Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2014. december 5.

F&F Home - Karácsonyi étkészlet



Az ünnepi posztok sorát ezúttal egy étkészlettel folytatnám, amire azóta fájt a fogam, mióta két hónappal ezelőtt megláttam az F&F Home Instagram oldalán. EZZEL a képpel szaladgálva kerestem hétről hétre a home részlegen dolgozókat, mígnem másfél hete akkora szerencsénk volt, hogy frissen, ropogósan éppen akkor pakolták ki őket. 


A komplett készlet lapostányérból, mélytányérból (1690.- Ft), kistányérból (1290.- Ft), illetve bögréből (1090.- Ft) áll, de szerencsére külön is megvásárolhatóak. Én ezúttal is a kistányérra, és a bögrére szavaztam, mivel a karácsonyi kisétkezéseket (és jó eséllyel a reggelit, és a vacsorát is) a bejgli majszolás teszi majd ki. :) Szintén a Tesco-ban vettünk hozzá fekete alapon arany szálakkal átszőtt tányéralátéteket, együtt pedig gyönyörű elegáns, és ünnepi hatást keltenek. 


Ti szeretitek variálni ünnepekkor az étkészleteket? 

10 megjegyzés:

  1. Tényleg nagyon elegánsak, a tányéralátétekkel együtt is megnézném őket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eredetileg azon szerettem volna fotózni, de kint nem volt megfelelő hátterem hozzá, mert már elpakoltuk a kerti bútorokat, a konyhában pedig sajnos túl sötét van a fotózáshoz. :/ Instagramon igyekszem majd pótolni! ;)

      Törlés
  2. Anyu szereti az ilyen dolgokat nálunk. :) A képek fantasztikusak!! :O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Eszti! ^.^ Hehe, azt hiszem, én is Anyutól örököltem a terítés, és dekorálás iránti szenvedélyem. ;D

      Törlés
  3. nekem a pöttyösök tetszettek nagyon,csak nem láttuk szettben,csak db áron,és ugy sok lett volna...remélem lesz leárazva,mert nálam szerelem volt :) ezek is szépek egyébként :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Darab áron tényleg húzósak, mi is csak két tányér-bögre szettet vettünk, egyelőre úgyis túl kicsi a lakás, hogy karácsonykor mi lássuk vendégül a rokonságot. :)

      Törlés
  4. Mostanában nagy arany étkészlet- és evőeszköz-vadászatban vagyok. Már majdnem rendeltem egy amerikai oldalról, de féltem, hogy nem ér ide épségben. Ezeket a tescos tányérokat láttam már valahol (neten), de élőben még nem. Meg kell néznem! Ezeket be lehet tenni mosogatógépbe?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos ezt nem tudom, és használati útmutatót sem találtam róla a honlapon... :/ A Zara Home-ban is csoda darabok vannak egyébként. ;)

      Törlés
  5. Nagyon szép készlet és tényleg a képek valami csodálatosak! Remélem egyszer én is tudok hasonlóan szép képeket csinálni!:)) xx
    Bianka

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Bianka, nagyon aranyos vagy! ♥ Hidd el, ha az ember kitartóan gyakorol, a belefektetett munka biztosan megtérül! ;))

      Törlés