Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2014. június 23.

OUTFIT: Vintage ruha a teadálutánhoz


Elnézéseteket kérem, amiért az ígéretem ellenére nem jelentkeztem bejegyzéssel az elmúlt héten, de sajnos még mindig nem kaptam megnyugtató eredményt, és ez a hét még bőven tartogat feszült napokat. 
Ezúton szeretném megköszönni Nektek azt a rengeteg kedves hozzászólást, bátorítást, amivel támogattok, higgyétek el, nagyon sokat jelent! ♥ Ezért sem szerettelek volna tovább megváratni Titeket, így a hétvégi programok közé két outfit fotózást is beiktattunk. :)



Ha még emlékeztek a piros gumicsizmás összeállításomra (ITT), azon a ruhámon felbátorodva egy újabb, fazonban teljesen megegyező, extrémebb mintázatú darabot is rendeltem, és ezúttal sem bántam meg a választásom. 
Kiegészítőnek az örök kedvenc Daniel Wellington órámért nyúltam, az összhatást pedig feldobtam a tavaly nyári kedvenc csillámos balerinámmal, ami összhangban volt a ruha barokkos arany színeivel. Ha esetleg Ti is szeretnétek beszerezni ezt a gumi balerinacipőt, a Westend aluljáróban még mindig kapható (ezüst színben is), ha jól emlékszem, 1700.- Ft-ért. ;)
A tükörlencsés napszemüveget pár száz forintért rendeltem még tavaly ősszel eBay-ről (sajnos az eladót már nem tudom linkelni), azóta a legtöbb színes ruhámhoz ezt viselem, valahogy úgy érzem, felteszi a pontot az i-re. :)


Virágos ruha - Sheinside (INNEN)
Csillámos balerina - Westend aluljáró
Karóra - Daniel Wellington 
Napszemüveg - Ebay


Bevallom, nem rajongok túlzottan a mintás ruhadarabokért, de a virágos motívumokhoz mindig visszahúz a szívem. Ti hogy álltok a mintás ruhákkal? 

26 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Ezzel úgy érzem, most mindent elmondtál, viszont küldöm! ♥ :*

      Törlés
  2. Gyönyörű képek és nagyon csinos vagy! :) Kitartás, biztos vagyok benne, hogy jó híreket fogsz kapni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, el sem hiszed, milyen jól esett az elmúlt napok után egy kicsit "kiöltöznöm". :D Jajj, de aranyos vagy, ez az optimizmus nekem is erőt ad, és úgy legyen, köszönöm! :)

      Törlés
  3. Nagyon szép a ruha! Volt pár év, amíg nem hordtam mintásat, meg is jegyezték, hogy jól feldobná a sápadtságomat egy kis minta. Hát, igazuk is lett és persze közben rájöttem, hogy a mintás ruhákat/cuccokat majdhogynem könnyebben is tudom párosítani mindenfélével, mint az egyszínűeket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Bogi, örülök, hogy tetszik! Szerintem én egy kezemen meg tudom számolni, hány mintás ruhadarab lóg a szekrényemben, de azért vannak örök kedvenceim is, mint például a csíkos, vagy a pöttyös. :) Való igaz, hogy a minták "öltöztetnek", és egy ilyen rucihoz már könnyebben lehet színben hozzá passzoló egyszínű darabokat válogatni. :)

      Törlés
  4. Koriiii. Leeset az állam mennyire gyönyörű vagy a fotókon na meg a fotók is gyönyörűek. :)
    Tökéletes ez a ruha rajtad. :)
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, nagyon édes vagy Balázs, köszönöm, szerintem ehhez nagyban hozzájárult, hogy itthon fotóztunk, Gergőnek pedig különösen jól sikerült elkapnia ezeket a nyugodt pillanatokat! ^.^ ♥

      Törlés
  5. Tényleg gyönyörű a ruha rajtad, és a szabása is tökéletes!!! Imádom a teraszt, a hangulatát, a nyers betonon futó vadszőlő (?) tökéletes háttér!! Köszi, hogy írtál, sokat számít nekem! (Én is várom a csomagomat a Sheinside-tól, elvileg már 1 hónapja rendeltem, mondjuk az előző is 1 hónapra érkezett, remélem nem tűnt el!! Van benne egy virágos romantikus ruha... )
    Eszter

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Eszter! A betonkerítéssel eleinte úgy voltunk, hogy apácaráccsal fedjük le, majd miután kigazoltuk a kertet, egyre jobban megtetszett ez a foltos, kicsit mediterrán hatása a falnak, úgyhogy végül nem nyúltunk hozzá. A futó vadszőlő pedig a szomszéd érdeme, tőle nőtt át hozzánk is. :)
      Fuvarlevélszám alapján elvileg nyomon követhető, remélem, hamarosan kézhez kapod, és láthatunk vele egy csodás outfit-et! ;)

      Törlés
  6. Gyönyörű vagy!:) Nagyon jól áll a ruha, viselj mintákat bátran:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, köszönöm, nagyon aranyos vagy! ♥ A mintákkal kezdek megbarátkozni, amíg nem túl élénk színűek! :D

      Törlés
  7. Csodálatos ez a ruha!! (-: És az egész outfit. ♥ Kár, hogy nem pesti vagyok, tuti beszereznék egy ilyen cipőt. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nagyon örülök, hogy tetszik! *.* Egy korábbi balerinás posztnál írták nálam, hogy eBay-ről is beszerezhető, ráadásul még olcsóbban is (1400.-ért), ha tényleg megtetszett, érdemes rákeresni. ;))

      Törlés
  8. Szép és csinos vagy! :) A képek is szuperek, tetszenek a kis részletek (is) :) És továbbra is sok-sok pozitív erőt küldök!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon-nagyon köszönöm Elíz, a pozitív energia mára még nagyon kell, van kivel osztoznom rajta! :*

      Törlés
  9. Kedvencem a virágszagolgatós kép, de persze nagyon jól sikerült az összes :3 Nagyon csini vagy és olyan jól áll ez a ruha (is)! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hihi, köszönjük szépen! ^.^ Nem gondoltam volna, hogy valaha alkalmas lesz a kertünk outfit fotózásra! :XD

      Törlés
  10. Ez a ruha egyszerűen mesés! :) Nagyon jól áll neked.
    A képek pedig fantasztikusak, mint mindig. Én is szeretek jó időben a kertben olvasgatni, enni, stb. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Anna!
      Nincs is kellemesebb egy kis relaxálásnál, és elmélkedésnél a kertben! :)

      Törlés
  11. Nagyon tetszik Kori a cipellőd, olyan hercegnős! :)
    xoxo:Yvett

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hihi, én is csak hercegnő balerinának hívom! :DD

      Törlés
  12. Válaszok
    1. Üdvözöllek Titeket a blogon, és köszönöm szépen a feliratkozást! ♥ :))

      Törlés