Image Map Facebook Instagram Contact Bloglovin' Ask.fm

2014. december 8.

Xmas Wishlist


Bevallom, vegyes érzésekkel állítottam össze a karácsonyi kívánságlistámat, mert pénzzel nem megvásárolható, amire igazán vágyom. Mindig is tartottam magam ahhoz az elvhez, hogy a blog nem a kifakadások színtere, viszont így könnyen átborulhat a mérleg, milyen képet is mutatunk magunkról az Olvasóink felé.

Ha egy dolgot kérhetnék idén a Jézuskától, akkor azt szeretném, hogy soha ne kelljen a szeretteim egészségéért aggódnom. Sajnos ebből a feszült várakozásból, és aggódásból az elmúlt hetekben is bőven jutott, amit csak folyamatosan tetézett az a tény, hogy a félszobánk azóta is használhatatlan az esőzések következtében, ráadásnak pedig a fölöttünk lévő lakó mosógépe is beáztatta három helyiségünket. Nehéz így önfeledten készülni a karácsonyi ünnepekre... Az egyetlen, ami segít nekem átvészelni egy ilyen nehéz periódust, azok a jövőbeli tervek, és álmok. Elhatároztuk, hogy a jövő adventet már mindenképp Pécsen köszöntjük, de még boldogabb lennék, ha már a pünkösdöt is, ehhez pedig első körben egy megfelelő albérletet kell találnunk, ahonnan majd tovább tervezhetjük egy saját ház gondolatát. :)
Nagyon köszönöm az eddigi támogatásotokat is, amit a nehéz helyzetben kaptam Tőletek, el sem hiszitek, mennyit jelent. A rapszodikus posztolások hátterében pedig a fent említett okok állnak, mert bármennyire is szeretném, nehéz ilyenkor adni magamból. Abbahagyni viszont eszem ágában sincs, hiszen ezen a felületen tudok kikapcsolni, amire nagy szükségem van, és csak remélni tudom, hogy a ritka bejegyzések ellenére továbbra is velem tartotok. 

Ha már egészségkapszulát nem lehet kapni, összegyűjtöttem pár olyan dolgot, amik rapid boldogságlöketet adnának:

1. Öntöttvas teáskanna - Zara Home: nagyon régóta vágyom egy ilyen igazán különleges kancsóra, és nem gondoltam volna, hogy épp a Zara Home-ban találom meg a Darlington teaboltban látott teáskancsó barátibb árú verzióját. 

2. Üveg adagoló - Zara Home: annyira elegáns ez a szappanadagoló, mintha egy luxus szállodában mosnék naponta kezet.

3. Antikolt üvegtálca - Zara Home: a totális szerelem darab, antikolt, arany, a parfümjeimnek éppen tökéletes lenne. *.*

4. Kerek kartondoboz - Zara Home: doboz, doboz, doboz! Letisztult, a csatos megoldásnak köszönhetően viszont mégsem egy unalmas darab, kendők, kesztyűk tárolására is el tudnám képzelni.

5. Pénztárca - Louis Vuitton: talán ezt nem is kell magyarázni. :D Egy ideje már nem használok pénztárcát, csak egy bordó bőr kártyatartót, mivel nem szeretek sok pénzt tartani magamnál, az aprótól pedig rendszerint szétszakadtak. Ez az arany középút lenne számomra, pici, kompakt, és a kisebb táskákban is elfér. 

6. Pomponos sapka - H&M: eredetileg nem ezt a sapkát néztem ki, de az már nem elérhető a weboldalon. Nem rajongok a fejfedőkért, ellenben rettentő fülfázós vagyok, és mivel nem mindegyik kabátomon van kapucni, szükségem van egy sapkára. Szerintem ez a műszőrmés változat egy sportosabb, de akár egy elegánsabb szövetkabátos outfithez is megállja a helyét, és annyira cuki rajta a pompon. :)

7. Igazgyöngy karkötő - Thomas Sabo: annyira elegáns, és klasszikus, télen különösen vonzódom az ilyen ékszerekhez, ráadásul charmot is akaszthatunk rá. 


Ti már elkészítettétek a karácsonyi kívánságlistátokat? 

15 megjegyzés:

  1. Valóban így van, mikor az ember pénzzel nem befolyásolható dolgok miatt aggódik (jövő, szeretet, egészség, munka, stb.), akkor a materiális világ és a tipikus kívánságlisták kicsit háttérbe szorulnak. Ez így van rendjén, de én vallom, hogy még olyankor is lehet örülni apróságoknak, és a te listád nagyon klassz. Remélem, összejön róla legalább néhány dolog! :-)

    Érdekelne, hogy tudsz pénztráca nélkül létezni? OK, értem, pénzt nem hordasz, de nekem lassan már egy bőrönd kell a mindenféle pontgyűjtő- és hűségkártyáknak. Hm, lehet, hogy le kellene szoknom róluk...? Nekem egy Zippy pénztárám van, az elég nagy, de múltkor már azon gondolkoztam, kellene egy külön kártyatartó is mellé. Őrület.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Edit, nagyon aranyos vagy! ♥ :)

      Bizony, van egy külön "lapozós" kártyatartóm mellé, amiben a kevésbé használatos törzsvásárlói és pontgyűjtő kártyáimat tartom, és csak akkor dobom be a táskámba, ha tudom, megyek aznap abba az üzletbe (ez tök jó vásárlás kontroll is egyébként). Megelégeltem, hogy még a legnagyobb pénztárcám kártyatartója sem volt elég, hogy minden beleférjen, a nagy részét ráadásul így is feleslegesen cipeltem magammal naponta. Így mostanában a személyi, lakcím-, bankkártya hármason kívül általában csak a DM, és Yves Rocher kártyák vannak nálam, mert itt gyakran vásárolok. :)

      Törlés
    2. Na igen, erre már én is gondoltam, hogy ki kellene válogatnom őket, de aztán mindig maradnak, mert hátha mégis pont oda térek be, vagy egyszerűen elfelejtem elvinni. Max 1-2-t tudok kitenni, azok meg akkor már elférnek. Na, és így találtam indokot arra, miért _kell_ nekem egy kártyatartó, amit nyilván már ki is néztem, és kitalálod, hol!? Igen, LV ;-)
      Egyébként most már csak ott lépek be a törzsvásárlói programba, ahol nem adnak kártyát, hanem elég a nevet bediktálni vásárláskor. Egyre több ilyen van.

      Törlés
    3. Imádom, hogy mi nők mindig találunk egy újabb indokot a vásárlásra, de ez így is van rendjén. ^.^ Akkor jól sejtem, hogy még egy LV szépséggel bővült a karácsonyi kívánságlistád? :)

      Törlés
    4. Az a helyzet, hogy nekem őrületes LV-kívánságlistám van :-) Mindig. Már nem is annyira táskákra vágyom (persze azért tudnék választani....), hanem főleg ilyen apróságokra, meg sálakra, kendőkre. Jobb picit a hangulatod?

      Törlés
    5. Ezt meg tudom érteni... :D Amúgy most nálam is az ilyen apróbb kiegészítők vannak előtérben, talán mert azok minden nap nálam lehetnek, de egyszer nagyon szeretnék egy Neverfull táskát. :)) Köszi az érdeklődést, a karácsonyfa dobott egy picit a hangulatomon. :)

      Törlés
  2. Nagyon kivanom hogy tul legyel ezen a nehez idoszakon!Csak pozitiv dolgokra gondolj!
    Szep es meghitt unnepet kivanok Neked!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon kedves Tőled, és viszont kívánok kellemes, és békés karácsonyi ünnepeket! :*

      Törlés
  3. Azt a tálcát én is parfümtárolásra tudnám elképzelni. :) A Zara dobozok engem a régi kalapdobozokra emlékeztetnek. A mamának volt belőle néhány, egy időben a nővérem tartotta bennük a varró-szabászati holmijait. :D
    Az a sapka nálam is kívánságlistás, csak a fehér verzióban. :)

    Remélem összejön minden ahogy terveztétek és sikerül albérletet találni. :) Azt is szívből remélem, hogy az egyéb aggodalmad alól is felszabadulhatsz, teljesen át tudom érezni mindkét problémát.

    Mi itt leszünk, várunk és áhítattal vegyes csodálattal bámuljuk a csodás fotókat és posztokat. Én legalábbis biztosan! :D

    Sok puszi Neked! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Talán valamelyik külföldi blogon láttam egy hasonló üvegtálcát parfüm tárolóként, azóta vadásztam egy ilyen darabra. :) Sapkából eredetileg én egy világos bézst néztem ki, csak barna szőrmés pomponnal, de sajnos a weboldalon már nem volt fent. Tegnap viszont akkora szerencsém volt, hogy a budaörsi H&M-ben maradt még az 50%-os barna kalapból, amiről már teljesen lemondtam. :D

      Köszönjük szépen Anna az őszinte jókívánságokat, eszembe is jutott, amikor meséltél a tavaly karácsonyi csőtörésetekről...
      Puszi!

      Törlés
  4. A legrosszabb, ha az otthonotokban nem tudtok tényleg otthon lenni, érezni, hogy itt nyugi van, és nincs meg az "érzés"... Remélem a jövőben sikerül Nektek hozzátok méltó otthont, várost, embereket találni. Az ember a legtörékenyebb a világon, és ezt sokan elfelejtik a mindennapokban, a világban.. Remélem minden rendben lesz, és jól döntötök majd!
    A Zara Home-ból a dobozt én is kinéztem, majdnem hazahoztam, de nem, és már másnap nem volt meg.
    Puszi, Eszter

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos ez valóban így van, az otthon az a hely, ahol az ember feltöltődik, vagy éppen leereszt egy hosszú nap után, ilyen körülmények között viszont ez nehezen megy. Köszönjük Eszter, úgy legyen! :) Ti hogy álltok az építkezéssel? Remélem, jól haladnak a munkálatok, és jövőre esetleg már költözhettek az álom otthonotokba. ;)
      Oh, jajj, akkor a tálcáért muszáj lesz visszamennem, akkor is, ha még nem tudom, hova rakom ebben a felfordulásban. :P

      Törlés
  5. Megkérdezhetem, hogy anyagilag hogyan tervezitek a lakásvásárlást? Kölcsönből? Csak, mert lassan nálunk is aktuális lesz, de más utat nem nagyon látok sajnos :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi inkább házban gondolkodunk majd a későbbiekben, de semmiképp sem szeretnénk kölcsönt felvenni. Pécsen azért más árak vannak, mint itt Budapesten, de persze addig még spórolnunk kell.

      Törlés
  6. KÉSZ A TANÚSÁGOM

    A nevem Ali Alaaeldin Kuvaitból, felvettem a kapcsolatot a hitelintézetekkel 40 000,00 eurós üzleti kölcsönért, majd azt a lépést kaptam, hogy vállaljam el a szükséges kölcsön összegét, miután ismét kockáztattam, mert annyira kétségbeesetten szerettem volna céget alapítani a legnagyobb meglepetésre. , a kölcsön összege 48 órán belül felkerült a bankszámlámra anélkül, hogy nyomást kaptam volna a kölcsönhöz. Meglepődtem, mert kezdetben egy átverés áldozata lettem! Ha bármilyen hitelösszeg megszerzése iránt érdeklődik, és bármely országban tartózkodik, azt tanácsolom, hogy vegye fel a kapcsolatot a Hitelintézetek kölcsönével e-mailben: loancreditinstitutions00@gmail.com
    WhatsApp ; +393509811524

    VálaszTörlés