Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2014. november 20.

Dekorációs tipp - Üdvözlőlap képkerethez


Ha statisztikát kéne vonnom, hogy miből halmozok fel indokolatlanul nagy mennyiséget, akkor azt hiszem, a dobozok, és a képkeretek fej fej mellett végeznének. A dobozokat nem nehéz tárolásra, illetve rendszerezéshez befogni, de a képkereteim sokszor csak üresen és kihasználatlanul állnak a polcokon. Persze, ha már fotózok, nekiállhatnék a laptopomon tárolt több száz fotó átválogatásának, és odáig már el is jutottam, hogy létrehoztam egy külön mappát az előhívatásra váró képeknek, de mindig van új kedvencem, és sosem jutok el a fotólaborig... 


Megelégeltem ezt a helyzetet, a rapid mentőötlet pedig a Tesco karácsonyi részlegét böngészve villant be, amikor megpillantottam a dekoratív üdvözlőlap csomagokat egy külön állványon sorakozva. :) Képeslapokat már eddig is használtam fel erre a célra, de nekem ilyenkor nagyon zavaró tud lenni egy átlósan átívelő Kellemes Ünnepeket köszöntés. Ezek az üdvözlőlapok viszont teljesen feliratmentesek, így valójában egy kép hatását adják a keretekben elhelyezve. Az 5 db-os csomag került 1000.- Ft-ba, amivel nem mellesleg az UNICEF munkáját is támogathatjuk. Hasonló szöveg nélküli képeslapokat a Butlers-ben szoktam látni, de ennyire még egyiknek a mintája sem tetszett. 
  

Képkeretek - Ikea
Üdvözlőlap csomag 5 db-os - Tesco
Tortatálak - H&M Home


Kellemes (elő)hétvégét kívánok Mindenkinek! :*

12 megjegyzés:

  1. *-* milyen csodás! Remélem lesz majd egy olyan bejegyzés, amiben konkrétan a karácsonyi dekorációt/lakást mutatod be *-*
    Az égősort honnan szerezted be? Olyan jó lenne valami hasonló nekem is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aww, köszönöm! Sajnos a konkrét dekorációt nagyon nehéz bemutatnom, mert a fényviszonyok, és a bézses falszín nem túl kedvezőek a fotózáshoz ebben a földszinti lakásban. :( Így viszont még kreatívabb lehetek, mert sokszor a kertben kell megteremtenem ugyanazt a meleg hangulatot, amit a fűtött lakásban érezni. :)
      Az égősort még tavaly vettem a Butlers-ben (ha jól emlékszem 3000.- Ft-ért, ami szerintem szuper ár érte), de elvileg idén is fognak kapni belőle. ;)

      Törlés
  2. Óóó, ez nagyon szép :-) Nekem meg képkeret-hiányom van, mert a barátom nem enged venni, azt mondja, majd megcsinálja. Aztán persze sosem lesz belőle semmi :S Talán nem kéne rá hallgatnom :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Bogi! Akkor itt az ideje a tettek mezejére lépni, biztos, sok babás képetek lesz nemsokára! ;D

      Törlés
  3. Nagyon hangulatos az összeállítás... olyan szívesen halmoznék fel én is képkereteket meg efféléket, de tudom, hogy már csak kicsit több mint fél évet akarunk a mostani albérletünkben maradni, és nem tudom, mihez kezdenék velük, ha nem passzolnának az új helyre... mindegy, addig az ilyen posztokat nézegetem, és álmodozom :) Tényleg csodás a dekorációd.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Úgy néz ki, egy éven belül mi is költözünk (és még akkor sem a végleges helyre), de nekem egyszerűen lételemem, hogy addig is körbevegyem magam hasonló dekorációs tárgyakkal, amelyekkel otthonossá tehető egy átmeneti lakás. Persze régebben én is rengeteg olyan dolgot halmoztam fel, amiket ma már nem használok, de úgy érzem, az utóbbi pár évben megtaláltam azt a stílust, és színvilágot a lakberendezésben, ami mellől nem tágítok. :)

      Törlés
  4. Nagyon szépséges képek. :) És az ötlet pedig zseniális. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Anna, örülök, hogy inspiráló volt a bejegyzés. :)

      Törlés
  5. Annyira gyönyörűek a képek, olyan különlegesek. Nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jól néznek ki! Decemberre tervezek több aranyos keretet venni IKEAban, majd azokat szeretném mindig aktuális képekkel feltölteni (pár a parfümreklámok képeit is imádom).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Virág! Parfümös képek nekem is jöhetnének, de azt hiszem, arra várnom kell, amíg lesz egy saját bejáratú gardrób/kreatív szobám, ahova Gergő úgysem tenné be a lábát. :'D

      Törlés