Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2012. május 24.

Rossmann zsákmányolás

Tegnap végre volt egy kis időm, és elmentem egy amolyan csajos nézelődésre a városba! Többek között voltam a Rossmannban is, ahol sikerült vennem pár dolgot. Egyébként DM párti vagyok, már csak a pontgyűjtés miatt is, de DM-ben még nem találkoztam a Catrice márkával.

A következő kincseket sikerült beszereznem:
Catrice Revoltaire - Colour Bomb ajakrúzs korall színű: több blogon is láttam már, és én is beleszerettem ebbe a színbe, meg persze a limitált kiadású csomagolásba! :-) 
Catrice - kis tükör: ezt nem tudtam otthagyni, pláne, hogy régóta szerettem volna egy ilyen kis tükröt, ami mindig nálam lehet a táskában. Nagy szerencsém volt vele, mert a leértékelt dolgok között bukkantam rá utolsó darabként!

Max Factor - Glossfinity 75 flushed rose körömlakk:  régóta akartam már egy ilyen körömlakkot, csak kicsit drágállottam, de most ezzel is szerencsém volt, mert akciós volt!
Essence - nail polish corrector pencil: ez egy körömlakk javító toll, egyszerűbb ezzel javítani, mint fültisztítóval pepecselni.


Catrice Revoltaire Colour Bomb és Catrice sminktükör

Ha valaki szeretne most dekorkozmetikumot beszerezni érdemes ellátogatnia a Rossmannba, mert elég sok termékük akciós most!

Járt valaki mostanában esetleg? Miket vásároltatok?

2 megjegyzés:

  1. Szia Kori!
    Imádom a blogodat, nagyon tetszik!
    Azt hiszem rendszeres olvasó/látogató leszek itt :)
    Csak így tovább!

    Puszi: Timi :-)

    VálaszTörlés
  2. Jaj de örülök, aranyos vagy! Igyekszem! :-)

    VálaszTörlés