni, nagyon köszi! ♥

      Törlés
    2. Igen, ott :) Nagyon szívesen :) Lehet, hogy én is visszamegyek érte :D

      Törlés
  6. Szerintem tök jó volt ez a bejegyzés, engem eddig nem érdekeltek az ilyesmik, hogy hogy telik XY egy napja, de nagyon színvonalasan összeállítottad, úgyhogy a jövőben is szívesen látnék ilyet :-) Valószínűleg azért is tetszett, mert a blogon keresztül valamennyire ismerhetünk és olyan, mintha egy barátnőnket kísértük volna el egy napjára :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Bogi, annak pedig különösen örülök, hogy érdekesnek találtad. :) Ilyenkor egy kicsit mindig félek, hogy túl sokat adok ki magamból és esetleg félreismertek, de annyi pozitív visszajelzést kaptam Tőletek az elmúlt napokban, ami csak megerősített. :)

      Törlés
  7. Nagyon hangulatosak lettek a képek! Én is néztem az új parfümöt, a reklámja is nagyon jó! Eszter

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, jól esik ezt hallani, kicsit féltem a mobilos képektől. :D A reklámját még nem is láttam, ezt gyorsan pótolnom kell! *.*

      Törlés
  8. Tetszett, persze! :) Ó én is keresek egy jó kis fürdőköpenyt, régebben az F&F-ben volt egy isteni puha, fehér köpeny, halványszürke, nem tolakodó leopárdmintával (tényleg nagyon visszafogott és cuki volt) és nem vettem meg, mert sokalltam az árát, azóta bánom :(:( Aww YC stand, de szeretnék egy olyan gyertyát, de olyan drága, pláne rendelve, szállítási díjjal, itt Szegeden miért nincsenek ilyen standok?! :D (És akkor még a Naillandet nem is mondtam :'()

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennek nagyon örülök! :)) Akkor arról én is lemaradtam, pedig az F&F kínálatában nagyon reménykedtem, de csak egy lilát találtam. :$ Az Árkád-ban végigrohantam az összes fehérnemű bolton, a legjobbat eddig a Tezenis-ben láttam (ha jól emlékszem :D), pihe-puha szőrös, halvány bézs színben, 7500.- Ft-ért. Nagyon-nagyon tetszett, csak a színe tart még vissza, mert félek, hogy a vörös hajam vizesen megfogná. *.*
      Ez az egyetlen előnye Budapestnek, hogy 'minden' elérhető, de más miatt ne sajnáld. :DD

      Törlés
  9. Na, elég sok hozzáfűznivalóm van ehhez a poszthoz. :D Először is remek, tök jó végig követni így egy napot! :) Körülbelül én is ezeket a boltokat járom végig, tegnap kezdtem a Corvinban. A KIK-ben szerettem volna elég sok mindent beszerezni, mert idén Pesten karácsonyozok és szeretném ha karácsonyi hangulata lenne a lakásnak is. :D Mondjuk nem sok mindent tudtam venni, arany színű dolgokat kb. nem is láttam...De az jó, hogy egy gyerta pl. 290, míg a Butlersben akciósan 590. :D Nagyon jó a pizsid meg az inged is, el kell látogatnom a tescoba, de olyan messze van és hideg is van... :P
    Van a Blahán egy DDA, ahol sokkal olcsóbbak a parfümök, csak kérdés, hogy eredeti-e, hallottam már ilyet is, olyat is. Így szerintem nekem is marad az iparfüméria vagy a parfüm center.
    Azokat a C&A-s sálakat is meg kell néznem. :D Ha csak nem nyerek a lottón és veszem meg egy Zarásat...
    Ja, meg írok egy emailt is Neked. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök, hogy nem volt unalmas. :D Reménykedtem, hogy a KIK-ben én is találok még szép (ezüst) díszeket, de nem igazán voltak, még szerencse, hogy egy hónappal ezelőtt is benéztem, mert akkor szuper égősort sikerült vennem az ablakba. ^.^ Ha arany színű dolgokat keresel (jó áron), akkor érdemes lehet a Tesco-ba kinézni, már 30%-os akcióval vannak a karácsonyi díszek, mi is ott vettük meg a nagy részét, na meg a pizsiért is. :))
      Nem ismertem eddig ezt a DDA-t, de meg fogom nézni magamnak, habár ha túl jó áron látok egy parfümöt, engem is kétségek fognak el. :$
      A C&A-s sálat végül otthagytam, mondván, van már elég, de az is igaz, hogy ilyen kockásom még nincsen... :O
      Már válaszoltam is az e-mailedre! :*

      Törlés
  10. Jajjj ez nagyon szuper bejegyzés volt. :) Lehetne havi rendszerességgel ilyen. :) A macaroon-t tényleg aranyárban mérik, ha pedig nem is olyan finom akkor főleg. :D
    Ilyenkor jobb ha nem megyek lakberendezési üzletbe, mert végem van. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Anna, elgondolkodom rajta! *.*
      Idén elhatároztam, megadom a hangulatát az ünnepi készülődésnek, mert tavaly olyan káosz volt még a lakásban, hogy a legutolsó, amire gondolni akartam, az a dekorálás, de már rettenetesen hiányzott! :D

      Törlés
  11. A pizsinacit én is nézegettem a Tescoban, de a 100% cotton felirat és a tapintása között igen nagy volt a kontraszt, így szomorúan lemondtam róla :( Pedig nagyon fázós vagyok, valahonnan márpedig kéne szerválnom pizsinacit, asszem kimegyek a Premier Outlet Centerbe, hátha szerencsével járok.
    Szuper volt a poszt, imádtam!!!!!!!!
    Jó lenne most már végre összefutni! :)))
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem a mintája levett a lábamról, így nem volt mit tenni. :DD Nézegettem több helyen is hasonló pizsinacikat, de csak drágábbakat találtam, silányabb anyagból. :/
      Drága vagy, köszönöm!
      Benne vagyok!! :**

      Törlés
  12. Úgy szeretem a képeidet meg a képes posztjaidat, olyan hangulatosak! :) A BUTLERSben én is fel tudnám vásárolni a fél boltot... Addiktív az a hely, mindíg találok valamit. A parfümszerelmem nekem most a YSL Manifesto, ugyanígy találtam rá ahogy te is, magazinos illatmintából, és beleszerettem. De legalább könnyű dolga van a családnak h mit kérek karácsonyra. :)

    Az én fürdőköntösöm a Triumph-ból van, sajnos több mint 10 éve vette a nagyim, nem tudom árulnak-e még ott ilyesmit, de csudapuha és álomszép... Babarózsaszín. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! *.* ♥ Oh, őt még nem szaglásztam, de azt hiszem, addig jó! :DD

      A Triumph-ba is benéztem, most is sokféle köntösük volt, de sajnos a legdrágábbakat is itt láttam. :( Most egy Tezenis köpenyen gondolkodom, csak félek, a világos színétől, vagy még az IKEA-s piroson. :O

      Törlés
  13. Szerintem szuper, hogy minden nap a nagymamádnál kezdesz! Én nagyon örülnék, ha gyakrabban láthatnál a nagymamámat, sajnos nagyon messzire kerültem Tőle. A Lancome parfümből én is kaptam egy mintát és bár elsőre nem tetszett az illat később már alig bírtam ellenállni neki. Sajnos már elfogyott, de amíg nem szerzek egy üveggel addig a sálamon maradt illatát szaglászom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, nem minden nap, csak keddenként! :) Amíg Pécsen éltem, én is nagyon ritkán tudtam csak találkozni vele, de rengeteg mindent neki köszönhetek az életben, amiért nagyon hálás vagyok! ♥ A parfümmel valahogy én is így voltam, elsőre blehh..., de aztán nem bírtam lerakni a mintát. :D

      Törlés
  14. Nagyon tetszik a kockás inged, jó képek lettek! Nagyon jó végigkövetni így egy napot, a macaronok pedig tényleg aranyárban vannak nagy szívfájdalmamra! :(
    xx

    www.stylelounge.me

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Petra! :) Attól tartok, ha olcsóbbak lennének, én már gurulnék tőlük, így legalább ez egy visszatartó tényező, hogy csak 'ünnepnapokon' kényeztessem magam velük. *.*

      Törlés
  15. Nagyon-nagyon tetszett ez a bejegyzés, remélem sok ilyen lesz. Pl. karácsonykor, nagyon szívesen látnám. :) Egyébként nekem is megfordult a fejemben egy ilyen post, de 99%ban a munka teszi ki az életemet, nagyon uncsi lenne az enyém. :))) Annyira kíváncsi lettem erre a Lancome parfümre, hogy ma megszagoltam, sikerült újra szerelembe esnem. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, de örülök neki, köszönöm! ♥ :* A karácsonnyal egyébként jó ötletet adtál, habár tutira tiszta lóti-futi lenne az a nap! :D Én akkor is szívesen látnék egy ilyen posztot Tőled! :) Aww, ugye, milyen szuperjóó? A reklámját csak utána láttam és azóta még inkább szerelembe estem, nagyon el lett találva szerintem. :)

      Törlés
  16. Nagyon tetszenek a képeid! :) Milyen fényképezőt használsz? És mivel szoktad őket megszerkeszteni? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, köszönöm! *.* Ehhez a bejegyzéshez éppen mobillal fotóztam, egyébként Canon EOS 1100D típusú gépem van (egy fix 50 milis, 1.4-es obival) és Ligthroom-ot használok a képek szerkesztéséhez, vagy ritkán még Pixlr-o-matic-ot az effektekhez. :)

      Törlés