Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2014. május 5.

L'Occitane: Angyali termékek


Az előző bejegyzés végén említettem, hogy egyre inkább fotós irányba szeretném terelgetni a blogot, ami persze nem azt jelenti, hogy ezentúl ne lennének beauty, haul, vagy egyéb posztok, csak ebben az esetben is legfőképp a képekre helyezném a hangsúlyt. Ennek fényében következzen egy szépség poszt, többek között egy olyan termékkel, amivel már régóta adósotok vagyok. :)


L'Occitane Írisz&Angelika Bőrtökéletesítő Szérum

Már lassan egy éve, hogy említést tettem Nektek erről a termékről egy haul posztban, és habár voltak szünetek, azóta is rendületlenül használom. Nem kevesebb, mint hat bőrproblémára ígér megoldást, mégpedig: 
  • A bőr textúrája láthatóan simább és feszesebb lesz
  • A pórusok azonnal összehúzódnak 
  • A pirosság és a bőrhibák csökkennek
  • A bőrszín ragyogóbb és egyenletesebb lesz
  • A bőr hidratált és rugalmas lesz
  • A bőr tapintásra puhább és bársonyosabb lesz


Persze, ha jól belegondolunk, ezek a változások ok-okozati összefüggésben állnak, hiszen, ha csökken a pórusaink mérete, egyenletesebb lesz a bőrünk, ha pedig kellően hidratált, akkor tapintásra is puhább lesz. :)
Bevallom, egy idő után elkényelmesedtem a használatát illetően, és el-elmaradt az esti hidratálás, aminek rövid időn belül meg is lett a következménye. Ennek köszönhetően viszont egyértelművé vált, hogy számomra nélkülözhetetlen ez a termék, hiszen gyönyörűen csökkenti az arcbőröm pirosságát, és habár a pórusokra alig van hatással, láthatóan egészségesebb látványt nyújt tőle a bőröm. 
Egy-két pumpálásnyi mennyiség bőven elegendő a teljes arcunkra. A bársonyos (szilikonmentes) textúrát könnyű eldolgozni, nagyon hamar beszívódik, így tökéletes sminkalapnak is, az illata pedig igazi luxus kényeztetést nyújt. Az ára sajnos horror, de fél évre bőven elegendő ez a 30 ml-es kiszerelés. Én azóta újra is vásároltam, ha rendelkeztek törzsvásárlói kártyával, érdemes a szülinapi 50%-os kedvezményt kihasználni rá. :)


L'Occitane Angyalgyökér Arctisztító Gél

Mivel kifogytam a kedvenc, szezonálisan kapható Lush arctisztítómból :$, úgy döntöttem, a L'Occitane termékeknél maradok, és szétnézek az angyali összetevők között. Így esett a választásom erre az arctisztító gélre, ami vízzel érintkezve könnyű és levegős habbá változik. Az angyalgyökérből nyert víz és olaj hatékonyan távolítja el a sminket és a szennyeződéseket, miközben megőrzi a bőr hidrolipid rétegét.
Még csak egy-két hete használom ezt a terméket, de bevallom, gondban vagyok vele. A T-vonalban hamar zsírosodik a bőröm, az orcám viszont gyakran hámlik, és úgy érzem, ez a lemosó még inkább ront ezen a helyzeten, a száraz területeket tovább szárítja, ellenben a zsírosat szépen kontrollálja. Közben egy-két agresszívabb pattanás is kijött rajtam, ami persze nem új keletű nálam, de fogalmam sincs, hogy ennek a terméknek a számlájára írható-e. :/ Sajnos Krémmánián nem találtam róla értékelést, úgyhogy ha valaki próbálta már közületek, kíváncsian várom a Ti tapasztalataitokat is vele.
Ettől függetlenül szeretném szeretni ezt a terméket, mert a funkcióját 100%-osan teljesíti, tökéletesen tisztának és frissnek érzem utána a bőrömet! Kíváncsiságból tonikkal is áttöröltem a lemosást követően az arcomat, és gyakorlatilag csak a hajtövemnél maradt alapozó foltos, úgyhogy ebből a szempontból valóban hatékony!
Viszont a két terméket összevetve úgy érzem, a csoda nem az angyalgyökérben, hanem az íriszben rejlik, ilyen lemosót miért nem forgalmaznak? 


Amit mindkét termék esetében meg kell még említenem, az a praktikus pumpás adagolófej, amivel könnyedén és higiénikusan adagolható a szérum, illetve a lemosó. Ráadásul egy negyed fordulattal gyerekzárassá és utazás biztossá is tehetőek. 


Próbáltátok már valamelyik L'Occitane terméket? 

8 megjegyzés:

  1. én is imádom ezt a szérumot, továbbra is :) sokan mondják, hogy szép vagyok, szerintem ő is közre játszik :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor végül Te is beruháztál a teljes kiszerelésre? A bókok pedig szerintem nem csak a krémnek köszönhetőek, sokkal inkább a kisugárzásodnak! ;))

      Törlés
  2. igen, még a télen. Abszolút egyet értek, szerintem is 5-6 hónapig elég, napi kétszeri használattal. Én nagyon szeretem, tényleg egységesebbnek látom a bőrömet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, de örülök, hogy Nálad is ilyen szépen teljesít! ^.^

      Törlés
  3. Ó, ez a szérum nagyon jól hangzik, majd egyszer regisztrálok náluk törzsváráslóként, leginkább a születésnapom előtt, és akkor majd jól lecsapok rá :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos a klubkártya igénylése vásárláshoz kötött, és úgy látom, változtattak is a kedvezményeken :$, de itt mindent megtalálsz róla: http://www.loccitane.hu/elonyok-es-jutalmak,16,2,18222,173630.htm

      Törlés
  4. Első L'Occitane termékem a mandulás fürdőolajuk volt, amellyel igencsak csínján bántam az ára miatt, nomeg igencsak folyós volt "szegénykém" az állaga miatt, a kézkrémjük pedig nem tudott levenni annyira a lábamról, hogy náluk keressek olyan terméket, amely megoldást nyújt a kombinált bőröm problémáira :-/
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, pedig a kézkrémüket már ezer éve szeretném kipróbálni, csak egy kicsit sokallom az árát. :$ Sajnálom, hogy Te így megjártad velük, de abban sosem hittem, ha egy termék jó egy márkától, akkor már mindegyik az, lehet, hogy csak belenyúltam az egyetlen tutiba! :D

      Törlés