Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2014. szeptember 29.

Aldo Vandini


Nem jellemző rám, hogy ebben az árkategóriában választok magamnak tusfürdőt, hiszen általában bőven megelégszem a Balea, vagy Yves Rocher kínálatával, de a lakásban uralkodó állapotokra való tekintettel, és mert amúgy is közeleg a szülinapom, engedélyeztem magamnak ezt a kilengést. :)

Az Aldo Vandini egy német márka, ugyanaz a cég gyártja, aki a Fruttini termékeket is. A termékpaletta is hasonló, így elsősorban testápoló termékeket találhatunk a kínálatban, úgymint tusfürdőket, testradírokat, testápolókat, testvajakat, testolajokat, kézkrémeket, stb., rendkívül dekoratív tálalásban. A termékek magas minőségi formulái, természetes összetevői és kényeztető illatai révén próbálják kielégíteni a törődés, szépség, és kényeztetés iránti igényünket.


Comfort krémtusfürdő: hosszas döntésképtelen ácsorgás, és szagolgatás után végül ezt a terméket választottam elsőre tőlük. Az illat, és a csomagolás fej fej mellett versenyeztek, végül a lótuszvirágra emlékeztető dombornyomás, és az isteni vanília illat egyszerre vettek le a lábamról. 
Tahiti vanília, és makadámia olaj tartalmánál fogva optimális száraz bőrre, újrazsírozó hatásánál fogva megvédi az újabb kiszáradástól. Krémtusfürdőről lévén szó az állaga sűrűbb, enyhén olajos, de tusolás után semmilyen zsíros érzetet nem hagy a bőrön. Amit pedig a legjobban imádok benne, az a hosszan tartó illata, amivel szerintem bőven veri a hasonló árkategóriás The Body Shop tusfürdőket is.
Ha jól emlékszem, olyan 1500-1700.- Ft körül vettem a DM-ben ezt a 200 ml-es kiszerelést, ami nem túl kiadós, de nekem minden napomba egy csipetnyi luxus kényeztetést csempész. :)

Comfort ápoló habfürdő: a fenti tusfürdő habfürdő párja. Miután kifogyott a többszörösen újravásárolt Herbamedicus citromfüves habfürdőm, úgy döntöttem, ezúttal az Aldo Vandini-től választok. A flakonos kiszerelés szemet gyönyörködtető, a lótuszvirágot itt még csillámok is díszítik, a letekerhető fém kupak pedig elegáns hatást kelt. Az illata viszont sajnos egy kicsit csalódás volt, mert habár első szippantásra megegyezik a tusfürdővel, felhabosodva nekem már enyhén férfi parfümre emlékeztet. A pontos árra sajnos nem emlékszem, 2000-3000.- Ft között lehetett ez a 400 ml-es kiszerelés.  

A bevezetőben felsorolt termékeken túl masszázs és szauna készítményeket, valamint arcmaszkokat is találunk. 


Melegítő arcmaszk kenderolajjal és gyógyiszappal: a melegítő hatóanyagok rövid időre kitágítják a pórusokat, így az ásványokban gazdag gyógyiszap ki tudja fejteni hatását. A feszesítő kenderolaj ápolja a bőrt.
Ezt még nem volt alkalmam kipróbálni, de mivel hetente egyszer imádom különböző maszkokkal kényeztetni magamat, ez is landolt a kosárban. Kétszer 7,5 ml-t tartalmaz, és 650.- Ft-ba került.  

Szemkontúr maszk fehér teával és selyemmel: nálam minden maszkok maszkjai a szemkörnyékre kifejlesztett verziók, hihetetlenül hatásosnak érzem őket, teljesen beépült a heti rutinomba a használatuk (a szemránckrémem mellett). Sokat kell nyújtania ahhoz, hogy az általam eddig első helyen álló Merz szemmaszkot letaszítsa a trónról, de jól hangzik a leírása, és hát cuki a csomagolása is, na! :P
Frissesség a fáradt szemnek. Enyhíti a szem fáradtságát, duzzadtságát és csökkenti a nemkívánatos karikákat. Erősíti a limfatikus cirkulációt, segíti a hajszálerek falát, valamint javítja a szemkörnyék feszességét és rugalmasságát. Mindemellett a selyem proteinek szabályozzák a bőr természetes vízháztartásának egyensúlyát. A szemek néhány percen belül ragyognak, mint egy pihentető alvás után. 
Szerintem holnap este le is tesztelem, és bővítem a posztot, vagy facebook-on beszámolok róla, mit tapasztaltam. Ez négy alkalomra elegendő mennyiségű tasakot tartalmaz, és szintén olyan 650.- Ft-ba került. 

Összességében nekem nagyon szimpatikus ez a termékcsalád, engem leginkább a L'Occitane termékekre emlékeztet a kifinomult megjelenésével, és különleges illataival, csak egy elérhetőbb árkategóriában. Biztos vagyok benne, hogy kipróbálok még tőlük más termékeket is, a szelesebb idő beköszöntével most a kézkrémek birizgálják a fantáziámat. ;)



Kíváncsi lennék a Ti tapasztalataitokra is az Aldo Vandini termékekről, miket próbáltatok? 

6 megjegyzés:

  1. Tavaly használtam egy testvajat tőlük, nagyon kedveltem, szerintem idén is nézek tőlük valamit, ha úgy alakul: )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A testvajakkal én is szemeztem, annyira guszta a tégelyes kiszerelésük, kicsit TBS érzés, csak nőcisebb, exkluzívabb csomagolásban. :D

      Törlés
  2. A leírásod alapján nagyon szimpatikusak ezek a termékek, a legjobban engem most a maszkok fogtak meg, szerintem ha legközelebb DM-ben járok, megnézem őket. Egyébként még mielőtt a poszt végére értem volna, engem is egyből a L'Occitane 'érzés' fogott el. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy felkeltettem az érdeklődésedet, érdemes a maszkok között is szétnézni, én még tudtam volna választani közülük. ;) Illetve Krémmánián láttam, hogy ajakápolóik is vannak, de a DM polcain nem találkoztam velük. :/

      Törlés
  3. Évek óta használom a kézkrémüket és a bőrradírjukat és nagyon-nagyon szeretem!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jóó, pont ezeken a termékeken gondolkodom legközelebb, mert hamarosan elfogy a TBS testradírom. :))

      Törlés